03-03-2015, 09:54 PM
سلام. فکر می کنم از کشاورز کسی نمی خره هرچند طبیعی و اصل و خالص هستش چون کشاورز تبلیغات و برند و .... نداره. چون داره محصول و دسترنجشو میده دلش نمیاد جنس ناخالص و .... به مردم بده. اونقدر هم براش صرف نداره برند یا اسم ثبت شده بگیره یا هم آگاهی نداره.
نه دوست عزیز بسته بندیش فقط سلیقه و وقت می خواد. و جایی برا عرضه این محصول بسته بندی شده. چون دلال که نمیاد بسته بندی بخره.
هر چه بسته بندی بهتر با ذوق تر و تبلیغات بیشتر باشه سود بیشتری عاید میشه. این کار می تونه در خونه و حتی یک مکان 2 الی 3 متری هم انجام بشه چون وسایلی لازم نداره کل وسایلش به 300 هزار تومن نمیرسه(ترازوی دقیق - دستگاه پرس پلاستیک دستی )
قبلا گفتم که اگه در فصول مناسب خریداری بشه و با اطلاعات کافی بسته بندی بشه و در مورد اونا به مشتری های مصرف کننده اطلاعات داده بشه تا دو یا سه برابر محصول هم سود داره.
مثلا ممکنه 10 گرم رو فله ای و طبق اصول درت و به موقع بخری 100 هزار تومان و پس از بسته بندی تا 300 الی 400 هزار تومان بفروشیش. چون جنس مرغوب و با کیفیت داری ارائه می کنی.
همین کاری که برند ها می کنند.
مثلا من همین کار سنتی رو که هیچ برندی نداره ( خودم لوگو و بسته بندی کردم) میدم 30 ولی تو خود مشهد سوال کردم تا 40 هم می فروشن تازه خوبه یکی بیاد دوتا رو با هم مقایسه کنه. اونوقت ببینه کی سرافراز بیرون میاد.
گفتم چون ما نه تبلیغات داریم نه مکان عرضش اینجوری میشه.
در پایان با تشکر از لینک بالا . عکسا رو آپلود کردم .ارادت.
http://s6.picofile.com/file/8174671876/Untitled_1.jpg
http://s4.picofile.com/file/8174671992/sargol12.jpg
http://s6.picofile.com/file/8174672050/4g.png
اینا هم لینک عکسای مربوط به تشخیص زعفران اصلی:
http://s4.picofile.com/file/8174673018/info.JPG
http://s4.picofile.com/file/8174672742/info2.jpg
http://s6.picofile.com/file/8174672892/info3.jpg
نه دوست عزیز بسته بندیش فقط سلیقه و وقت می خواد. و جایی برا عرضه این محصول بسته بندی شده. چون دلال که نمیاد بسته بندی بخره.
هر چه بسته بندی بهتر با ذوق تر و تبلیغات بیشتر باشه سود بیشتری عاید میشه. این کار می تونه در خونه و حتی یک مکان 2 الی 3 متری هم انجام بشه چون وسایلی لازم نداره کل وسایلش به 300 هزار تومن نمیرسه(ترازوی دقیق - دستگاه پرس پلاستیک دستی )
قبلا گفتم که اگه در فصول مناسب خریداری بشه و با اطلاعات کافی بسته بندی بشه و در مورد اونا به مشتری های مصرف کننده اطلاعات داده بشه تا دو یا سه برابر محصول هم سود داره.
مثلا ممکنه 10 گرم رو فله ای و طبق اصول درت و به موقع بخری 100 هزار تومان و پس از بسته بندی تا 300 الی 400 هزار تومان بفروشیش. چون جنس مرغوب و با کیفیت داری ارائه می کنی.
همین کاری که برند ها می کنند.
مثلا من همین کار سنتی رو که هیچ برندی نداره ( خودم لوگو و بسته بندی کردم) میدم 30 ولی تو خود مشهد سوال کردم تا 40 هم می فروشن تازه خوبه یکی بیاد دوتا رو با هم مقایسه کنه. اونوقت ببینه کی سرافراز بیرون میاد.
گفتم چون ما نه تبلیغات داریم نه مکان عرضش اینجوری میشه.
در پایان با تشکر از لینک بالا . عکسا رو آپلود کردم .ارادت.
http://s6.picofile.com/file/8174671876/Untitled_1.jpg
http://s4.picofile.com/file/8174671992/sargol12.jpg
http://s6.picofile.com/file/8174672050/4g.png
اینا هم لینک عکسای مربوط به تشخیص زعفران اصلی:
http://s4.picofile.com/file/8174673018/info.JPG
http://s4.picofile.com/file/8174672742/info2.jpg
http://s6.picofile.com/file/8174672892/info3.jpg