04-21-2014, 03:47 PM
04-21-2014, 03:57 PM
دوستان بیاید از امروز لیست کتابهای خوب در رابطه با موفقیت و راز و ثروت را که خودتون خوندید و نتیجه مثبتی گرفتید اینجا معرفی کنید تا در روز بازدید از نمایشگاه هر کدوم از عزیزان خواستند بخرند.
04-21-2014, 06:08 PM
سلاممم.
ممنون واقعاااااا من ديروز رفتم بن بگيرم مينوشت ظرفيت تكميل شده ولي امروز رفتم از همين تايپيك تو سايتش گفتم بزار شانسي بزنم باز باشه.
كليك كردم ديدم ظرفيت باز شده. منم سريع ثبت نام كردم واقعااااااااااا مممممممممممننوووووووووون
ممنون واقعاااااا من ديروز رفتم بن بگيرم مينوشت ظرفيت تكميل شده ولي امروز رفتم از همين تايپيك تو سايتش گفتم بزار شانسي بزنم باز باشه.
كليك كردم ديدم ظرفيت باز شده. منم سريع ثبت نام كردم واقعااااااااااا مممممممممممننوووووووووون
04-21-2014, 06:20 PM
اينم دو تا كتاب خوب كه خوندم.
1.قانون توانگري (كاترين پاندر)
2.باباي دارا باباي ندار (رابرت كيوساكي)
1.قانون توانگري (كاترين پاندر)
2.باباي دارا باباي ندار (رابرت كيوساكي)
04-21-2014, 07:22 PM
ثروتمندترین فرد بابل
فوق العادس.دارم میخونمش
میگه:اولین اصل سرمایه گذاری صحیح این است ک اصل سرمایه باید محفوظ بماند
یا:شانس یکی از خدایان مغرور است ک وقت خود را با هر کس تلف نمیکند و تنها ب سراغ کسانی می رود ک برای پذیرفتن او آمادگی داشته باشد
فوق العادس.دارم میخونمش
میگه:اولین اصل سرمایه گذاری صحیح این است ک اصل سرمایه باید محفوظ بماند
یا:شانس یکی از خدایان مغرور است ک وقت خود را با هر کس تلف نمیکند و تنها ب سراغ کسانی می رود ک برای پذیرفتن او آمادگی داشته باشد
04-21-2014, 07:29 PM
کتابی در دست تحریر دارم بنام سیستم پولسازی که انشاءالله تا یکماه آینده برای مجوزش اقدام می کنم .
امیدوارم از راهنمایی دوستان برای دریافت مجوز و انتشارش بهره مند بشم .
نمایشگاه کتاب کاش می شد در خدمت دوستان باشم ، آخه چند تا کتاب مد نظرم هست که در صورت عدم حضور زحمت اون رو به خانم MARYAR خواهم داد .
ممنون از شما
کتابی در دست تحریر دارم بنام سیستم پولسازی که انشاءالله تا یکماه آینده برای مجوزش اقدام می کنم .
نمایشگاه کتاب کاش می شد در خدمت دوستان باشم ، آخه چند تا کتاب مد نظرم هست که در صورت عدم حضور زحمت اون رو به خانم MARYAR خواهم داد .
ممنون از شما
ممنون از شما
ممنون از شما
04-21-2014, 07:35 PM
دوستان بنده نظري دارم ...
با اجازه اساتيد
درتمام كشورها هر ساله ليست كتاب هايي با عنوان 100 كتاب برتر بر اساس راي مخاطبان معرفي ميشود.
چه خوبه ما هم همين كارو توي اين سايت انجام بديم و بهترين كتابهايي رو كه تا حالا خونديم اينجا معرفي كنيم
تا به يك گنجينه بزرگ از كتاب ها دست پيدا كنيم.
با اجازه اساتيد
درتمام كشورها هر ساله ليست كتاب هايي با عنوان 100 كتاب برتر بر اساس راي مخاطبان معرفي ميشود.
چه خوبه ما هم همين كارو توي اين سايت انجام بديم و بهترين كتابهايي رو كه تا حالا خونديم اينجا معرفي كنيم
تا به يك گنجينه بزرگ از كتاب ها دست پيدا كنيم.
04-21-2014, 08:16 PM
۱-پدر پولدار پدر فقیر از استاد رابرت کیوساکی
۲-ثروتمندترین مرد بابل
و بهترین کتاب۳-سنگفرش هر خیابان از طلاست.
۲-ثروتمندترین مرد بابل
و بهترین کتاب۳-سنگفرش هر خیابان از طلاست.
04-23-2014, 12:24 AM
کتاب قله ها و دره ها (دکتر اسپنسر جانسون)
04-23-2014, 09:11 AM
قدرت از راندا برن