(12-07-2011 11:13 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]بهنام جان:
در مورد خدمت که چون متاهل هستید و فوق لیسانس پس به راحتی میتوانید امریه بگیرید و در محل زندگی خود در اداره ای خدمت کنید.
در مورد کار نیز باید حتما دیوارهای ذهنی خود را بشکنید که دانشجو بودن و سربازی نرفتن و هزاران موضوع دیگر نباید مانع شما شود که کسانی هستند بزرگترین کارهای عمرشان را در همین ایام سختی انجام داده اند.
حتما به توانیها،تجربیات و همه جوانب مثبت خود فکر کرده و یک رزومه کاری برای خود بنویسید و سعی کنید نسبت به آن توانایی ها شغلی را برای خود انتخاب کنید و انجام دهید.
ممنونم آقای کاظمی
بسیار سپاسگزار از دوستان خوبم. از دیشب که اینجا عضو شدم، کلی دیدم نسبت به مشکلات تغییر پیدا کرده.ممنونم.
ممنون از راهنمائی همه عزیزان. از نظر مالی چه شرایطی داری؟
ماشین شخصی دارید؟
پول نقد دارید و اگر هست چه مقدار؟
ممنون jahanagahi``
ماشین ندارم.ولی مقداری پول دارم، حدود 4 تومن.
بفرمایید چه پیشنهادی دارید.من مشتاقانه اماده ام و حتما استفاده خواهم کرد.
از اطرافیانت کمک بگیر . سعی کن تواناییهای بقیه رو درک کنی و از اونا در پیشبرد اهداف و حل مشکلاتت کمک کنی .
(12-07-2011 11:31 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون jahanagahi``
نظرمن :
با این پول البته کمی هم شرایط خودروی تهیه و فعلا مشکل مالی را با کار در آژانس و یا بردن سرویس مدارس انجام دهید تا کم کم ذهنت برای نوشتن اهدافی که در نظر داری باز شود.
در غیر اینصورت با مطالعه ایده های عزیزان در تایپیکهای مختلف یکی از ایده ها را که به آن علاقه دارید پیگیری نمائید.
- خزید دستگاه خردن کردن قند و بسته بندی یکی از کارهائیست که با این مبلغ می توانی دایر کنید. البته همت - انگیزه - باور, نقش اصلی را دارد.
نمی توانم و نمی شود را از ذهنت پاک کن.
(12-07-2011 11:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ][quote='behnam67' pid='13471' dateline='1323284476']
ممنون jahanagahi``
نظرمن :
با این پول البته کمی هم شرایط خودروی تهیه و فعلا مشکل مالی را با کار در آژانس و یا بردن سرویس مدارس انجام دهید تا کم کم ذهنت برای نوشتن اهدافی که در نظر داری باز شود.
در غیر اینصورت با مطالعه ایده های عزیزان در تایپیکهای مختلف یکی از ایده ها را که به آن علاقه دارید پیگیری نمائید.
- خزید دستگاه خردن کردن قند و بسته بندی یکی از کارهائیست که با این مبلغ می توانی دایر کنید. البته همت - انگیزه - باور, نقش اصلی را دارد.
بازم ممنون jahanagahi
اتفاقا خودمم هردوی پیشنهاد شما رو قبلا داشتم ولی نتونستم برنامه ریزی و در نتیجه اجرا کنم.
دستگاه خرد کردن قند بسیار جالب باید باشه فکرکنم.
بهرحال ممنون که بزرگواری میکنید و راهنمایی میفرمایید. خوشحالم که با شما دوستان آشنا شدم.
(12-07-2011 11:50 PM)behnam67 نوشته شده توسط: [ -> ] (12-07-2011 11:47 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ][quote='behnam67' pid='13471' dateline='1323284476']
ممنون jahanagahi``
نظرمن :
بازم ممنون jahanagahi
اتفاقا خودمم هردوی پیشنهاد شما رو قبلا داشتم ولی نتونستم برنامه ریزی و در نتیجه اجرا کنم.
دستگاه خرد کردن قند بسیار جالب باید باشه فکرکنم.
بهرحال ممنون که بزرگواری میکنید و راهنمایی میفرمایید. خوشحالم که با شما دوستان آشنا شدم.
در این انجمن نتوانستم و نمی شود و نمی توانم هیچ معنی ندارد.
می توانم - می شود - من می توانم.
بسیار سپاسگزار jahanagahi

این نتونستم مربوط به قبل از اینکه با این انجمن آشنا بشم هست.ممنونم
ميتوني از خانومت هم كمك بگيري
دونفري يه كار خونگي شروع كنين
مثلا سبزي بگيرين تو خونه با خانومتون تميز كنينو بسته بندي كنين
(12-08-2011 12:04 AM)shahram_zarei_ot12 نوشته شده توسط: [ -> ]ميتوني از خانومت هم كمك بگيري
دونفري يه كار خونگي شروع كنين
مثلا سبزي بگيرين تو خونه با خانومتون تميز كنينو بسته بندي كنين
ممنون شهرام جان
از پیشنهادت استفاده خواهم کرد.یعنی اینکه انشالله از تمامی دوستان خواهش کردم نظراتشونو بگن، بعد از بین همه یکی رو انتخاب میکنم و اجرا میکنم و نتیجه رو هم همینجا اعلام میکنم.
بسیار ممنون