دوستان عزیز سلام
ما هر کاری که میکنیم علاوه بر اینکه به پول باید فکر کنیم به تاثیرش بر روی زندگی بشریت هم باید توجه کنیم چون ما انسانیم و جانشین خدا پس نباید کاری رو شروع کنیم که به نفع موقت خودمون باشه و به ضرر جیب وسلامتی آدما، در واقع زندگی و درآمد هامون زالو صفتانه و قارچ وار و انگلی نباشه که حاصل زحمت دیگران رو نصیب خودمون کنیم .
یه پیشنهاد خوب دارم و اون تولیدغذا های وگان برای وگانیست های کشور مون هست که البته همه مردم هم میتونن استفاده کنند و هیچکس هم بصورت صنعتی هنوز در این راه کاری انجام نداده . واقعا جای مانور داره و تقریبا از صفر میشه همه چیز رو بصورت کاملا بهداشتی وبا موندگاری بالا تولید کرد بدون اینکه در اون دخل و تصرفی کرده باشیم باکمترین سرمایه و بدون نیاز به نگهدارنده ها و بدون نیاز به پخت و پز . کافیه برای آشنایی با این نوع غذاها و نیاز آدمهایی که به این غذا ها وابسته اند و گسترش این نوع غذا ها در بین کل کشور و بشریت میتونید به سایتها مختلف مثل ( انجمن تغذیه طبیعی) مراجعه وکسب اطلاعات کنید ودر انجمنهاشون شرکت کنید و پس دریافت نیازهاشون که بصورت روزانه هست نسبت به تولید و بسته بندی و فروش اونها اقدام کنید. سربلند باشید.
خیلی ممنون
فکرِ خوبیه ..
(04-29-2015 04:03 PM)جبرئیل نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان عزیز سلام
ما هر کاری که میکنیم علاوه بر اینکه به پول باید فکر کنیم به تاثیرش بر روی زندگی بشریت هم باید توجه کنیم چون ما انسانیم و جانشین خدا پس نباید کاری رو شروع کنیم که به نفع موقت خودمون باشه و به ضرر جیب وسلامتی آدما، در واقع زندگی و درآمد هامون زالو صفتانه و قارچ وار و انگلی نباشه که حاصل زحمت دیگران رو نصیب خودمون کنیم .
یه پیشنهاد خوب دارم و اون تولیدغذا های وگان برای وگانیست های کشور مون هست که البته همه مردم هم میتونن استفاده کنند و هیچکس هم بصورت صنعتی هنوز در این راه کاری انجام نداده . واقعا جای مانور داره و تقریبا از صفر میشه همه چیز رو بصورت کاملا بهداشتی وبا موندگاری بالا تولید کرد بدون اینکه در اون دخل و تصرفی کرده باشیم باکمترین سرمایه و بدون نیاز به نگهدارنده ها و بدون نیاز به پخت و پز . کافیه برای آشنایی با این نوع غذاها و نیاز آدمهایی که به این غذا ها وابسته اند و گسترش این نوع غذا ها در بین کل کشور و بشریت میتونید به سایتها مختلف مثل ( انجمن تغذیه طبیعی) مراجعه وکسب اطلاعات کنید ودر انجمنهاشون شرکت کنید و پس دریافت نیازهاشون که بصورت روزانه هست نسبت به تولید و بسته بندی و فروش اونها اقدام کنید. سربلند باشید.
میشه یه توضیح بدید اصن این غذاها چی هستن چگونه تولید میشن و کیا استفاده می کنن
سلام این کار توسط دکتر حسن اکبری فوق تخصص آسیب شناسی سلولی در ایران مدتهاست انجام میشه و در واقع همان طب سنتی خود ما هست مثلا اصلا نباید از روغن مایع و نباتی استفاده کنید فقط روغن حیوانی کره محلی و روغن زیتون محلی و روغن کنجد باید استفاده کرد چای سبز و سیاه ممنوع هست .......... کتابهاشو که مثلث سلامت هست میتونید بخونید و سایت دکتر حسن اکبری این مقاله ها رایگان در اختیارتونه البته ایشون تبلیغ فروش کتابو مطب کردند بصورت غیر مستقیم به هوششون تبریک میگم ولی بصورت رایگان دوستان سایت دکتر حسن اکبری کامل توضیحات هست نمک مثلا فقط نمک دریا و کوه حق استفاده دارید و گوشت مرغ صنعتی کلا ممنوع هست الان من گوشت خروس محلی و شتر و گوسفند و بوقلمون و شتر مرغ و کبک و بلدرچین میخورم مرغ و گاو و گوساله رو کلا قطع کردم بدنم خیلی آرووم شده و جالبه 3 کیلو هم کم کردم بدون رژیم
البته باید تصیح کنم تو نوشته قبلی منظورم از تبلیغ کتاب و مطب این دوست خوبون خانم یا آقای جبرییل بود چون سایت دکتر اکبری تمام کتاب به صورت رایگان مقاله مقاله زده شده و میتونید استفاده کنید
سلام بر دوست گرامیallaay
بسیار متشکرم که در این مبحث مهم شرکت کردیدو قدمی مثبت در جهت گسترش و فراگیر نمودن این روش تغذیه ای و درمانی سالم وبی ضرر برداشته اید. بسیار خوشحال شدم که به واسطه همین مبحث با انسان شایسته دیگری که درجهت سلامتی عموم انسانها در حال انجام وظیفه است آشنایمان کردید.
دوست گرامی اگر من آدرس ویا نام شخصی رو بردم فقط به جهت این بود که بااونها سرو کار داشتم و حداقل یک بار مستقیم باهاشون حرف زدم و از نقطه نظراتشون آگاه هستم، حالاشما آقای دکتر حسن اکبری رو معرفی میکنید روی چشم میرم و در مورد ایشون هم تحقیق میکنم و برای اشاعه روش تغذیه ای ودرمانی ایشون هم سهمی رو نصیب خودم میکنم چون وظیفه همه ماهاست که در راه نشر و تبلیغ و گسترش هرچی که خوبیه توی این دنیا ، بین همه انسانها بدور از هرگونه تعصبات دینی و مذهبی و نژادی و زبانی و موقعیت مکانی تلاش کنیم.امیدوارم برای گسترش این موضوع حتی در این سایت واین تاپیک نهایت تلاشتون رو بفرمائید.متشکرم .سربلند باشید وموفق.
آنزمان خیلی سخت بود باور کنم که می توانم و می شود. با چند درصد باور و چند در صد ناباوری باز خط خط میکردم.
به دقت نگاه کنید. بعضی از خطها را با حرص و ناباوری و بعضی از آنها را با ایمان کامل ترسیم کردم.
میشه خواهش کنم بیشتر توضیح بدید؟
سلام ممنون ازتاپیک خوبتون این کاری ک شماپیشنهاددادین همون اشپزخونه یه منزل روستایی هست ولی تو مقیاس وسیع خیلی عالیه همه محصولات تازه مناسب و بدون فریز استفادهمیشه. واقعاعالیه امایه مساله ای هس شماداری این موضوع رو برا کارپیشنهادمیدی ایامرغ رسمی محلی ک حداقل هرکیلوش دوبرابر مرغ ماشینیه یاروغن حیوانی حداقل 5برابره قیمتش باروغن نباتی،این کاربرا صاحب رستوران ک دنبال برگشت هزینه هاشه داره یافقط یه قشر خاصی ک دستتشون به دهنشون میرسه میرن تواین ج وادی”بعدشم شمابایدذاعقه مردمو کلا عوض کنی ایاروغن نباتی. ک طعم غذارو دلچسب میکنه میشه کنارگذاشت. روغن حیوانی ک بو و طعمش افتضاحه استفاده کرد؟
سلام ممنون ازتاپیک خوبتون این کاری ک شماپیشنهاددادین همون اشپزخونه یه منزل روستایی هست ولی تو مقیاس وسیع خیلی عالیه همه محصولات تازه مناسب و بدون فریز استفادهمیشه. واقعاعالیه امایه مساله ای هس شماداری این موضوع رو برا کارپیشنهادمیدی ایامرغ رسمی محلی ک حداقل هرکیلوش دوبرابر مرغ ماشینیه یاروغن حیوانی حداقل 5برابره قیمتش باروغن نباتی،این کاربرا صاحب رستوران ک دنبال برگشت هزینه هاشه داره یافقط یه قشر خاصی ک دستتشون به دهنشون میرسه میرن تواین ج وادی”بعدشم شمابایدذاعقه مردمو کلا عوض کنی ایاروغن نباتی. ک طعم غذارو دلچسب میکنه میشه کنارگذاشت. روغن حیوانی ک بو و طعمش افتضاحه استفاده کرد؟