سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: روش تشخیص زعفران خالص
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام دوستان.
در اینجا به معرفی یک روش ساده و قابل انجام برای تشخیص زعفران خالص از انواع نامرغوب آن می پردازیم.

زعفران ناب و خالص به هنگام افزوده شدن در آب ، رنگ آب را زرد می سازد اما زعفران تقلبی رنگ آب را قرمز تا نارنجی تیره می کند. آب داغ برای آزمایش کردن بهتر است.

http://s6.filemoney.com:182/d/t3t3ctmpjg.../info2.jpg

http://s6.filemoney.com:182/d/t3t3ctmpjg.../info3.jpg

تصویر شماره 1 نمایانگر زعفران خالص و تصویر شماره 2 زعفران تقلبی می باشد.


البته دو سه روش دیگه هم هست که نیمه آزمایشگاهی هستند. که اگه کسی خواسته باشه در رابطه اونا بدونه ارسال می کنم.

خوشحال میشم دوستان سوال یا نظری دارند ارسال کنند تا بقیه استفاده کنند.
جناب کمالی عکسها رو انگار حذف کردند برای من نشون نمیده؟بچه ها میبینن تصویرو؟
اگر امکان داره یکجای دیگه آپلود کنید...ممنون
دوستان گلم.
اینم یک تصویر بسیار جالب . اگر سوالی داشتین در خدمتم.

http://filemoney.com/l2zofylol8y1.html

ضمنا اگه لینک تصاویر مشکلی داشت بفرمایید عوضش کنم.
ممنون
راجع به خودتون بگید... Big Grin
(02-26-2015 12:13 AM)مهدی میرزائی نوشته شده توسط: [ -> ]راجع به خودتون بگید... Big Grin

بابام زعفرانکار هستش. من هم یک تجربیاتی در کنار پدرم یاد گرفتم البته به غیر از منابه آموزشی که در دانشگاه خوندم. من در مورد زعفران و روشهای بهینه و سالم کشت ( کاشت ، داشت برداشت و فرآوری) و عرضه اون کار می کنم.

زعفران یک محصول بسیار خوب غذایی که جنبه دارویی هم داره هستش البته اگه به روش های صحیح و اصولی تهیه و به دست مصرف کنند گان برسه.

بر حسب آزمایش هایی که در اروپا انجام شده است ، زعفران خاصیت کاهش چربی و کلسترول خون و افزایش نفوذ اکسیژن در پلاسما را در موش آزما یشگاهی از خود نشان داده است. در طب عوام نقاط مختلف جهان ، زعفران به عنوان آرام بخش ، ضد اسپاسم ، اشتها آور و مقوی معده استفاده می شود.

در کشور آلمان زعفران به عنوان آرام بخش ، درمان درد معده و آسم مصرف می شود.

خواص متعدد زعفران و اثر بخشی ترکیبات مؤثر آن توجه بسیار زیاد محققین ، شرکتهای دارو سازی و دست اندرکاران علم پزشکی را به خود جلب نموده است.

نتایج تحقیقات نشان می دهد که در آینده ای نزدیک ، زعفران یکی از مهمترین جایگزین های داروهای شیمیایی خواهد بود.

مهمترین خواص اثبات شده زعفران

1 ـ کمک به هضم طبیعی غذا
تقویت کننده معده و ضد نفخ
3- ضد تومور و خاصیت ضد سرطانی
4 ـ شادی بخش ،درمان دردهای عصبی،آرامبخش
5 ـ تقویت کننده حافظه و تمرکز
6 ـ محرک و تقویت کننده تمایلات جنسی
7 ـ درمان کم خونی ناشی از کمبود آهن در دختران
8 ـ تقویت کننده حواس پنجگانه
9 ـ کاهش درصد احتمال بروز بیماریهای قلبی به دلیل وجود تیامین و ریبوفلاوین
10 ـ افزایش جریان خون در شبکیه و درمان اختلالات لکه زرد شبکیه در اثر پیری

و در نهایت چای زعفرانی که مشهور است می تواند کلی درد و خستگی را به یکباره از تن بدر کند.

ارادت خدمت همه دوستان.
دوستان سلام دوباره.

