دوست عزیز ورود شما رو به سایت خوش آمد می گم!
به نظر من خیلی زود قضاوت کردید!ای کاش چند تاپیک دیگه رو هم مطالعه می کردید و بعد این پست رو میدادید!
بنده بهتون پیشنهاد می کنم بخش های مختلف انجمن رو مطالعه بفرمائید علی الخصوص بخش روانشناسی .مطمئنا بسیار تاثیر گذار خواهد بود!
به قول استاد عزیز جناب قربانیان موفقتر باشید!
پ.ن:راستی بوری چی هست؟!
(12-16-2011 07:40 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]خريد و فروش خودرو !!!!
چگونه؟
شما خودرو می خری. بعد بهش می رسی. عیب و ایرادش رو برطرف می کنی شیکش می کنی می بری می فروشی.
مراکز خرید و فروش هم سواری توی عبدل آباده، ایستگاه نعمت آباد و وانت هم که نازی آباد خیابان رجایی.
رسیدی اونجا بپرسی بهت نشون می دن.
جمعه ها فقط هست. یکی هم تو حکیمیه هست که جمع شده ولی بازهم میان.
فکر می کنم لازم باشه با مکانیک خودرو - برق خودرو - رنگ خودرو آشنا باشی یا آشنایی در این زمینه ها داشته باشی تا با کمترین قیمت بتونی ماشین رو رو به راه کنی.
موقع خرید تو سر مال بزن و حسابی چونه بزن البته با فروشنده شخصی نه کسی که خودش دلاله. موقع فروش هم قیمت بالاتر بده.
می تونی از ماشینی شروع کنی که رو بورسه مثل پراید مثلا.
یک سری کتاب و cd آموزشی مکانیک و ... پراید بگیر بخون. تو اینترنت سرچ کن. راهنماهای خرید خودرو رو بخون. تا بتونی وقتی ماشین می خری خوبش رو بخری. کلاه سرت نره.
(12-19-2012 03:42 PM)mehdi62 نوشته شده توسط: [ -> ]شما خودرو می خری. بعد بهش می رسی. عیب و ایرادش رو برطرف می کنی شیکش می کنی می بری می فروشی.
مراکز خرید و فروش هم سواری توی عبدل آباده، ایستگاه نعمت آباد و وانت هم که نازی آباد خیابان رجایی.
رسیدی اونجا بپرسی بهت نشون می دن.
جمعه ها فقط هست. یکی هم تو حکیمیه هست که جمع شده ولی بازهم میان.
فکر می کنم لازم باشه با مکانیک خودرو - برق خودرو - رنگ خودرو آشنا باشی یا آشنایی در این زمینه ها داشته باشی تا با کمترین قیمت بتونی ماشین رو رو به راه کنی.
موقع خرید تو سر مال بزن و حسابی چونه بزن البته با فروشنده شخصی نه کسی که خودش دلاله. موقع فروش هم قیمت بالاتر بده.
می تونی از ماشینی شروع کنی که رو بورسه مثل پراید مثلا.
یک سری کتاب و cd آموزشی مکانیک و ... پراید بگیر بخون. تو اینترنت سرچ کن. راهنماهای خرید خودرو رو بخون. تا بتونی وقتی ماشین می خری خوبش رو بخری. کلاه سرت نره.
پس با اين حساب يک سرمايه اوليه هم مورد نياز است اگر بخواهي براي خودت خريد و فروش کني
سلام
من خودم الان با یه سیستم و اینترنت ایرانسل (GPRS روزانه 1000 تومان) دارم واسه 4 تا دانشگاه ترجمه انجام میدم. خیلی راحت و کم هزینه. بعد هم واسشون ایمیل میکنم.
(12-19-2012 08:34 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من خودم الان با یه سیستم و اینترنت ایرانسل (GPRS روزانه 1000 تومان) دارم واسه 4 تا دانشگاه ترجمه انجام میدم. خیلی راحت و کم هزینه. بعد هم واسشون ایمیل میکنم.
سلام
لطفا توضیح بدید کار ترجمه با اینترنت رو چطوری و با کمک چه سایتی انجام میدید چون ترجمه تحت الفظی و کلمه به کلمه که معنی رو نمیرسونه
برخلاف دوست عزيزي كه گفتند آموزش درآمد نداره بايد عرض كنم كه خيلي مايلم دوباره وارد عرصه اموزش بشم چرا كه به عقيده من آموزش خيلي هم درآمد خوبي داره و از جمله شغلهايي كه سرمايه پولي نميخواد و همه سرمايه شما در دانش شماست.
در شركتي كه كار مي كنم افرادي هستند كه ميان چند ميليون پول ميگيرن و طي مدت يكي دو ماه گوشه اي از فرآيند شركت رو متحول مي كنن و ميرن.اينها هميشه تو اتاقشون نشتند و همش جلسه ميگذارند و ايده مي دن و گزارش و اطلاعات در مورد شركت جمع مي كنن.هيچ هزينه اي هم نميزارن.
(12-17-2011 12:55 AM)pulaki نوشته شده توسط: [ -> ]نوشتن كتاب البته اگه بتوني مجوز بگيري و با ناشر قراردادببندي
سلام دوست عزیز
راستش من کتاب ترجمه کردم و چاپ هم شده دو کتاب هست اما برای فروشش نمی دونم چیکار کنم؟
من یه ایده ی به ذهنم رسید اینه که :
یه سیستمی اختراع می شود در هر مکانی که سیگار ممنوع بود نصب می شود
تا به محض اینکه هر کس سیگار می کشید دستگاه اون سیگار رو خاموش می کرد...