سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انجمن در ماهنامه خلاقیت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
شماره جدید (دی ماه) ماهنامه خلاقیت مطالبی در موضوع "دوبرابر کردن پول در 28 مرحله " را با تیتر "در 28 مرحله میلیاردر شوید" بر روی جلد، با مطالبی از بنده، خانم MARYAR(معاونت انجمن) و خانم مهتاب علی بخشی(ناظم انجمن) به چاپ رسانده است.
باتشکر از جناب آقای یاغچی، سردبیر ماهنامه خلاقیت.

طرح جلد ماهنامه خلاقیت ( دی ماه ):

[تصویر: 22.jpg]

با امید خدا کارگاه آموزشی رایگان در این زمینه باپشتیانی مجله خلاقیت با توجه به آگهی چاپ شده در این شماره ماهنامه خلاقیت ، به زودی توسط انجمن میلیاردرهای آینده ایران برگزار خواهد شد.

ماهنامه در تهران از فردا (28 آذر) و در شهرستان ها از ده ام ماه دی پخش خواهد شد.
موفقیت روز به بروز انجمن بر همگی مبارک.
چه خوب من از اولین شماره خلاقست اون میخونم و از مشتریان پرو پا قرصش هستم و البته با نوشته های آقای عنبران با اینکه هیچ آشنایی نزدیک با ایشون ندارم بیشتر حال میکنم
بچه ها كمربنداتون رو چك كنيد ببينيد محكم بسته شده يا نه !!! احساس ميكنم داريم با سرعت نور ميريم جلو !!! احساسم بي معني نيست ، وقتي زمان بي معني شده و چشم هامون رو نميتونيم تكون بديم و فقط موفقيت رو ميتونيم ببينيم معنيش سرعته نوره .
موفقيت ثانيه به ثانيه انجمن رو به همتون تبريك ميگم !!
سلام
مجله خیلی عالی هستش و من از اولین شماره دارم میخونمش به همه پیشنهاد میکنم بخوننش
فكر نكنم تا سال ديگه اين موقع هم يك نسخه از اين مجله به فاصله100كيلومتري شهر ما نزديك بشه.......اقا مدير... اگر امكانش هست يك فرم عضويت سالانه اگر مجله داره برام بزار پرش كنم......تا شايد اونطوري منم بتونم به جهان خارج وصل بشم
خیلی عالیه . خیلی خوشحال شدم .
من الان یه هفته است هی میرم دکه های روزنامه فروشی . میگم آقا خلاقیت دارید ؟ میگه نداریم .
نمونه اش همین چند ساعت پیش دو جا رفتم . گفت هنوز نیومده .
به به
واقعا عشق می کنم .هر روز یه خبر خوب،هر روز یه اتفاق قشنگ تو این انجمن میفته که همه ی مارو خوشحال و بهم نزدیکو نزدیک تر میکنه.

کامیار جان ممنون از این حرکت زیباتون.
اين مجله به شهرما هم نمياد پس چگونه و از كجا اين ماهنامه رو تهيه كنيم اگه فرم آبونمانش باشه بتونيم آبونه بشيم خيلي خوب ميشه
پولکی جان سایت مجله:
http://www.khalaghiyat.com/
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع