سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: 2 آذر چهارمین سالگرد تولد انجمن میلیاردرهای آینده ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
با سلام به همه ی دوستان عزیز و محترم انجمن
منم به نوبه ی خودم تبریک میگم تولد انجمن رو واقعا تشکر میکنم از همه دوستانی که خالصانه زحمت کشیدن و تجربیات و دانسته های خودشون رو صادقانه در اختیار همه گذاشتن تا کمکی باشه برای همه دوستان واقعا سپاسگزارم

واقعا یه انجمن عالی و مفید برای خودم بوده و بهترینها رو برای تک تک کسانی که برای این انجمن زحمت کشیدن رو از خدای مهربون خواستارم

امیدوارم که این انجمن روز به روز پل محکمی بشه بین همه ی مردم ایران زمین تا خالصانه بهم کمک کنیم برای داشتن ایرانی سرشار از عشق و محبت و همدلی تا هممون از داشتن زندگی عالی در کنار مردمانی عالی نهایت لذت را ببریم

با تشکر و قدر دانی ویژه از تک تک عزیزان این انجمن و آرزوی سعادت و کامیابی برای همه ی شما دوستان عزیز
موفق و پیروز باااشید
سلام دوستان
ممنون از همه دوستانی که قبول زحمت کردند
آنقدر شخصا انرژی گرفتم که امروز فول فول انرژی در خدمت هستم
با برادرها و خواهرهای خوبم بودن همیشه برایم سرشار از شادی بوده است
ابتدا ممنون از همه دوستانی که در پذیرایی زحمت کشیدند و کنار ما بودند, خانم صدفی, مهدی گل و علیرضای دوست داشتنی و در نهایت همسر خوبم که مدیریت ایشان نباشد شخصا اعتمادبنفسم را از دست میدهم Wink ( حالا هی بگویید زز ما میگوییم تفاهم )
ابتدا علیرضای عزیز, واقعا لذت بردم و از شانس خوبم تا کرج باهم بودیم, کوهی از اعتمادبنفس و انرژی مثبت
مهدی عزیز که این شوق کسب درآمد در چشمانش همیشه موج میزند و سرشار از انرژی برای انجام موفق مسئولیت ها
مارال و خواهر فعالشان که صراحتا عرض میکنم میتوانند الگوی بسیار عالی برای دختران ایرانی باشند که چطور مردانه و با اعتمادبنفس در کسب درآمد و استفاده از توانایی های خود موفق هستند
جناب قربانیان که مانند همیشه با چراغ روشن تجربه که در دست دارند همه را راهنمایی کرده و مهربانانه کم تجربگی ما را تحمل کردند, ممنون استاد بزرگوار
جناب سلجوقی عزیز که ابتدا از اینکه آمدند تعجب کردم چون با توجه به مشغله ایشان تصور نمیکردم وقت ارزشمندشان را بتوانند در اختیار ما قرار دهند اما گویا سعادت با ما یار بود که بدون چشمداشتی همه را تک تک راهنمایی فرمودند
رادین عزیزم, عزیزی که هر کلامش برای من تجربه است, تجربه شخصی که بدون هیچ خساستی همه را به رایگان در اختیار همه قرار میدهد
سینای عزیز, که دانش و ذهن بازش برای کسب درآمد حلال همیشه برایم جالب بوده است الگویی عالی برای کسانی که میگویند با درس و دانشگاه کسب درآمد ممکن نیست
فرشاد گل, برادر خوب و خوشتیپ بنده, که تسلطش بر گفتار را همیشه ستایش میکنم آنقدر زیبا کلمات را کنار هم میچینند که امکان ندارد محو گفتارش نشوید
محمدرضای نازنین,که مرد میدان است, بسیار بسیار عالی تجربه کسب می کند, از نزدیک تا حدودی با سختی های کارش آشنا هستم ولی هیچ وقت ناامیدی را در این مرد ندید, آفرین مرد
جناب حسینی, برادر عزیز و با دانش بنده که حضورشان همیشه در حوزه تخصصی برایم ارزشمند است و امیدوارم سعادت همراهی با ایشان را همیشه داشته باشم
خانم صدفی عزیز که نمونه کامل انرژی و مدیریت عالی یک خانم هستند, نمونه ای موفق برای کسانی که میگویند مگر یک خانم میتواند!
نسیم عزیزم, ساکت, آرام اما با موشکافی یک مدیر مالی موفق, یکی از عزیزانی که همیشه مشورت با ایشان از اولویت های کاری ام بوده است
مهتاب عزیز, خواهر گلم, که معنی تلاش بدون توفق برای رسیدن به قله های موفقیت را با خود دارند و با یک ایمان و قدرتی فوق العاده در کلامشان, کارها را مدیریت میکنند
در نهایت همسر نازنینم, بازهم بگویم که هر چه دارم از وجود ایشان است که واقعا برایم ارزشمند بود که با انکه دستشان روز قبل آسیب دیده بود و در آتل بود, مثل همیشه کنارم بودند, پس دستش را می بوسم

جناب سجاد گل, علی عزیز و فعال و علیرضای نازنین که با صدا و تصویر و متن های خود ما را سوپرایز کردند دست شما درد نکند واقعا شادمان کردید

در این جلسه تصمیماتی هم گرفته شد و بیشتر تلاشم برای بحث در مورد مشارکت بیشتر اعضا در انجمن و سنجش راه حل های موجود بود که راه حل ها و تجربیات دوستان, واقعا برایم مفید بود و امیدورام همچنان که خداوند سعادت و نعمت این انجمن را برایمان ایجاد کرد, سعادت گسترش و به بار نشستن زحمات همه دوستان را نیز نصیب بنده کند.

در این جلسه بحث ها حول چهار مورد بود:

- تاسیس بازارچه انجمن و قوانین آن
- سایت فروش آنلاین اجناس و محصولات اعضا
-تشکیل گروه فعالین وب ایران
- تشکیل گروهی برای سبد گردانی بورس

که در هر حوزه صحبت های جالبی شد که امیدوارم بزودی اقداماتی با کمک همه دوستان انجام گیرد.

پیروز باشید
منم از همه دوستان به خاطر انرژی فوق العاده شون, به خاطر صداقتشون, به خاطر کمک های بی دریغشون و از همه مهم تر به خاطر صمیمیت بی نظیرشون تشکر می کنم. واقعا می گم هیچ کجا حتی توی نزدیک ترین عزیزانم نظیر این جمع رو ندیدم. انقدر دوستان صمیمی هستند که توی اولین برخورد احساس می کنی بهترین و قدیمی ترین دوستانت رو دیدی. انقدر بدون کوچکترین چشمداشتی و بدون کوچکترین پنهان کاری دوستان اطلاعات و تجربیاتشون رو در اختیار دیگران می گذارند که گاهی باورنکردنی به نظر میاد.
ممنونم به خاطر اینکه خواهرم هر بار که شما عزیزان رو می بینه بمب انرژی می شه. کلی انگیزه می گیره برای ایجاد تغییر توی زندگیش. ممنونم که بهم جرات و امید می دید که می شه. ممنونم که هستین. چیزهای زیادی از شماها گرفتم که جبرانش واقعا غیر ممکنه. از همه ممنونم یا بهتر بگم به همتون مدیونم.
سلام به همه دوستان و همراهان عزیز
ممنون از همه عزیزانی که با تشریف فرماییشون تولد قشنگی رو برای انجمن رقم زدن
خیلی خوشحالم بابت چهارمین سالگرد بچمون
جناب آقای کاظمی ممنونم از اینکه این بستر رو فراهم کردید و ما چهار ساله که در این فضا پرورش یافتیم .یاد گرفتیم . یاد دادیم. خندیدیم .گریه کردیم مثل برادر دوستون دارم
مریم عزیزم میدونم احتیاجی نیست در مورد علاقم بهت چیزی بگم و همه اینو میدونن که چه حسی دارم مثل خواهرمی ازت خیلی چیزا یاد گرفتم تو این چهار سال زمان خوشی و ناراحتی باهم بودیم و تو تنها کسی هستی که بهم این انرژی خاص رو میدی
از هردوتون صمیمانه و خالصانه تشکر میکنم و خوشحالم که در یک فضا و زیر یک سقف باهم کار میکنیم و ازتون هرروز انرزی میگیرم
یه عذرخواهی هم بدهکارم که نتونستم به علت کسالت خواهرم زودتر برسم به تولد البته تا ساعت 1 دفتر بودماااااا عصری دیر رسیدمA00 (111)A00 (111)A00 (111)
یاد اولین تولد انجمن بخیر به زور همسرم جناب شهراسبی که تغییر زندگیم رو مدیون ایشونم و بدون اون هیچم شرکت کردم تو این مراسم و بعد هاااا بیشتر آشنا شدم با عزیزان
فقط میتونم بگم خیلی خوشحالم و آرزو دارم سال دیگه تو مراسم تولد انجمن بشنویم که همه عزیزان به اهداف مد نظرشون رسیدن
با آرزوی بهترینها برای همه
تشکر می کنم از تمام دوستان عزیز
که با وجود اینکه ما در این جشن ها نیستیم. ولی جای ما را خالی می کنند.
و سنگ تمام می گذارند.
دورد فراوان
درود خدا بر شما که علیرغم تمامی مشکلات هر بار با انرژی مضاعف حاضر و اسباب رهنمون حقیری چون بنده می شود.
دست اساتید بزرگوارم استاد قربانیان ،کامیار عزیزم ،مریم بانوی مهربان،و استاد سلجوقی را میبوسم که اینچنین با تمام قوا رسالت خود را ادامه داده و منت می نهند بر من و امثال من.
از تمامی سرورانم علی الخصوص
مهدی عزیزم که هر بار با دیدنش بر ایمان و انگیزه ام افزوده می شود،
محمدرضای توانمندم که هر بار نکته ای به من می آموزد،
مهتاب بانو که اسوه صبوری و تلاش برای من است،
علیرضا و سینای عزیز که شخصیت متین و آرامشان زبان زد،
خانم صدفی و آقا نسیم که نمونه بارز یک تیم موفق و مدیران توانمندند،
رادین نازنین که سرشار از تجارب گرانقدر،
بانو مارال ارجمند و خواهر گرامی اش که با انگیزه و تلاش تحسین برانگیز خود مرا مبهوت نگاه داشتند
جناب حسینی که دانش همراه با عملگرایی ایشان ستودنی است و همچنین دیگر بزرگوارانی که تماما از اشخاص ساعی و گرانقدری هستند،
کمال تشکر و قدردانی را دارم که اساتید بزرگ را همراهی و این جمع صمیمی را پایدار نگاه میدارند.
محکوم به خوش درخشیدن هستید دوستان من.پس با تمام قدرت بدرخشید که دنیا در ید طولای شماست.
ارادتمند کوچک این خانوده بزرگ
فرشاد رجبی.HeartHeart
سلام به هم دوستان
گفتني هارو دوستان گفتن
فقط كوتاه بايد بگم ممنون از تمام عزيزان واقعا نميدونم چطور بايد احساسي رو كه در جمع اساتيد سروران و بزرگوارانم داشتم رو بنويسم
به جرات ميگم يكي از بهتترين و بي نظير ترين روزهاي زندگيم بود كه داشتم و هيچ وقت فراموش نميكنم
با اينكه اولين بار بود كه دوستان رو از نزديك ميديدم ولي واقعا بسيار بسيار صميمي گرم كه انگار چندين ساله با دوستان زندگي كردم
تشكر ويژه از اقا كاميار عزيز كه واقعا ايشون عااالين و احساس ميكنم برادر بزرگتر من هستند و افتخار كنار هم بودن تا كرج رو داشتيم و كلي ازشون چيز يادگرفتم و خانم MARYAR كه خيلي زحمت كشيدن و خواهري رو در حق من تمام كردن
و استاد قربانيان عزيز كه يكي از ارزوهاي من بود كه ايشون رو يك بار تو عمرم از نزديك ببينم و مهدي گل محمدي كه واقعا پرشور اكتيو با اراده هستن و واقعا زحمت كشيدن تو جشن
و بقيه دوستان كه هركدوم برام الگو تجربه سختكوشي و اراده بودند وجمعي سراسر از شور ونشاط بودند و رسيدن به موفقيت تك تك دوستان رو باور دارم.
در اخر فقط ميتونم بگم فقط يك بار هم كه شده ملاقات با اين عزيزان رو تجربه كنيد.
و ممنون از همگي كه به من بسيار لطف داشتن.
از همه دوستان ممنونم . عذر می خوام که دیر رسیدم اما تمام سعی ام رو کردم که برسم. کلی خاطرات از اولین سالگرد انجمن برام تداعی شد همیشه دیدن دوستان انرژی مو چند برابر می کنه. یک روزی رویای همگی مون داشتن یک بیزنس خوب بود خوشحالم که امروز همه داریم تو رویاهامون قدم می زنیم و شک ندارم که آینده درخشانی در انتظار تک تک دوستان. از آشنایی با دوستان جدید هم به شدت خوشحال شدم. بابت این فرصت ممنونم.
کاش می دانستی
بعداز آن دعوت زیبا به ملاقات خودت
من چه حالی بودم!

خبر دعوت دیدارت چونکه از راه رسید
پلک دل باز پرید
من سراسیمه به دل بانگ زدم
آفرین قلب صبور
زود برخیز عزیز
جامه تنگ در آر
وسراپا به سپیدی تو درآ .

وبه چشمم گفتم :
باورت می شود ای چشم به ره مانده خیس؟
که پس از این همه مدت ز تو دعوت شده است !
چشم خندید و به اشک گفت برو
بعداز این دعوت زیبا به ملاقات نگاه ...

با سلام و سپاس

در ابندا عذر خواهی بابت دیر ملحق شدن به دوستان عزیزم را پذیرا باشید.
و بسیار خرسند شدم دوستان عزیزم بعد از مدتی دیدار نمودم.
و از همه ی دوستان عزیز و سروران گرامی سپاس گذارم برای برگزاری چهارمین سالگرد انجمن
و جمله ایی زیبا از فرشاد خان رجبی که بسیار زیبا بین شد :
محکوم به خوش درخشیدن هستید دوستان من.پس با تمام قدرت بدرخشید که دنیا در ید طولای شماست.

ارادتمند شما
محمدرضا
بابا چه حبرهههههه اینجا ترکوندیناااااااااااا

چقدر همو تحویل می گیریداااااااااااااااا
خخخخ

من از حضور همتون اصا تشکر نمی کنم وظیفتون بوددددد والااااا لابد می خواستین تو تولد خونه خودتونم نیایددددد
خخخخخ
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع