09-05-2014, 12:30 AM
سلام
من محمد حسین هستم 21 ساله از یزد
دانشجوی مهندسی صنایع (صنعت) هستم
صنعتو گذاشتم ک با صنایع غذایی اشتباه نگیرن
حدود 20 _ 30 میلیون سرمایه هست ب صورت قرضی البته باید قبلش از کار مطمئن بشم تا اونو وارد کارم بکنم چون پول مردمه و نمیشه همینجوری زد ب کار
هنوز آنچنان وارد رشتم نشدم ک بتونم ازش پول در بیارم
تو این تابستون خیلی ذهنم درگیره کار و.. هست
و خیلی خوشحال شدم ک با این انجمن آشنا شدم ولی نتونستم تاپیک بزنم تا دوستان راهنماییم کنن
[/font]
من اول میخواسم تولیدی بزنم همون روغن کشی ک دوستان گفتن حتی رفتم دستگاهشو دیدم و با نماینده فروششم دیدار داشتم (ینی ی کاری ک ببینم خوبه رو تا تهش میرم )
اینو هم بگم من عاشق بازاریابی و فروش بودم ولی 2بار این کارو کردم ک خوشم نیومد چون یکیش پولش کم بود و درد سرش زیاد و...
خب بگذریم با خودم فکرامو کردم میخوام تا وقتی ک وارد شغل رشته خودم میشم وارد بازار خرید و فروش بشم چون از بچگی دوس داشتم
تو شهر من جنس های زیادی هست ک تولیدش خوبه و میشه اونا رو برد تو شهر های دیگ فروخت
حلوا ارده _ ارده _ زیلو _ کاشی و سرامیک _ سفال_ شیرینی _ قطاب و...
ولی من بیشتر ب مواد غذایی علاقه دارم حالا شاید بعدا ب کارهای دیگ بپردازم
و اینو بگم دوس دارم برای فروش و خرید ب شهرهای دیگ سفر کنم ولی نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم
چون نه اشنا دارم تو اون شهر ها و نه وسیله و همچنین پول Big Grin
خب دوستان و سروران عزیز این همه بیوگرافی من بود و من سراپا گوشم برای کمک هاتون
ب قول استاد قربانیان موفق تـــر باشید10_004
من محمد حسین هستم 21 ساله از یزد
دانشجوی مهندسی صنایع (صنعت) هستم
صنعتو گذاشتم ک با صنایع غذایی اشتباه نگیرن
حدود 20 _ 30 میلیون سرمایه هست ب صورت قرضی البته باید قبلش از کار مطمئن بشم تا اونو وارد کارم بکنم چون پول مردمه و نمیشه همینجوری زد ب کار
هنوز آنچنان وارد رشتم نشدم ک بتونم ازش پول در بیارم
تو این تابستون خیلی ذهنم درگیره کار و.. هست
و خیلی خوشحال شدم ک با این انجمن آشنا شدم ولی نتونستم تاپیک بزنم تا دوستان راهنماییم کنن
[/font]
من اول میخواسم تولیدی بزنم همون روغن کشی ک دوستان گفتن حتی رفتم دستگاهشو دیدم و با نماینده فروششم دیدار داشتم (ینی ی کاری ک ببینم خوبه رو تا تهش میرم )
اینو هم بگم من عاشق بازاریابی و فروش بودم ولی 2بار این کارو کردم ک خوشم نیومد چون یکیش پولش کم بود و درد سرش زیاد و...
خب بگذریم با خودم فکرامو کردم میخوام تا وقتی ک وارد شغل رشته خودم میشم وارد بازار خرید و فروش بشم چون از بچگی دوس داشتم
تو شهر من جنس های زیادی هست ک تولیدش خوبه و میشه اونا رو برد تو شهر های دیگ فروخت
حلوا ارده _ ارده _ زیلو _ کاشی و سرامیک _ سفال_ شیرینی _ قطاب و...
ولی من بیشتر ب مواد غذایی علاقه دارم حالا شاید بعدا ب کارهای دیگ بپردازم
و اینو بگم دوس دارم برای فروش و خرید ب شهرهای دیگ سفر کنم ولی نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم
چون نه اشنا دارم تو اون شهر ها و نه وسیله و همچنین پول Big Grin
خب دوستان و سروران عزیز این همه بیوگرافی من بود و من سراپا گوشم برای کمک هاتون
ب قول استاد قربانیان موفق تـــر باشید10_004