سلام دوستان
ممنون از همه دوستانی که قبول زحمت کردند
آنقدر شخصا انرژی گرفتم که امروز فول فول انرژی در خدمت هستم
با برادرها و خواهرهای خوبم بودن همیشه برایم سرشار از شادی بوده است
ابتدا ممنون از همه دوستانی که در پذیرایی زحمت کشیدند و کنار ما بودند, خانم صدفی, مهدی گل و علیرضای دوست داشتنی و در نهایت همسر خوبم که مدیریت ایشان نباشد شخصا اعتمادبنفسم را از دست میدهم

( حالا هی بگویید زز ما میگوییم تفاهم )
ابتدا علیرضای عزیز, واقعا لذت بردم و از شانس خوبم تا کرج باهم بودیم, کوهی از اعتمادبنفس و انرژی مثبت
مهدی عزیز که این شوق کسب درآمد در چشمانش همیشه موج میزند و سرشار از انرژی برای انجام موفق مسئولیت ها
مارال و خواهر فعالشان که صراحتا عرض میکنم میتوانند الگوی بسیار عالی برای دختران ایرانی باشند که چطور مردانه و با اعتمادبنفس در کسب درآمد و استفاده از توانایی های خود موفق هستند
جناب قربانیان که مانند همیشه با چراغ روشن تجربه که در دست دارند همه را راهنمایی کرده و مهربانانه کم تجربگی ما را تحمل کردند, ممنون استاد بزرگوار
جناب سلجوقی عزیز که ابتدا از اینکه آمدند تعجب کردم چون با توجه به مشغله ایشان تصور نمیکردم وقت ارزشمندشان را بتوانند در اختیار ما قرار دهند اما گویا سعادت با ما یار بود که بدون چشمداشتی همه را تک تک راهنمایی فرمودند
رادین عزیزم, عزیزی که هر کلامش برای من تجربه است, تجربه شخصی که بدون هیچ خساستی همه را به رایگان در اختیار همه قرار میدهد
سینای عزیز, که دانش و ذهن بازش برای کسب درآمد حلال همیشه برایم جالب بوده است الگویی عالی برای کسانی که میگویند با درس و دانشگاه کسب درآمد ممکن نیست
فرشاد گل, برادر خوب و خوشتیپ بنده, که تسلطش بر گفتار را همیشه ستایش میکنم آنقدر زیبا کلمات را کنار هم میچینند که امکان ندارد محو گفتارش نشوید
محمدرضای نازنین,که مرد میدان است, بسیار بسیار عالی تجربه کسب می کند, از نزدیک تا حدودی با سختی های کارش آشنا هستم ولی هیچ وقت ناامیدی را در این مرد ندید, آفرین مرد
جناب حسینی, برادر عزیز و با دانش بنده که حضورشان همیشه در حوزه تخصصی برایم ارزشمند است و امیدوارم سعادت همراهی با ایشان را همیشه داشته باشم
خانم صدفی عزیز که نمونه کامل انرژی و مدیریت عالی یک خانم هستند, نمونه ای موفق برای کسانی که میگویند مگر یک خانم میتواند!
نسیم عزیزم, ساکت, آرام اما با موشکافی یک مدیر مالی موفق, یکی از عزیزانی که همیشه مشورت با ایشان از اولویت های کاری ام بوده است
مهتاب عزیز, خواهر گلم, که معنی تلاش بدون توفق برای رسیدن به قله های موفقیت را با خود دارند و با یک ایمان و قدرتی فوق العاده در کلامشان, کارها را مدیریت میکنند
در نهایت همسر نازنینم, بازهم بگویم که هر چه دارم از وجود ایشان است که واقعا برایم ارزشمند بود که با انکه دستشان روز قبل آسیب دیده بود و در آتل بود, مثل همیشه کنارم بودند, پس دستش را می بوسم
جناب سجاد گل, علی عزیز و فعال و علیرضای نازنین که با صدا و تصویر و متن های خود ما را سوپرایز کردند دست شما درد نکند واقعا شادمان کردید
در این جلسه تصمیماتی هم گرفته شد و بیشتر تلاشم برای بحث در مورد مشارکت بیشتر اعضا در انجمن و سنجش راه حل های موجود بود که راه حل ها و تجربیات دوستان, واقعا برایم مفید بود و امیدورام همچنان که خداوند سعادت و نعمت این انجمن را برایمان ایجاد کرد, سعادت گسترش و به بار نشستن زحمات همه دوستان را نیز نصیب بنده کند.
در این جلسه بحث ها حول چهار مورد بود:
- تاسیس بازارچه انجمن و قوانین آن
- سایت فروش آنلاین اجناس و محصولات اعضا
-تشکیل گروه فعالین وب ایران
- تشکیل گروهی برای سبد گردانی بورس
که در هر حوزه صحبت های جالبی شد که امیدوارم بزودی اقداماتی با کمک همه دوستان انجام گیرد.
پیروز باشید