دوستانی که دسترسی به این ماهنامه ندارند، می توانند برای اشتراک با شماره 02188503350 تماس گرفته و یا تا هفته آینده با فرم اشتراکی که در سایت قرار می گیرد، استفاده کنند.http://www.khalaghiyat.com
فقط می توانم بگویم شاه کار هستید دوستان گرامی شاهکار بخصوص آقا مهندس کامیار خان
انشالله يه روز تمامي خبرگزاري ها و مجلات مدام تماس بگيرن تا با انجمن ميلياردرها بتونن صحبت كنن
اقا تبريك ميگم
موفقيت هاي كوچك سراغاز موفقيت هاي بزرگ است
(12-19-2011 09:06 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط: [ -> ]فقط می توانم بگویم شاه کار هستید دوستان گرامی شاهکار بخصوص آقا مهندس کامیار خان
ممنون. ما را خجالت زده نفرمائید.
فقط می توانم بگویم که شاهکار شما هستید که هر روز با دیدن این انرژی ها می توان ، عظمت خدا را شاکر بود ای اشرف مخلوقات.
من امروز گرفتم.کامیار جان فوق العاده بود.تو این سه صفحه کامل طرحو توضیح داده بودید.من لذت بردم.ممنون از زحمات شما ،مریم خانم و مهتاب خانم.
ممنون و سپاسگزار از لطف همه دوستان. ما تمام انرژی خود رو از این جمع گرم و صمیمی می گیرم.
در ضمن بچه ها خودتون رو آماده کنید برای کارگاه آموزشی به کمک همه نیاز داریم.
شماره 7 خلاقیت را گرفتم.عالی بود. عالی تر تایپیکهای انجمن است که سرشار از ایده و انرژی مثبت است.
(12-20-2011 09:08 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]شماره 7 خلاقیت را گرفتم.عالی بود. عالی تر تایپیکهای انجمن است که سرشار از ایده و انرژی مثبت است.
شماره 8 هم دیروز در تهران پخش شده است.
شخصا مشترک هستم.
به امید خدا قرار بر این شده است که برای شماره بعد نیز مطالبی را بصورت سری ارسال کنیم!
شاید مقدمه ای باشد برای آنکه ماهنامه انجمن را نیز چاپ شده عرضه کنیم!
کامیار جان چگونه میتوانم در این مجله مقاله ارائه دهم؟