سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
(06-28-2015 12:54 PM)reza.rs نوشته شده توسط: [ -> ]ببينيد بوتاکس يک چيز خيلي ارزون با نتيجه خيلي خوبه که هر شش ماه هم بايد دوباره انجام شه.صورتو صاف ميکنه و ابروها رو بالا مي بره. من از چند نفر شنيدم که اثر خوبي رو زيبايي مي ذاره. من نمي دونم براي تزريق بوتاکس که کار چندان سختي هم نيست بايد حتما پزشک بود يا با طي يک دوره ميشه انجام داد.
کافيه مردم تاثيرشو در جوان سازي و زيبايي بدونن محاله کسي الپتاااببعنثببلثث

خب اگر قرار باشه پزشک انجام بده دیگه ربطش به ما چیه که بریم دوره ببینیم؟
(05-01-2014 09:56 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟

سلام به همه

از سوال من معلومهBlushHeart

بنا به علایق و رشته و حرفه شما اگر این مبلغ داشتید چی میکردید و چطور سرمایه گذاری و زیادش میکردی؟

خیلی برام مهمه جواباتون

مرسی از همه شما
سلام
با 15میلیون بهترین کار سرمایه گذاری در بورس است
درست است که ممکن هم است زررکنی در بورس ولی
کار با بورس خیلی آسان است و به راحتی میتوانی یاد بگیری و
در بورس فقط سود کنی و پشت کامپیوتر هم می توانی معاملات را انجام بدهید
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر بیا
..10_004
بنظرم باید اول پول را در موسسات یا بانکهایی که بعد از چندماه عین اون مبلغ را وام‌ میدن سرمایه گذاری کنم،بعدش وامو بگیرم و مثلا غذای بیرون بر،سوپر مارکت،دفتر فنی بزنم
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻗﺼﺪ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﺩاﺭﻧﺪ ﺟﻬﺖ ﺧﺮﻳﺪ ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﻟﺒﺎﺱ ,ﻣﺰﻭﻥ ,ﻟﺒﺎﺱ ﻋﺮﻭﺱ و ﻟﺒﺎﺳﻬﺎﻱ ﺷﺐ ,ﺳﺘﻬﺎﻱ ﺭﻭﺗﺨﺘﻲ و ﺭﺧﺘﺨﻮاﺏ ﻫﻤﻪ اﺯ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻣﺎﺭﻛﻬﺎﻱ ﺗﺮﻙ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻋﻤﺪﻩ و ﺗﻚ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻣﺴﺘﻘﻴﻢ اﺯ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺑﺎ اﺭﺳﺎﻝ ﺭاﺣﺖ ﺑﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﺷﻬﺮﻫﺎﻱ اﻳﺮاﻥ,ﻣﺎ ﺑﻪ ﻋﻨﻮاﻥ ﻳﻚ ﻟﻴﻨﻚ ﻓﻌﺎﻝ ﺩﺭ ﺗﺮﻛﻴﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺟﻬﺖ اﻃﻼﻋﺎﺕ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﺎ ﺗﻠﻔﻦ 00905515535952 ﻭاﺗﺲ ﺁﭖ و ﺗﻠﮕﺮاﻡ ﺗﻤﺎﺱ ﺑﮕﻴﺮﻳﺪ ,ﺑﺎ ﺳﺮﻣﺎﻳﻪ ﻛﻢ ﻫﻤﻴﻦ ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﻣﺎ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻴن
اﻳﻨﻴﺴﺘﺎﮔﺮاﻡ ﻣﺎ streetmodernmoda#
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع