سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده هایی برای کسب درآمد بدون نیاز به سرمایه اولیه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
كار هاي زيادي ميشه انجام داد بدون اينكه هزينه زيادي بشه براش خرج كرد
گزينه هاي بالا كه بچه ها ذكر كردن بسيار خوب هست

ولي اول بايد ببينه چي توانايي داره.....
گزينه هاي بالا بيشتر در مورد بازاريابي بود

ميشه با مخ زدن..... مخ پول دار ها رو بزنه براي چذب سرمايه..
ميشه ايده هاي درامد زا به سرمايه دار ها بده
كار هاي حسابداري كه درامدش جداست
كارهاي كامپيوتري يك دنيايي داره
اگر به تعميرات كامپيوتر اشنايي داره با فروشنده هاي برگ صحبت كنه بشه مامور تعميرات در منزل ومحل كار

مرد باشه ميتونه باكسي شراكتي مغازه داري كنه....... سرمايه از شريكش.... كار ازاين.......
(11-30-2011 04:46 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]چند روز پیش دوستی در یک جلسه خصوصی از من پرسید که چه راههایی وجود داره که بتونه بدون سرمایه اولیه کسب درآمد کنه؟

البته منظورش این نبود که وام بگیره یا سرمایه گذار پیدا کنه واقعا دنبال کاری می گشت که بدون سرمایه شروع بشه و به درآمد برسه.

پیشنهاد من: - واسطه گری
- استفاده از علم مثل آموزش
- کارمندی
- انجام پروژه های دانشجویی

می خواستم یک بار دیگه عمیق تر بهش نگاه کنیم شاید به جوابهای جدیدتری برسیم)
کسب درآمد بدون سرمایه ممکن نیست. البته اگر دانش رو هم سرمایه حساب نکنیم.
میشه یه اختراعی کرد و بعدش بکمک یه سرمایه دار اونو به بازار رسوند و کسب درآمد کرد. اختراع فکری هم میتونه اینکارو بکنه.
نه دوست من این اشتباه رو نکن.
یه نمونش خودم من که الان اینجا هستم.
بدون سرمایه کارم رو شروع کردم.
یعنی از خودم پولی نداشتم.
فقط با استفاده از ذهنم و فکرم تونستم کارمو پیش ببرم.و تونستم از کسی پولی قرض کنم و کارم رو راه بندازم.
من اول کامل درباره کارم تحقیق کردم.اصلا به سرمایه اولیه فکر نمی کردم.میدونستم که از یه طریقی جور میشه.تحقیقات که تموم شد.رفتم دنبال سرمایه.خوشبختانه تو کمترین مدت زمان و از طریق همین انجمن از یکی از اعضای خوب صمیمی انجمن(خانم صفدری)سرمایه اولیه هم جور شد.
لطفا باورتونو عوض کنید.
اگر بر این باور استوارید که بدون سرمایه نمیشه کاری کرد.سخت در اشتباهید.دوست من
(02-07-2012 03:49 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]نه دوست من این اشتباه رو نکن.
یه نمونش خودم من که الان اینجا هستم.
بدون سرمایه کارم رو شروع کردم.
یعنی از خودم پولی نداشتم.
فقط با استفاده از ذهنم و فکرم تونستم کارمو پیش ببرم.و تونستم از کسی پولی قرض کنم و کارم رو راه بندازم.
من اول کامل درباره کارم تحقیق کردم.اصلا به سرمایه اولیه فکر نمی کردم.میدونستم که از یه طریقی جور میشه.تحقیقات که تموم شد.رفتم دنبال سرمایه.خوشبختانه تو کمترین مدت زمان و از طریق همین انجمن از یکی از اعضای خوب صمیمی انجمن(خانم صفدری)سرمایه اولیه هم جور شد.
لطفا باورتونو عوض کنید.
اگر بر این باور استوارید که بدون سرمایه نمیشه کاری کرد.سخت در اشتباهید.دوست من
شما همه نوشته منو خوندین یا فقط قسمت اول از سطر اول رو خوندین؟
پیشنهاد میکنم بجای اینکه به دیگران بگوئید سخت در اشتباهند, علت اون حرفشونو بپرسید که چرا اون نظریه رو دارند.
بحث منتقل شد.
forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1876
مشاوره تبلیغاتی در پیک برتر
یا اینکه بامبلغ 70 تا 100 هزار تومان صاحب شغلی مناسب با درآمد خوب شوید
منظورتون از 70 تا 100 چیه؟
(11-30-2011 04:46 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]چند روز پیش دوستی در یک جلسه خصوصی از من پرسید که چه راههایی وجود داره که بتونه بدون سرمایه اولیه کسب درآمد کنه؟

البته منظورش این نبود که وام بگیره یا سرمایه گذار پیدا کنه واقعا دنبال کاری می گشت که بدون سرمایه شروع بشه و به درآمد برسه.

پیشنهاد من: - واسطه گری
- استفاده از علم مثل آموزش
- کارمندی
- انجام پروژه های دانشجویی

ما دنبال کارهایی می گشتیم که با امکانات اندکی که هر کسی تو در دسترس اش داره بدون نیاز به سرمایه گذاری جدید بتونیم به درآمد برسیم.

گفتم این سوال رو اینجا مطرح کنم تا با راهنمایی شما دوستان به جوابی برای خودم ،شما و این دوست عزیز برسیم.
ممنون میشم نظر بدید.

(می دونم اولین بار نیست که این بحث انجام شده اما می خواستم یک بار دیگه عمیق تر بهش نگاه کنیم شاید به جوابهای جدیدتری برسیم)

باسلام و سپاس

اول کلمات رو یه کم بازتر کنیم :
بدون سرمایه؟ سرمایه فقط پول نیست اصلا پول مفهوم انچنانی ندارد.
سرمایه: 1- سلامتی 2- مغز انسان 3- تجربه های دیگران 4- ارتباطات 5- اطلاعات 6- خوش نامی در بازار و اطرافیان(اعتبار اخلاقی) 7-داشتن اهداف بزرگ 8- نظم 9-عادت دادن خویش به کارهای واجب برای رسیدن به پیشرفت مانند سحرخیزی 10- اراده قوی 11-اعتقاد به قوانین طبیعت مانند جذب12-عمل به موقع و ....
حالا کسی این سرمایه ها رو داشت دیگه پول خودش میاد دنبال اون فرد.پول که عددی نیست باور کنید خیلی حقیر است در برابر عظمت و سرمایه های انسان
برای رشد اصولی دانه پول ، باید شرایط محیا باشد اب ،هوا،خورشید،باغبان و ...
سلام

اتفاقا بر خلاف نظر یکی دو تا از دوستان که گفتند کارهای پیشنهاد شده خوب هست من فکر میکنم هیچکدومشون خوب نیست و همشون یک سری کار روتین و معمول هست که درآمد بخور و نمیری هم دارند.
من تخصصم کامپیوتر هست و بهتون بگم که کارهایی مثل آموزش و خدمات درآمد خوبی نداره و برای کسایی خوبه که به درآمدن نون شبشون قانع هستند.

در مورد کتاب که اصلا فکرشم نکنید. چاپ کتاب با این وضعیت کاغذ خیلی سرمایه می خواد و بعدشم فروش نمیره!! چون اینقدر کتاب زیاد شده که فقط کتابهای خاص اون هم بیشتر دانشگاهی فروش میره نه یک کتاب معمولی. تازه استاد من یک کتاب دانشگاهی نوشته با کلی هزینه 500 تا چاپ کرده و چون کسی نمیخره رایگان میده دانشجوها که شناخته بشه کتابش!

من سرمایه هم حدود 15 میلیونی دارم اما جرأت نمیکنم به کاری بزنم چون احتمال برگشت سرمایم خیلی ضعیفه و همینم از دستم میره. برای همین می خوام برم تهران راه بیفتم چند روز تو بازارها و کاری رو که تو شهر من نیست و مردم علاقه زیادی به خریدن یا استفاده از اون دارند رو پیدا کنم بعد شهر خودم یک نمایندگی بزنم و به صورت سفارشی که نیاز به سرمایه زیادی نخواد کار کنم و یواش یواش شاید پول زیادی به دست بیاد.

اگر بخواین درآمدتون زیاد باشه فقط بایدیک کار جدید تو شهرتون داشته باشید که طرفدارم داشته باشه. این کارهای روتین که دوستان معرفی کردن درآمد که نداره هیچی ضرر هم میکنید

البته بازار بوری ظاهرا خیلی درآمد خوبی داره اما کار یک آدم معمولی نیست و به تخصص و تجربه زیادی نیاز داره که خیلیها ندارند
چرا کلید ویرایش غیر فعال هست؟
بالا منظورم بازار بورس بود اشتباه بوری خورده....
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع