صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
امروز پیش آقای سلجوقی بودم . یه مقدار صحبت کردیم . قرار شد استارت کار رو که زدم انشالله . از ایشون دعوت کنم.
(01-08-2012 11:20 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]امروز پیش آقای سلجوقی بودم . یه مقدار صحبت کردیم . قرار شد استارت کار رو که زدم انشالله . از ایشون دعوت کنم.
مطمئن هستیم که همیشه موفق هستید.
اگر کمکی بود بفرمائید.
(01-01-2012 09:02 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]چه روزهایی رو این انجمن داره میگذرونه همه پر از موفقیت و لذت
از یه طرف سبحان که خدارو شکر کار و بارش داره اون طرف اوکی میشه.
از یه طرف داداش جواد که خدارو شکر میخواد طلا تولید کنه.
از یه طرف....
از یه طرف خود من که ان شالله تو این روزا فروشگاه چاپ و تبلیغاتم رو راه اندازی می کنم.
بچه ها تلاش کنید که داریم میوفتیم تو یه رقابت لذت بخش.
هرکه سودش بیش.حالش بیشتر.
عمرا اگه بزارم ثروت شما بيشتر از من بشه

.اميدوارم سال 91 ايران بيفته دست ما بچه هاي انجمن.انشالا همينجور ميشه.چون كم كم ميلياردرهاي حال ايران دارند بازنشست ميشند وماها بايد جاشون را بگيريم.اميد به خدا
آقای سلجوفی یه سیدی تولید کرده اند. به نام کرم کوچک ، پول ساز بزرگ
(01-08-2012 11:39 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]آقای سلجوفی یه سیدی تولید کرده اند. به نام کرم کوچک ، پول ساز بزرگ
سلام دوست من چگونه می شود آن را تهیه کرد.
موفق باشید دوست گرامی
طرح آیزینیا فوتیدا ما هم داره نتیجه می ده . من فقط توی تامین زباله موندم . راهش رو بلد نیستم . کرم ها تولید مثل و مصرف زیادی دارن به طوری که 1 کیلو کرم در سال بلغ بر 400 کیلو میشه و این یعنی از مصرف روزی 3 کیلو تا 1200 کیلو در سال . ما کارمون رو با 10 کیلو می خوایم شروع کنیم ولی مسئله تهیه 12 تن زباله در آخر سال مطرح . در ضمن ما زمین رو هم مسقف می کنیم که این تولید مثل کرم ها رو تقریباً 2 برابر می کنه ( به خاطر کنترل شرایط) که مصرف رو در آخر سال 20 تن می کنه . شهری مثل کاشان با 300 هزار نفر جمعیت فکر کنم تو کل روز انقدر زباله داشته باشه .
کرما همه چی می خورن . روزنامه . پوسته تخم مرغ ، خاک اره و غیره به غیر از آهن پلاستیک شیشه ) لطفاً راهنمایی کنید
جناب دهقانی از شهرداری نمیتوان کمک گرفت؟
روزی 12 تن زباله احتیاج است؟
بله در پایان یک سال میزان 10 کیلو کرم می شود 4 تن و میزان زبال مورد نیاز می شود 12 تن
میشه یه اطلاعات کلی در مورد این طرح بدید ؟
جناب محمد جواد دهقانی
کارتون رو شروع کردید؟ چه مقدار فضا نیاز هست؟
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19