سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فاز اول، شروع پروار بندی گوسفند
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
(10-17-2014 05:48 PM)مهدی میرزائی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
تا سه هفته آینده انشاالله قراره کار پروار بندی گوسفند رو کلید بزنیم.
هدف ما اصلاح نژاد گوسفنده که تو فاز 2 اون رو شروع خواهیم کرد.

من خودم اهل استان مازندران، شهرستان بهشهرم.
یک دامداری مجهز به همه چی رو ماهانه 100000 تومن بدون پیش اجاره کردیم که انصافا خدا خواست...10_004
به دلیل پایین بودن سرمایه مون و نیاز به نیروی کاری، این کار رو 3نفره انجام میدیم که تا حالا من و یکی از همدامشگاهیام هستیم و هنوزم دنبال نفر سومیم
قراره در عرض 9 ماه 60 راس گوسفند رو پروار کنیم
جیره غزایی شامل 2تن سیلاژ ذرت500 تومانی، 2تن جو 950 تومانی، 2تن گندم شکسته 850 تومانی و تنها 1.5 تن سبوس که هنوز تهیه نشده.

دوستان اگر تجربه ای پیشنهادی اشکالی ویا سوالی در زمینه دامداری دارند، خواهشا مطرح نمایند... در ضمن ما دانشجوی مهندسی صنای هستیم و فاقد هرگونه تجربه در زمینه دامداری هستیم10_004
با سلام
به کارت ادامه بده حتما موفق می شوی و در مورد کار شما چون اطلاعات زیادی ندارید می توانی از دام داری های اطراف سوال کنید و رمز موفقیت آنها را بپرسی و شما هم آنها را اجرا کنید ودر هر کاری می توان موفق شد فقط باید علاقه و اطلاعات در مورد آن کار داشته باشید به امید موفقیت و کسب در آمد روز افزون شما
..
پیشنهاد میکنم لینک زیر کلیک و اموزششش مطالعه کنید.تمام مسائل از جمله نژاد سود و ... بررسی کرده
اموزش پرواربندی بره
(10-20-2014 09:33 PM)مهدی میرزائی نوشته شده توسط: [ -> ]مقالات زیاده ... ولی این دو تا بقیه رو هم تا حدودی هم پوشانی کردن

سلام مهدی جان
امیدوارم موفقیت روز افزونت رو شاهد باشیم
من سعید شایق تحصیل کرده در رشته بازیگری ساکن تهران و علاقه مند به دامداری و کشاورزی و طبیعت قصد شروع کار در این زمینه رو دارم
تعدادی از پیامها رو مطالعه کردم
ضمن اینکه اطلاعات خوبی به دست آوردم مشتاق شدم با شما ارتباط داشته باشم و راهنمایی دریافت کنم
ممنون میشم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6
لینک مرجع