سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ...همبرگر فروشی...
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
سلام بچه ها قصد داریم یه مغازه بزنیم که فقط و فقط همبرگر باشه انواع همبرگر مثلا همبر گوشت.مرغ.ماهی.میگو.بوقلمون الی آخر

شرایطمون :
مشکل سرمایه نداریم
قراره با یکی از اقوام بزنم هردو تجربه آشپزی را داریم
من غذاهای فست فودی زیاد درست کردم تو خونه از پیتزا بگیر تا همین همبرگر و آشپزی بلدم در حد نرمال
آشنامون هم 5.6 سال فست فودی داشته و چون سرباز شده بود مغازشو واگذار کرد و الان بعد 2 سال میخواد باز شروع کنه
یکی از ایده هام اینه که کنار همبرگرهایی که میدیم سیب زمینی و سالاد کلم کوچیک رایگان هم بزاریم
مغازه از خودمون نداریم به نظرتون کجای شهر رهن و اجاره کنیم بهتره و چه شرایطی داشته باشه مغازه
و اینکه من اهل یزدم



حالا به نظرتون این شغل سود آور هستش و چه توصیه هایی دارید واسه شروع و موفقیت در این کار و نظرتون درباره ایدم
ممنون منتظر جوابتونم و در کل از 0 تا 100 راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
من خودم نه تجربه ای کاری توی این زمینه داشتم نه میدونم . . .

فقط یه ادم مصرف کنندم میخوام از تجربه ای خودم راجب همبرگر بگم...چون یه چند روزی مجبور به خوردن فست فود بودم.
همبرگر فروشی های سطح شهر شروع کردم به تست کردن همبرگری های معمولی اصولا از حجم کم همبرگر استفاده میکردن ویجورایی چنگی به دل نمیزد تا این که رفتیم پیش یه همبرگری واقعن سرش شلوغ بود منو هاش گرون بودن. . .مثلا سیب زمینی 5000 تومن بود.
همبرگر کلی صبر کردیم سفارش دادم تمام همبر گرهاش دست ساز بود یعنی همبرگرهای اماده کرده نداشت مثل کباب فک کنم موادش از قبل اماده میکرد وبا دست خودش درست میکرد قشنگ مزه ای چربی گوشت حیوانی که سرخ شده میشد حس کرد اصلا من از چاشنی استفاده نکردم چون واقعن یه طعم واقعی داشتم حس میکردم از ان روز همیشه میرم پیشش با این که شاید یه منوی معمولیش رو20000تومن بده اما خیلی مشتری داره حجم همبرگر هاشم فک کنم 700یا800گرم باشه ولی واقعن لذت بخشه یعنی موفقیتی که همبرگر دست ساز به این ادم داداه فک کنم همبرگری های سطح شهر به دست اورده باشه.


اگه نگاه کنی مردم انقد داستان های مختلف راجب همبرگرا شنیدن که خیلی از ملت حتی خودم دیگه حاضر نیستم همبرگر بسته بندی بخرم حتی هر از گاهی دکترای که راجب سلامت جامعه حرف میزنن میگن خیلی چربه یا گوشت اش گوشت سالمی نیست واین چیزا. . .

سعی کن سبزی خیار شور گوجه یا... که استفاده میکنی حتمن حتمن تازه باشه مشتری اکه ببینه تو یه کاهو کرم خورده توی ساندویچ ات هست دیگه نمیاد مغازت . . .
با این ایده که یه چیزایی مفت بدی مخالفم چون خیلی ها که میان فست فود میخوان با کمترین حجم چربی سیر بشن وانرزی لازم به دست بیارن
عوض این کار میتونی یخورده قیمتت بیاری پایین تر
راستی یه چیز دیگه اگه همبرگر سالم درست کردی حتمن حتمن تبلیغات کن چون خیلی ها نمیدونم همبرگر دست ساز چی هست....
همبرگر فک کنم مثل کباب هست ایرانی ها عادت دارن کباب مواد اولیش خودشون اماده کنن اگرم نشد میرن کبابی کباب میخرن جدیدا بعضی از شرکت ها دست به تولید کباب لقمه بسته بندی زدن که خلیی خیلی کم مورد توجه قرار گرفت البته شایدم خیلی ها بخرن این نظر منه.
همه چیز سالم وبهداشتیش خوبه
راستی فلافل وسمبوسه رو فراموش نکنی...
(11-11-2014 12:37 AM)bibak@zah نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
من خودم نه تجربه ای کاری توی این زمینه داشتم نه میدونم . . .

فقط یه ادم مصرف کنندم میخوام از تجربه ای خودم راجب همبرگر بگم...چون یه چند روزی مجبور به خوردن فست فود بودم.
همبرگر فروشی های سطح شهر شروع کردم به تست کردن همبرگری های معمولی اصولا از حجم کم همبرگر استفاده میکردن ویجورایی چنگی به دل نمیزد تا این که رفتیم پیش یه همبرگری واقعن سرش شلوغ بود منو هاش گرون بودن. . .مثلا سیب زمینی 5000 تومن بود.
همبرگر کلی صبر کردیم سفارش دادم تمام همبر گرهاش دست ساز بود یعنی همبرگرهای اماده کرده نداشت مثل کباب فک کنم موادش از قبل اماده میکرد وبا دست خودش درست میکرد قشنگ مزه ای چربی گوشت حیوانی که سرخ شده میشد حس کرد اصلا من از چاشنی استفاده نکردم چون واقعن یه طعم واقعی داشتم حس میکردم از ان روز همیشه میرم پیشش با این که شاید یه منوی معمولیش رو20000تومن بده اما خیلی مشتری داره حجم همبرگر هاشم فک کنم 700یا800گرم باشه ولی واقعن لذت بخشه یعنی موفقیتی که همبرگر دست ساز به این ادم داداه فک کنم همبرگری های سطح شهر به دست اورده باشه.


اگه نگاه کنی مردم انقد داستان های مختلف راجب همبرگرا شنیدن که خیلی از ملت حتی خودم دیگه حاضر نیستم همبرگر بسته بندی بخرم حتی هر از گاهی دکترای که راجب سلامت جامعه حرف میزنن میگن خیلی چربه یا گوشت اش گوشت سالمی نیست واین چیزا. . .

سعی کن سبزی خیار شور گوجه یا... که استفاده میکنی حتمن حتمن تازه باشه مشتری اکه ببینه تو یه کاهو کرم خورده توی ساندویچ ات هست دیگه نمیاد مغازت . . .
با این ایده که یه چیزایی مفت بدی مخالفم چون خیلی ها که میان فست فود میخوان با کمترین حجم چربی سیر بشن وانرزی لازم به دست بیارن
عوض این کار میتونی یخورده قیمتت بیاری پایین تر
راستی یه چیز دیگه اگه همبرگر سالم درست کردی حتمن حتمن تبلیغات کن چون خیلی ها نمیدونم همبرگر دست ساز چی هست....
همبرگر فک کنم مثل کباب هست ایرانی ها عادت دارن کباب مواد اولیش خودشون اماده کنن اگرم نشد میرن کبابی کباب میخرن جدیدا بعضی از شرکت ها دست به تولید کباب لقمه بسته بندی زدن که خلیی خیلی کم مورد توجه قرار گرفت البته شایدم خیلی ها بخرن این نظر منه.
همه چیز سالم وبهداشتیش خوبه
راستی فلافل وسمبوسه رو فراموش نکنی...

سلام واسه سبزی غذام میخوام پیاز و جعفری خورد شده تازه بزارم فک کنم خوشمزه تر باشه چطوره؟گوشت هم 50 درصد بره 50 درصد گوساله.همبرگرها هم خودمون درست میکنیم یعنی پیاز و گوشت و چند تا دیگه مواد بهش میزنیم
سلام
حدودا چقدر سرمایه میخواد راه اندازیش.. تخمین زدی؟
ممنون میشم اطلاعات دقیقتری بدی...
چون منم شاید این کار رو تو مشهد بزنم...
(11-11-2014 01:53 PM)nejad نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
حدودا چقدر سرمایه میخواد راه اندازیش.. تخمین زدی؟
ممنون میشم اطلاعات دقیقتری بدی...
چون منم شاید این کار رو تو مشهد بزنم...


والا مشهد با یزد خیلی فرق داره من تخمینم 14 تومن هستش
دمت گرم پس حتمن باز کردی ادرست توی سایت بزار دوستان یزدی پیش شما یه سر بزنن...
راستی اگه صلاح دونستی واسه منم این دستور العمل همبرگر دست ساز بفرست . . .ممنون میشم فقط پیام خصوصی بزارش.
با این تجربه که شریک شما توی این کار داره به نظرمن حاجت هیچ استخاره نیست. . .
(11-11-2014 10:25 PM)bibak@zah نوشته شده توسط: [ -> ]دمت گرم پس حتمن باز کردی ادرست توی سایت بزار دوستان یزدی پیش شما یه سر بزنن...
راستی اگه صلاح دونستی واسه منم این دستور العمل همبرگر دست ساز بفرست . . .ممنون میشم فقط پیام خصوصی بزارش.
با این تجربه که شریک شما توی این کار داره به نظرمن حاجت هیچ استخاره نیست. . .

به روی چشم
کار تخصصی همیشه عالی جواب داده و می ده و از قدیم گفتن همه کاره و هیچ کاره

فقط همبرگر بزن ، اونم دو سه مدل نه بیشتر
دوست داشتی نوشابه رایگان بده (دستگاه نوشابه ساز )
خواستی کمتر هزینه کنی یک ظرف خیلی کوچک (یک چهارم ظرف بستنی ) سالاد کلم و سیاه دانه رایگان بده

یا باید بزنی تو خط همبرگر 100 درصد اصیل یعنی گوشت گوسفندی تازه + خیارشور و گوجه با قیمت بالا که کسانی که دنبال خوردن گوشت هستند بهتون مراجعه کنند. الان اصفهان از 4 تا 6 می دن و همیشه هم 7 8 نفر توی صف هستند "سبک برادران نارانی اصفهان"

با بزن تو کار همبرگر ارزان و حجیم ، همبرگر را از کارخانه معروف می خری (قیمت مناسب مثلا 30 درصد گوشت) بعد از سرخ کردن داخل یک نان خیلی بزرگ (دوبل) + مقدار زیادی سالاد کلم + چیپس + کاهو + یک برگ کالباس + نخود سبز و .... با قیمت مناسب ، اصفهان 3 تا 3.5 می دن "سبک فروشگاه دلیشز و پن پن و پت و مث اصفهان " این فروشگاه هم همیشه 10 15 نفر توی صف دارن


با آرزوی موفقیت
من که هرموقع میخوام قرار چیزی بزارم میرم این سایت:http://fidilio.com/
البته نمیدونم به جز تهران جای دیگه ای رو ساپورت میکنه یانه ؟
فقط قیمت هات مث رستوران وکافی شاپ فست فود های این سایت نکنی...خخ
البته میتونی برای دکوراسیون از این مغازها الهام بگیری. . .یا منو
(11-12-2014 12:27 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]کار تخصصی همیشه عالی جواب داده و می ده و از قدیم گفتن همه کاره و هیچ کاره

فقط همبرگر بزن ، اونم دو سه مدل نه بیشتر
دوست داشتی نوشابه رایگان بده (دستگاه نوشابه ساز )
خواستی کمتر هزینه کنی یک ظرف خیلی کوچک (یک چهارم ظرف بستنی ) سالاد کلم و سیاه دانه رایگان بده

یا باید بزنی تو خط همبرگر 100 درصد اصیل یعنی گوشت گوسفندی تازه + خیارشور و گوجه با قیمت بالا که کسانی که دنبال خوردن گوشت هستند بهتون مراجعه کنند. الان اصفهان از 4 تا 6 می دن و همیشه هم 7 8 نفر توی صف هستند "سبک برادران نارانی اصفهان"

با بزن تو کار همبرگر ارزان و حجیم ، همبرگر را از کارخانه معروف می خری (قیمت مناسب مثلا 30 درصد گوشت) بعد از سرخ کردن داخل یک نان خیلی بزرگ (دوبل) + مقدار زیادی سالاد کلم + چیپس + کاهو + یک برگ کالباس + نخود سبز و .... با قیمت مناسب ، اصفهان 3 تا 3.5 می دن "سبک فروشگاه دلیشز و پن پن و پت و مث اصفهان " این فروشگاه هم همیشه 10 15 نفر توی صف دارن


با آرزوی موفقیت
سلام دوست عزیز..
دستور ساختش داری؟
دستگاه نوشابه ساز چیه؟ یه توضیح میدی...
مرسی..
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع