سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
و نکته دوم در مورد خرید یک فرد عادی یا تاجر خورده پا در دوبی یا کسی که بارش تو دبی تحویل میگیره.
افراد خبره و تاجران بزرگ که از طریق لنج و ته لنجی بارشون رو میارن با روش کار آشنا هستند و با ما و امثال ما خیلیی وقته آشنایی دارند.
ولی عزیزانی که تازه کار هستند
ابتدا خریدشون رو انجام میدن از یک مغازه و کل اجناسشون میشه 50 کارتن فروشنده میپرسه بار رو کجا تحویل بدم اونوقت شما با لنج دار تماس میگیرید و لنج دار شماره لنج شماره ناخدا و اسم ناخدا رو برا شما ارسال میکنه و به فروشنده اعلام میکنید . فروشنده با شماره همراه ناخدا تماس میگیره و ادرس رو میگیره و بار رو میبره اونجا و یک فاکتور به ناخدا میده و در یک فاکتور امضا و شماره لنج و شماره کارت ناخدا رو مینویسه و از ناخدا امضا میگیره و میره و لنج دار پس از تخلیه به صاحب بار اطلاع میده که بارت رو چیکار کنم و هماهنگی های بعدی صورت میگیره. و در نظر داشته باشید تا بار به مقصد نرسه کرایه ایی اخذ نمیشه.
مسافرتهای دستجمعی عزیزان انجمن که از استانها و شهرهای مختلف دور هم جمع می شدیم و می رفتیم گواه بر این است که افرادی که در این انجمن نام نویسی کرده اند چون برادر و خواهری هستند که با یکبار همدیگر را دیدن چنان بهم علاقمند می شوند که همه فکر میکنند برادر و خواهر هستند.
این مقدمه را نوشتم تا عزیزان بدانند سئوالات هیچگونه جنبه توهین ندارد و فقط می خواهند با شفاف شدن, اطلاع کامل از موضوع داشته باشند.
ممنونم که با روشنگری خود اطلاعات بسیار با ارزشی را منعکس فرمودید.
آقا حسین خیلی متشکرم از توضیحات خوبی که دادین.
یه سوال داشتم درمورد خود تجّار. یک فرد برای اینکه بتونه بره از یه کشوری جنس خریداری کنه به چه چیزهایی نیاز داره؟؟
_آیا همین که یک ویزا و پاسپورت برای رفتن و یک عمده فروش هم برای خریدن داشته باشیم میتونیم به راحتی جنس وارد کنیم؟یا گرفتاری داره؟؟
_هزینه ی بار چجوری محاسبه میشه؟ قیمتش واحده یا هر کسی یه قیمتی میده؟ مثلا بیست تا کارتن که شما میگین،هزینش چقدره از دوبی تا بوشهر؟
(07-18-2014 08:22 PM)ainstein نوشته شده توسط: [ -> ]آقا حسین خیلی متشکرم از توضیحات خوبی که دادین.
یه سوال داشتم درمورد خود تجّار. یک فرد برای اینکه بتونه بره از یه کشوری جنس خریداری کنه به چه چیزهایی نیاز داره؟؟
_آیا همین که یک ویزا و پاسپورت برای رفتن و یک عمده فروش هم برای خریدن داشته باشیم میتونیم به راحتی جنس وارد کنیم؟یا گرفتاری داره؟؟
_هزینه ی بار چجوری محاسبه میشه؟ قیمتش واحده یا هر کسی یه قیمتی میده؟ مثلا بیست تا کارتن که شما میگین،هزینش چقدره از دوبی تا بوشهر؟

سلام
اول آخرش
هزینه بارها کلا به صورت ثابت هست . نرخ از سوی تعاونی لنج داران و با هماهنگی لنج داران مجرب تعیین میشه . بالا بردنش غیر قانونیه ولی تخفیفش در بعضی موارد امکان پذیره.مشتری ثابت مسلما دارای تخفیفه. هزینه هر کارتن بستگی به اندازه و وزنش داره
ببین تا قبل از گرون شدن دلار و و درهم خیلی به صرف بود رفتن به دوبی. کل هزینه رفت و برگشت زیر پانصد بود با هتل و غذا برا چهار روز. الان کمتر از دو تومن نمیشه.پس باید خریدت طوری باشه که جبران هزینه سفرت باشه و بعد سودی عایدت کنه.
الانه تجارت خورد یه خورده سخت شده مگه اینکه بری برا سه چهر نفر خرید کنی.چون هزینه ها رفته بالا.
اما برا خرید : من تخصصم برا بارهای ته لنجی هست که نیاز به هیچ مدرکی نیست . کارت بازرگانی نمیخواد و شما با مراجعه به اکثر مغازه های دوبی که بیشتر عمده فروشی هم میکنند و پس از خرید میتونید بار رو به یک لنج بدید براتون میاره و تحویل میگیرید. کارت بازرگانی برای تاجران عمده بیشتر استفاده میشه که البته همین بازرگانان عمده هم گاهی وقتا از طریق ته لنجی و با پخش کردن بار خود بین چندین لنج از پرداخت عوارض گمرکی فرار میکنند و همینطور مالیات کارت بازرگانی.
داداش تو لنجت چندتا کانتینر جا میشه؟

اندازه اینه:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...vdkjvUO8lw
یا این:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNYNK9obUpKBpX2XPuq8Kpe7a3E-Lb7WvYjzRqelH6zI3id6Hq-A
(07-19-2014 02:44 AM)georgehour نوشته شده توسط: [ -> ]داداش تو لنجت چندتا کانتینر جا میشه؟

اندازه اینه:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9G...vdkjvUO8lw
یا این:
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNYNK9obUpKBpX2XPuq8Kpe7a3E-Lb7WvYjzRqelH6zI3id6Hq-A

سلام
داداش 12 تا 20 فوت میشه توش تخلیه کرد.
دوست عزیز هر نوع جنسی رو قبول میکنید ؟
بیشتر در خواست ها رو چه جنسایی هست ؟
(07-26-2014 04:59 PM)saeedfarnia نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز هر نوع جنسی رو قبول میکنید ؟
بیشتر در خواست ها رو چه جنسایی هست ؟

سلام همه جنس ها که نه . مثلا مشروب به هیچ وجه ولی بار دیگه ایی مدنظرم نیست که نیاریم. تقریبا کار راه اندازیم .
الان بیشتر برنج- کفش- پتو - شانی رانی- بیشترین درخواست ها هستند.
سلام
اقا قیمت رانی و شانی چند در میاد برسه اینور؟
سلام داداش
خدا قوت
من دنبال یه نفرم که راجب قیمت زیر پوش که از جنوب میارند تحقیق کنم.این ایمیل منه لطفا یه ایمیل برام بفرست تا بیشتر توضیح بدم.ممنون.شرمنده اگه زحمت میدم
sin.a@mihanmail.ir
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع