05-02-2014, 11:38 AM
05-02-2014, 07:09 PM
سلام........منم سعی میکنم یادم بمونه و حضور داشته باشم.....وقت نکردم کتاب پدر ........رو بخونم ولی خواستم در محضر دوستان باشم و بیشتر آشنا شیم...سپاس
05-02-2014, 09:39 PM
سلام سلام دوستان.
ما همین الان از نمایشگاه برگشتیم با محمد شموسی و مهیار اومدیم خونه ما.
براتون عکس و شرح را به زودی خواهم گذاشت
ما همین الان از نمایشگاه برگشتیم با محمد شموسی و مهیار اومدیم خونه ما.
براتون عکس و شرح را به زودی خواهم گذاشت
05-03-2014, 12:07 AM
سلام دوستان من واقعا متاسفم كه نتونستم توجمع شما عزيزان باشم خيلي دوست داشتم بيام و دوستاي جديدم رو ببينم ولي نشد .آخه امروز من عمو شدم ديگه نشد بيام.انشاالله توي جلسات بعدي حتما ميام .
05-04-2014, 05:10 PM
(05-03-2014 12:07 AM)alireza69 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من واقعا متاسفم كه نتونستم توجمع شما عزيزان باشم خيلي دوست داشتم بيام و دوستاي جديدم رو ببينم ولي نشد .آخه امروز من عمو شدم ديگه نشد بيام.انشاالله توي جلسات بعدي حتما ميام .
شرمنده حیف شد ......منم نتونستم بیام......سری بعدی سعی میکنم باشم
05-04-2014, 07:01 PM
دوستان حاضر در جلسه نمایشگاه کتاب تهران 12 اردیبهشت 93
1. آقای قربانیان عزیز و بزرگوار
2. مدیریت
3. معاونت
4.مهدیه
5. آدلی
6.مهیار جان
7. محمد شموسی
8. آقای محمدرضا پور قوامی عزیز از کاربران قدیمی و خوش فکر انجمن
9. آقا سینا پر انرژی
10. آقا دانیال
11.مارال جونمممم
12. خواهر مارال جان
13.مریم جونمممم
14.یاسمن جان
15.علی محمدیان
16 عظیم
خیلی خیلی روز خوب و جلسه عالی داشتیم. ضمن اینکه 4تا از برادرامون از خارج از تهران و شهرای دور زحمت کشیده بودند اومدند آقای شموسی از اصفهان مهیار جان از رشت و آقا سینا و دانیال از قزوین. خیلی ممنون از اینکه قدم رو چشم ما گذاشتند.
1. آقای قربانیان عزیز و بزرگوار
2. مدیریت
3. معاونت
4.مهدیه
5. آدلی
6.مهیار جان
7. محمد شموسی
8. آقای محمدرضا پور قوامی عزیز از کاربران قدیمی و خوش فکر انجمن
9. آقا سینا پر انرژی
10. آقا دانیال
11.مارال جونمممم
12. خواهر مارال جان
13.مریم جونمممم
14.یاسمن جان
15.علی محمدیان
16 عظیم
خیلی خیلی روز خوب و جلسه عالی داشتیم. ضمن اینکه 4تا از برادرامون از خارج از تهران و شهرای دور زحمت کشیده بودند اومدند آقای شموسی از اصفهان مهیار جان از رشت و آقا سینا و دانیال از قزوین. خیلی ممنون از اینکه قدم رو چشم ما گذاشتند.
05-04-2014, 07:07 PM
سلام
همه چیز خیلی عالی بود
جلسه و همچنین صحبت های گفته شده خیلی پر محتوا و خوب بود.
جای بقیه دوستان خالی بود.
به امید دیدار
همه چیز خیلی عالی بود
جلسه و همچنین صحبت های گفته شده خیلی پر محتوا و خوب بود.
جای بقیه دوستان خالی بود.
به امید دیدار
05-04-2014, 07:32 PM
عالی بود.
با اینکه بار اولم بود حضوری بچه های انجمن رو می دیدم احساس می کردم 1000 ساله می شناسمشون. انقدر که دوستان ماهن
مخصوصا معاونت محترم که هم محترمه هم خیلی صمیمی و دوست داشتنی 

انقدر بهم خوش گذشت که دلم نمی اومد ازشون جداشم
جای همه دوستانی که نیومدن خالی
از استاد قربانیان هم تشکر می کنم که مثل یک پدر واقعی هوای همه بچه های گروه رو داشتن و یکی یکی برای بچه ها وقت می ذاشتن و بین قدیمی ها و تازه وارد ها فرقی قائل نمی شدن
با اینکه بار اولم بود حضوری بچه های انجمن رو می دیدم احساس می کردم 1000 ساله می شناسمشون. انقدر که دوستان ماهن

انقدر بهم خوش گذشت که دلم نمی اومد ازشون جداشم

جای همه دوستانی که نیومدن خالی
از استاد قربانیان هم تشکر می کنم که مثل یک پدر واقعی هوای همه بچه های گروه رو داشتن و یکی یکی برای بچه ها وقت می ذاشتن و بین قدیمی ها و تازه وارد ها فرقی قائل نمی شدن

05-04-2014, 08:52 PM
مارال جونمممم از دیدن تو از نزدیک خیلی لذت بردم وقتی دیدم یه آبجی به این پر توانی دارم یه آبجی به این نازی دارم کلی افتخار کردم. تو بانوی ویژه انجمنی.
همه روزا و شبات نورانی باد.
زیاد بیا پیشمون دلم برات هوارتا تنگ میشه انرژی مثبتت خیلی زیاده گل گلی من
همه روزا و شبات نورانی باد.
زیاد بیا پیشمون دلم برات هوارتا تنگ میشه انرژی مثبتت خیلی زیاده گل گلی من
05-04-2014, 09:46 PM
ساعت 11 تا 12 دوستان اومدند و دور هم توی خود غرفه ها دور زدیم و کلی گپ های دوستانه زدیم. افتخار این جلسه حضور دوستان جدید و خیلی قدیمی مثل آقای پور قوامی بود. با مارال جان آشنا شدیم و یاسمن جان.
ساعت 1رفتیم برای نهار جای همتون خالی نهار همبرگر نمایشگاه خوردیمممممم.
اینم عکسش
![[تصویر: 2qc7zcdn5zsafvh09udy.jpg]](http://www.up.iranjoman.com/images/2qc7zcdn5zsafvh09udy.jpg)
ساعت 1رفتیم برای نهار جای همتون خالی نهار همبرگر نمایشگاه خوردیمممممم.
اینم عکسش
![[تصویر: 2qc7zcdn5zsafvh09udy.jpg]](http://www.up.iranjoman.com/images/2qc7zcdn5zsafvh09udy.jpg)