(12-09-2012 07:42 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: [ -> ]یه چیزی که در بازیافت بهم گفتن و دیدم رو کمی عوض کرد این بود که صراحتا بهم گفتا ما دستگاه تفکیک کننده به صورت کامل نداریم و اروپایی ها دارن بنابر این ما از انرژی حاصل از احتراق استفاده میکنیم
بعد در مورد کود گفتا که دولت سوپسید و یارانه برای کود شیمیایی میده و خواهد داد بنابر این هم از نظر کشاورز و هم از نظر فرهنگی و هم قیمتی و اینکه حمایت هم میشه که از این نوع کود استفاده کنه
خواهد کرد
در مورد کرم چون حداقل قیمت که من دیدم 15 هزار تومنه بنابر این با این هزینه به صرف نیست که به عنوان مکمل برای دام و طیور و...استفاده بشه تنها راهی که هست فروختن به افرادیه که میخوان همین کار رو انجام بدن
که این مورد آخر رو از کسی که تو مزرعه داشت اینکار رو میکرد و صادرات هم داشت شنیدم در کل این کار اگر بتونید صادرات کنید خوبه یه چیز دیگه هم اینکه کشاورز اگر کودی هم بخواد اگر شیمیایی نباشه اون کود
کود گاوی خواهد بود که به نظر کشاورز خواصی که مد نظرشه رو خواهد داشت و از همه مهمتر قیمتی که داره 20 تومنه در مقابله 300-500 تومنه ورمی کمپوست خب اگر ما خودمون رو جای کشاورز بذاریم که اکثریت کم سواد هم هستن و تمام درآمدشون از این راهه و اینکه جد در جد به این روش زندگی کرده شاید تغییر فرهنگ اون کشاورز مدتها زمان ببره
خوب این چیزایی که گفتین همش فغان بود . آره دولت روی کود شیمیایی یارانه می ده ، کرم 15 تومنی حیفه بدی به مرغ و گوسفند ، کود گاوی هم که مفته . ولی اونور قضیه رو هم ببین : افزایش راندمان تولید ف بازگشت مزه به گوشت و مرغ و تخم مرغ و سبزیجات . یک مجموعه با داشتن 10 تن کرم باید کودشو التماس کنی ببرن . بعد شما کرم ها رو هم باید ردکنی برن . چون زیاد میشن و این یعنی فضای بیشتر و همچنین غذای بیشتر .
10 تن کرم چیزی حدود 30 تن کود گاوی می خوان و چیزی حدود 20 تن کود می دن شما 10 روز که نفروشی 200 تن کود داری . اینارو می خوای بزاری کجا پس به قیمت ارزونتر می فروشی 20 تن کیلویی 300 ریال بهت سود بده میشه روزی 600000 تومان و با توجه به سرعت رشد کرمها تقریباً هر روز 150 کیلو گرم کرم اضافه شده داریم که به عبارتی اگر شما کیلویی 5000 تومان هم بفروشی 750000 تومان . توی اینکار شما به یک مرحله ای می رسی که ناچار به فروشی .
در ضمن پودر این کرم به صورت درصدی جزئی (1-5%) به جیره غذایی دام و طیور اضافه می شه . یعنی مثلا دان معمولی کیلویی 1000 تومن باشه دان غنی شده با پودر این کرم میشه تقریباً 1500 تا 2000 تومان ولی بددو احتیاج به خیلی چیزها علی الخصوص هورمون
. فقط جهت اطلاع . در یک آزمایش اضافه کردن 1ً از این کرم به جیره غذایی مرغ تخم گذار افزایش 30 درصدی تولید تخم مرغ رو به همراه داشته.
به زودی بازار مصرف خودش را پیدا می کنه
با زیاد شدن تولید کننده ها قیمت ها هم کم کم رقابتی می شه و میاد پایین و و متقابلا تقاضا هم براش افزایش پیدا می کنه
همه شغل های جدید اولش همینطوره
(12-09-2012 09:23 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ] (12-09-2012 07:42 PM)thebigsatan نوشته شده توسط: [ -> ]یه چیزی که در بازیافت بهم گفتن و دیدم رو کمی عوض کرد این بود که صراحتا بهم گفتا ما دستگاه تفکیک کننده به صورت کامل نداریم و اروپایی ها دارن بنابر این ما از انرژی حاصل از احتراق استفاده میکنیم
بعد در مورد کود گفتا که دولت سوپسید و یارانه برای کود شیمیایی میده و خواهد داد بنابر این هم از نظر کشاورز و هم از نظر فرهنگی و هم قیمتی و اینکه حمایت هم میشه که از این نوع کود استفاده کنه
خواهد کرد
در مورد کرم چون حداقل قیمت که من دیدم 15 هزار تومنه بنابر این با این هزینه به صرف نیست که به عنوان مکمل برای دام و طیور و...استفاده بشه تنها راهی که هست فروختن به افرادیه که میخوان همین کار رو انجام بدن
که این مورد آخر رو از کسی که تو مزرعه داشت اینکار رو میکرد و صادرات هم داشت شنیدم در کل این کار اگر بتونید صادرات کنید خوبه یه چیز دیگه هم اینکه کشاورز اگر کودی هم بخواد اگر شیمیایی نباشه اون کود
کود گاوی خواهد بود که به نظر کشاورز خواصی که مد نظرشه رو خواهد داشت و از همه مهمتر قیمتی که داره 20 تومنه در مقابله 300-500 تومنه ورمی کمپوست خب اگر ما خودمون رو جای کشاورز بذاریم که اکثریت کم سواد هم هستن و تمام درآمدشون از این راهه و اینکه جد در جد به این روش زندگی کرده شاید تغییر فرهنگ اون کشاورز مدتها زمان ببره
خوب این چیزایی که گفتین همش فغان بود . آره دولت روی کود شیمیایی یارانه می ده ، کرم 15 تومنی حیفه بدی به مرغ و گوسفند ، کود گاوی هم که مفته . ولی اونور قضیه رو هم ببین : افزایش راندمان تولید ف بازگشت مزه به گوشت و مرغ و تخم مرغ و سبزیجات . یک مجموعه با داشتن 10 تن کرم باید کودشو التماس کنی ببرن . بعد شما کرم ها رو هم باید ردکنی برن . چون زیاد میشن و این یعنی فضای بیشتر و همچنین غذای بیشتر .
10 تن کرم چیزی حدود 30 تن کود گاوی می خوان و چیزی حدود 20 تن کود می دن شما 10 روز که نفروشی 200 تن کود داری . اینارو می خوای بزاری کجا پس به قیمت ارزونتر می فروشی 20 تن کیلویی 300 ریال بهت سود بده میشه روزی 600000 تومان و با توجه به سرعت رشد کرمها تقریباً هر روز 150 کیلو گرم کرم اضافه شده داریم که به عبارتی اگر شما کیلویی 5000 تومان هم بفروشی 750000 تومان . توی اینکار شما به یک مرحله ای می رسی که ناچار به فروشی .
در ضمن پودر این کرم به صورت درصدی جزئی (1-5%) به جیره غذایی دام و طیور اضافه می شه . یعنی مثلا دان معمولی کیلویی 1000 تومن باشه دان غنی شده با پودر این کرم میشه تقریباً 1500 تا 2000 تومان ولی بددو احتیاج به خیلی چیزها علی الخصوص هورمون
. فقط جهت اطلاع . در یک آزمایش اضافه کردن 1ً از این کرم به جیره غذایی مرغ تخم گذار افزایش 30 درصدی تولید تخم مرغ رو به همراه داشته.
صحبت ها همگی کاملا صحیح هست ولی تو محاسباتتون یکم زیادی پیاز داغش را زیاد کردیدها
10 تن کرم نهایتا در بهترین شرایط روزی 10 تن کود می خوان
تولید روزانه نیست ، گاو نیست که هر روز بدوشیمش که D:
500 تن کود باید خریداری بشه ، دپو بشه ، نیمه پوسیده که شد (حداقل 45 روز ) پشته و تل بشه ، دو هفته آبیاری بشه ، حداقل بعد از 3 4 ماه می شه ورمی را برداشت کرد. که جمع پروسه تولید می شه 6 ماه
حالا کسی بخواد توی هر دوره بیش از 500 تن کود تولید کنه ، فضای کار بسیار بزرگی و همچنین آب شیرین زیادی می خواد .
ضمنا 500 تن کود کم نیست حدودا 100 تا ماشین تک می شه (کود سبکه)
عزیز دلم کلمه میانگین و تقریباً رو برای شما قید کردم. وگرنه اطلاعات من در این زمینه حالا نه در حد اعلا ولی در حدی هست که حرف رو هوا نزنم
(12-09-2012 11:19 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]عزیز دلم کلمه میانگین و تقریباً رو برای شما قید کردم. وگرنه اطلاعات من در این زمینه حالا نه در حد اعلا ولی در حدی هست که حرف رو هوا نزنم
عزیز دلم !!؟
با درود
تقریبا یعنی نهایتا 10 20 درصد اختلاف در محاسبات نه 300 درصد اختلاف دوست گلم
در هر صورت بهتره اطلاعات درست و دقیق به دوستان داد.
براتون آرزوی موفقیت می کنم

((10 تن کرم نهایتا در بهترین شرایط روزی 10 تن کود می خوان))
کرمها در روز 1.5-2.5برابر وزن خودشون غذا مصرف می کنن و 60 درصد مصرفشون رو هم به عنوان کود پس می دن با یه محاسبه سر انگشتی که همه بلدن
10 تن کرم روزانه 20 تن کود می خوان و خوب در کل به صورت میانگین ( مقدار کود تولید شده تقسیم بر تعداد روزهای زمان تبدیل پشته ) 12 تن روزانه تبدیل می شه . اعداد خیلی بزرگن درست ولی این موجب نمی شه محاسبات با اختلاف 300 درصدی مواجه بشن .
((حالا کسی بخواد توی هر دوره بیش از 500 تن کود تولید کنه ، فضای کار بسیار بزرگی و همچنین آب شیرین زیادی می خواد . ))خودتون در آخر گفتین (( می خواد ) پس اعتقاد دارین شدنیه
درود بر دوستان عزیز...
من قبلا در تاپیک پرورش قارچ با عزیزان این تالار هم صحبت شده بودم،الان هم از شما هم فکری دیگه ای را درخواست دارم
یه زیرزمین 50 متری هست با ارتفاع سقف تقریبی 2.20 متر،اینطور که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه مربوط به ورمی کمپوست خوندم میشه تو این مساحت هم کار رو استارت زد.این زیرزمین هم تو روستا هست و روستا هم که پر گاو و گوسپند
توقع چه مقدار سود دهی رو میشه از راه اندازی اینکار داشت؟اصن به نظرتون می صرفه با سرمایه تقریبا صفر اینکار رو شروع کرد(سهم بازار فروش رو در نظر نگیرید)
البته منظور از اینکه سهم بازار فروش رو در نظر نگیرید اینه که بازار فروشش تا حد زیادی تامین هست
(12-22-2012 03:34 PM)Abbath نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر دوستان عزیز...
من قبلا در تاپیک پرورش قارچ با عزیزان این تالار هم صحبت شده بودم،الان هم از شما هم فکری دیگه ای را درخواست دارم
یه زیرزمین 50 متری هست با ارتفاع سقف تقریبی 2.20 متر،اینطور که تو این تاپیک و تاپیک های دیگه مربوط به ورمی کمپوست خوندم میشه تو این مساحت هم کار رو استارت زد.این زیرزمین هم تو روستا هست و روستا هم که پر گاو و گوسپند 
توقع چه مقدار سود دهی رو میشه از راه اندازی اینکار داشت؟اصن به نظرتون می صرفه با سرمایه تقریبا صفر اینکار رو شروع کرد(سهم بازار فروش رو در نظر نگیرید)
البته منظور از اینکه سهم بازار فروش رو در نظر نگیرید اینه که بازار فروشش تا حد زیادی تامین هست
با درود
بله می صرفه ، نهایتا کود تولیدی را برای مصارف خودتون استفاده می کنید، در عوض افزایش حجم و کیفیت محصول دارید و حذف کود شیمیایی
سرمایه خاصی هم که نمی خواهید بزارید ، شروع کنید انشالله که به نتیجه می رسید
در صورت داشتن تهویه مناسب مشکلی درمحل نیست

خیلی ممنون از شما دوست عزیز...
البته باغ به صورت انچنانی نداریم اونجا،اما خب میشه مقداری از محصول تولیدی رو استفاده کرد.به نظر شما تو این محیط 50 متری میشه قفسه بندی کرد و مساحت تولید رو رو بالا برد؟
اگه این روش اجرا بشه به نظر شما چه مقدار تولید محصول خواهیم داشت؟
البته با توجه به این نکته که من میخوام اینکار رو به عنوان شغل اصلی شروع کنم بعد از پایان خدمت منحوس سربازی
(12-23-2012 12:06 PM)Abbath نوشته شده توسط: [ -> ]خیلی ممنون از شما دوست عزیز...
البته باغ به صورت انچنانی نداریم اونجا،اما خب میشه مقداری از محصول تولیدی رو استفاده کرد.به نظر شما تو این محیط 50 متری میشه قفسه بندی کرد و مساحت تولید رو رو بالا برد؟
اگه این روش اجرا بشه به نظر شما چه مقدار تولید محصول خواهیم داشت؟
البته با توجه به این نکته که من میخوام اینکار رو به عنوان شغل اصلی شروع کنم بعد از پایان خدمت منحوس سربازی
با درود
بله می شه مش بندی کرد تا 3 طبقه ، که البته هزینه بر هست ، ولی حجم تولیدتون را 3 برابر می کنه کیفیت محصول هم بالاتر می ره .
الان همون تک طبقه حدود 10 15 متر مکعب می توانید تولید داشته باشید