باسلام
ببینید دوستان من الان 23سالمه، دانشجوی ارشدم، کارای پایان نامه دارم.ازدواج کردم.درآمد ندارم.خدمت نرفتم بنابراین جایی هم نمیتونم برم سرکار.
اینا همه مشکلات زندگی منه و خیلی سردرگمم که چطور برنامه ریزی کنم که هم بتونم یه کار جانبی انجام بدم واسه درآمد خودم و خونوادم،و هم اینکه کارای پایان نامه رو انجام بدم که از دوستامم عقب نیفتم.
پارسال که سال اول ارشدم بود، چندروزی رو تو یه پیتزایی سرکار رفتم.ولی دیدم نمیشه چون وقت زیادی میگرفت.بنابراین ولش کردم.
بچه ها،دوستای خوبم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بفرماید تا استفاده کنم.
تصور کنید اگه خودتون تو همچین موقعیتی بودین چیکار میکردین؟
لطفا پست ها و مطالب ارسالی را در محل مناسب آن مطلب قرار دهید تا بهتر نتیجه بگیرید.(پست منتقل شد.)
(12-07-2011 06:24 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]باسلام
ببینید دوستان من الان 23سالمه، دانشجوی ارشدم، کارای پایان نامه دارم.ازدواج کردم.درآمد ندارم.خدمت نرفتم بنابراین جایی هم نمیتونم برم سرکار.
اینا همه مشکلات زندگی منه و خیلی سردرگمم که چطور برنامه ریزی کنم که هم بتونم یه کار جانبی انجام بدم واسه درآمد خودم و خونوادم،و هم اینکه کارای پایان نامه رو انجام بدم که از دوستامم عقب نیفتم.
پارسال که سال اول ارشدم بود، چندروزی رو تو یه پیتزایی سرکار رفتم.ولی دیدم نمیشه چون وقت زیادی میگرفت.بنابراین ولش کردم.
بچه ها،دوستای خوبم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه بفرماید تا استفاده کنم.
تصور کنید اگه خودتون تو همچین موقعیتی بودین چیکار میکردین؟
به نظر من اولين چيزي كه نياز داري تخليه ي ذهنيه ! صورت مسئله اينقدر بزرگ شده كه نميتوني مسئله رو بفهمي .
ممنون از سبحان،دوست خوبم
دوستان لطفا راه حل پیشنهاد بدین.
سلام دوست عزیز.
شما دانشجوی ارشد چه رشته ای هستید؟ قطعا کلی توانایی دارید که می تونید ازشون استفاده کنید. به نظر من یک لیست از توانایی های حال حاضرتون تهیه کنید.قطعا می تونه کمک تون کنه.
به نظر من باید کارایی انجام بدی که زمان زیادی نبره تابتونی درستو تموم کنی ودر کنارش درامدی هم داشته باشی مثل واسطه گری
(12-07-2011 07:16 PM)arshad نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز.
شما دانشجوی ارشد چه رشته ای هستید؟ قطعا کلی توانایی دارید که می تونید ازشون استفاده کنید. به نظر من یک لیست از توانایی های حال حاضرتون تهیه کنید.قطعا می تونه کمک تون کنه.
ممنون
من دانشجوی ارشد منابع طبیعی-گرایش جنگلداری هستم.
امسال به امید خدا تموم میشه.
من از بازار کاری رشته ی منابع طبیعی-گرایش جنگلداری اطلاعی ندارم .
شما باید حتما علایق ، توانایی ها و مهارت هاتون رو لیست کنید .
یک کاغذ سفید بردارید .
هر ایده ای برای درآمدزایی به ذهنت میرسه ، بنویس .
این لیست ها برای هر کس متفاوته .
برای خدمت میتونی بری امریه . (یک سازمان یا ارگانی) روی یه پروژه تحقیقاتی کاری کنی . با حقوق .
و در نهایت همون جا استخدام شی .
(12-07-2011 10:43 PM)pesar368 نوشته شده توسط: [ -> ]من از بازار کاری رشته ی منابع طبیعی-گرایش جنگلداری اطلاعی ندارم .
شما باید حتما علایق ، توانایی ها و مهارت هاتون رو لیست کنید .
یک کاغذ سفید بردارید .
هر ایده ای برای درآمدزایی به ذهنت میرسه ، بنویس .
این لیست ها برای هر کس متفاوته .
برای خدمت میتونی بری امریه . (یک سازمان یا ارگانی) روی یه پروژه تحقیقاتی کاری کنی . با حقوق .
و در نهایت همون جا استخدام شی .
ممنونم pesar368
حتما از پیشنهاداتت استفاده میکنم.
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم بزرگواری کنند و نظر بدهند.
بهنام جان:
در مورد خدمت که چون متاهل هستید و فوق لیسانس پس به راحتی میتوانید امریه بگیرید و در محل زندگی خود در اداره ای خدمت کنید.
در مورد کار نیز باید حتما دیوارهای ذهنی خود را بشکنید که دانشجو بودن و سربازی نرفتن و هزاران موضوع دیگر نباید مانع شما شود که کسانی هستند بزرگترین کارهای عمرشان را در همین ایام سختی انجام داده اند.
حتما به توانیها،تجربیات و همه جوانب مثبت خود فکر کرده و یک رزومه کاری برای خود بنویسید و سعی کنید نسبت به آن توانایی ها شغلی را برای خود انتخاب کنید و انجام دهید.