شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟
سلام به همه
از سوال من معلومه

بنا به علایق و رشته و حرفه
شما اگر این مبلغ داشتید چی میکردید و چطور سرمایه گذاری و زیادش میکردی؟
خیلی برام مهمه جواباتون
مرسی از همه شما
(05-01-2014 09:56 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟
سلام به همه
از سوال من معلومه

بنا به علایق و رشته و حرفه شما اگر این مبلغ داشتید چی میکردید و چطور سرمایه گذاری و زیادش میکردی؟
خیلی برام مهمه جواباتون
مرسی از همه شما
یکم راجع به بورس تحقیق کن
(05-01-2014 10:15 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ] (05-01-2014 09:56 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟
سلام به همه
از سوال من معلومه

بنا به علایق و رشته و حرفه شما اگر این مبلغ داشتید چی میکردید و چطور سرمایه گذاری و زیادش میکردی؟
خیلی برام مهمه جواباتون
مرسی از همه شما
یکم راجع به بورس تحقیق کن
من؟
کلا سوال بنده این بود که شما اکر داشته باشید چی میکنید . نگفتم من
من اگر باشم دوست دارم اسنک فروشی بزنم
حالا شما دوستان بگید چی میکنید
فقط 15 تومن
سلام......
با توجه به اینکه 2 سالی هست تو سایت تعاون ثبت نام کردم
یه طرح توجیهی پرورش ماهی قزل الا سرد ابی تهیه میکردم میرفتم تعاون یک تا 3 ماه پولم رو میخوابوندم
بعد از تایید طرح اونا 3برابر 15 تومن یعنی 45 بهم میدادن مجموعا 60 تومن میشد
و بسم الله رو میگفتم یاعلی
(05-01-2014 11:21 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام......
یه طرح توجیهی پرورش ماهی قزل الا سرد ابی تهیه میکردم میرفتم تعاون یک تا 3 ماه پولم رو میخوابوندم
واقعا وام میدند یا سرکاریه ؟ حتما باید چند سال از تاریخ ثبت نام بگذره ؟

(05-01-2014 11:45 PM)omid_young نوشته شده توسط: [ -> ] (05-01-2014 11:21 PM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام......
واقعا وام میدند یا سرکاریه ؟ حتما باید چند سال از تاریخ ثبت نام بگذره ؟
ترو خدا تو پی ام ازشون بپرسین . این تاپیک زدم دوستان بیان بگن چی میکنن
مرسی خیلی آقایی
فداتون بشم
تاپیک رو ادامه میدیم.....
از همتون ممنون
دوستان کسی نظری ب بنده نمیده ؟

من بودم با یه مقدارش یه حرفه ای یاد می گرفتم که بهش علاقه دارم و در آن زمینه کارآفرینی می کردم
در مورد سرمایه گذاری یا یه سپرده باز می کردم یا یکی دو میلیونشو می دادم بورس یاد میگرفتم و تو بورس سرمایه گذاری می کردم
(05-03-2014 11:36 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]من بودم با یه مقدارش یه حرفه ای یاد می گرفتم که بهش علاقه دارم و در آن زمینه کارآفرینی می کردم
در مورد سرمایه گذاری یا یه سپرده باز می کردم یا یکی دو میلیونشو می دادم بورس یاد میگرفتم و تو بورس سرمایه گذاری می کردم
مرسی از شما
دوستان عزیز چرا نظر نمیدید ؟ حالا ی حالی بده به ما بیا نظر بدید بدونیم چی میکنین

بنظر من یا سوپر گوشت بزن و یا از بندر لباس زیر بیار بده مغازه دار و یا تو خونه بفروش...