من زعفران درجه یک (استان خراسان رضوی) و خالص از نوع سرگل ممتاز در بسته بندی سنتی و ساده بصورت 4 گرمی و 2 گرمی با طعم و عطر طبیعی زعفران آماده کرده ام. و فقط هزینه فله ای بعلاوه هزینه بسته سنتی (1000 تومان) هستش رو می دم. از دوستانی که تمایل به خرید دارند می تونند پیام بدند تا ارسال کنم. لینک های زیر عکسشه.

http://filemoney.com/6enoad35ywxj.html
http://filemoney.com/xkm3o8in45eb.html
http://filemoney.com/tut5rul4qapv.html
http://filemoney.com/b6egz7bph6qw.html

ضمن ما برند نداریم چون برامون صرف نمی کنه که هزینشو بپردازیم. لوگو شیکشم خودم زدم.
برای اطلاعات بیشتر در وایبر در خدمت دوستان هستم.
09153164671 کمالی
سلام دوست عزیز...نمیدونم فایلها چرا نمایش داده نمیشه(شاید نیاز به عضویت داره). اگر مقدوره چه عکسهای تشخیص و چه باقی عکسهارو یکجای دیگه آپلود کنید.

یکسوال دارم. زعفران توی کجاهای کشور به عمل میاد؟ آیا پرورش زعفران در گلخانه کار بصرفه و منطقی ای هست و ارزش داره؟
چرا زعفران درجه یک برای خراسان رضوی هست؟ یعنی اگر بذر همون زعفران رو در شهر دیگه در گلخانه یا حتی فضای آزاد بشه کاشت و عمل بیاد، اون کیفیت رو نداره؟

خرید زعفران بصورت فله و بسته بندیش چند درصد میتونه سود داشته باشه؟
سلام بر شما.
نمی دونم کجا آپلودش کنم. این ضعف این سایته که خودش آپلود نداره. اگه شما مکان مناسبی می شناسید آدرس بدید تا آپلود کنم.

و اما جواب سوال شما دوست عزیز در حد وسعم:
زعفران بیشتر در مناطق کم آب کشور به عمل میاد. چون آب زیادی لازم نداره.

بهترین و با کیفیت ترین زعفران در استان های خراسان رضوی و چنوبی هست ( از لحاظ طعم و عطر و خاصیت)
واما تو گلخانه به صرفه نیست چون زعفران گیاهی چند ساله ( گاهی تا 10 الی 15 سال ) که از طریق پیاز تکسیر میشه. و گیاهی است که زمستانیه که تازه از مهر به بعد آبش می دند و در اواخر آبان ماه گل میده.

دوست عزیز خاک و آب و هوای کویری و نیمه کویری خراسان مناسب رشد گیاه زعفران هستش . اگه پیازش هر جای ایران کشت بشه سبز میشه ولی یا محصول زیادی نداره و یا اون عطر و طعم اینجا رو نداره. ضمن اینکه مثلا از چند هکتار زمین زیر کشت فقط چند کیلو زعفران به عمل میاد.

و در جواب سوال آخر شما عزیز گل. خرید زعفران تو بعضی از فصل ها مثل فصل برداشت و حتی فصل های دیگر اگر با اطلاعات و بودجه کافی انجام بشه و به صورت درست بسته بندی بشه می تونه بسیار پر سود باشه مخصوصا که کشاورزان عادت دارند یا مجبورند فله ای بفروشند.
و سودی عاید کشاورز نمیشه یکیش پدر خودم که تازه با این کار من مثلا تو هر مثقال ممکنه 1000 تا 1500 عاید ما بشه ولی همین زعفران رو دلالان خریداری کرده و گاها ناخالصی بهش اضافه می کنند و به قیمت های باور نکردنی و تحت برند های خاص می فروشند. که نه طبیعی هستش و نه اون مزه و طعم و عطر زعفرون اولیه رو داره. باید بدونیم که گیاه زعفرون علاوه بر ماده غذایی بسیار شفابخش، یک گیاه دارویی است.

در هر صورت امیدوارم تونسته باشم با اطلاعات ناقصم کمک کرده باشم.
اگر سوال دیگری بود خواشحال می شم با افتخار جواب بدم.

اگر عکس خواستید از طریق وایبر در خدمتم . 09153164671 کمالی.
ممنون از پاسخ کامل شما .... اینجا فکر کنم خوب باشه برای آپلود عکسها و همه دوستان هم بتونن استفاده کنند: http://www.picofile.com

یک سوال اساسی دارم. چرا زعفران ما نزدیک 40% صادر میشه به اسپانیا و همچنین به کشورهای عربی و اونجا بسته بندی میشه و با نام و برند خودشون به قریب 180 کشور دنیا صادر میکنند! چرا ما فله ای صادر میکنیم؟
اصلا چرا کشاورز فله ای میفروشه؟ آیا بسته بندیش کار اینقدر سختی هست که از عهده اش برنمیاد؟ نیاز به تکنولوژی و ماشین آلات خاص یا گران قیمت داره؟
یا عدم اطلاع کشاورز باعث میشه که فله بفروشه؟

کلا کسی بخواد فله زعفران بخره و بسته بندی کنه چه فضا و امکانانی لازم داره و چند درصد میتونه روش سود کنه و بفروشه؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع