05-10-2015, 12:28 PM
سلام عزیزان
مسئله ای که مطرح میکنم شاید تکراری باشه ولی خواهشا صبورانه پاسخ بدید
بیوگرافی: من 30 ساله فوق لیسانس ماشینالات کشاورزی فارغالتحصیل از ترکیه هستم و چون انگیزه ای نداشتم دکتری نخوندم. دارای تیپ شخصیتی یاری دهنده-احساسی و برون گرا و خلاق. در زمینه آواز و هنر استعداد ذاتی دارم و یک اجرا بعنوان تک خوان در ترکیه داشتم ولی تا حالا نتونستم بدلیل بالا
بودن هزینه ها ادامه ش بدم.مسئله ای که مطرح میکنم شاید تکراری باشه ولی خواهشا صبورانه پاسخ بدید

بیوگرافی: من 30 ساله فوق لیسانس ماشینالات کشاورزی فارغالتحصیل از ترکیه هستم و چون انگیزه ای نداشتم دکتری نخوندم. دارای تیپ شخصیتی یاری دهنده-احساسی و برون گرا و خلاق. در زمینه آواز و هنر استعداد ذاتی دارم و یک اجرا بعنوان تک خوان در ترکیه داشتم ولی تا حالا نتونستم بدلیل بالا
شرایط موجود: در حال حاضر پدرم در کار پیمانکاری ساختمون مشغوله و از ما هم میخواد که در این زمینه مشغول بشیم. ولی مشکل اینجاست که هم علاقه ندارم و هم همه کارهارو دو تا برادر بزرگترم انجام میدن و نوبت به من نمیرسه یعنی وقتی میرم سر ساختمون شبیه توپ والیبال پاس میخورم و دستورات رو باید اجرا کنم و این عذاب آوره چون هم ازت انتظار دارن هم اینکه هیچ پیشرفتی نداری! خیلی وقته دارم علایق و استعدادهامو بررسی میکنم ولی از طرفی هم پدرم برا این موضوع که بخوام برم یه جایی کار کنم ویا برگردم ترکیه هیچ رضایت و اجازه ای نمیده!

نهایتا: خیلی سردرگم و دست و پا بسته هستم. شاید اگه میتونستم میرفتم ترکیه و ارشد مدیریت و لیسانس موسیقی میخوندم که بالا بودن هزینه ها سد بزرگییه!

متشکرم از توجه دوستان و اساتید بزرگوار