سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی + نرم افزار حسابداری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
با سلام
دوستان، برنامه ای نیاز داریم که بتونیم دخل و خرج شرکت رو حسابداری کنیم.
بعنوان مثال، من کالای X رو با قیمت 500.000 تومان میفروشم که 400.000 تومان آن هزینه خود کالا بوده و 100.000 تومان هم سود داشته.
حالا برنامه ای لازم دارم، که دریافتی ( 500.000 ) رو جداگانه بهش بدیم و سود نیز جداگانه و در هر بازه زمانی که لازم بود محاسبات رو انجام بدهد.

و یک مورد دیگر:
چون احتمالا سه کارمند نیز شروع به کار کنند برنامه بصورتی باشه که امکان برقراری نرم افزار در سه سیستم مختلف بصورت همزمان نیز وجود داشته باشد و هر کدام نیز دسترسی خودشون رو داشته باشند.

لطفا اگر کسی همچین نرم افزاری سراغ دارد معرفی نماید.
با تشکر فراوان
منم نیاز دارم! البته یه چیزی به جز هلو!!
نرم افزاری که من استفاده میکنم قیمت آن پانصدهزار تومان است. شما در حال حاضر نرم افزار ارزانتری باید تهیه فرمائید. با سرچ در جستجوگرها میتوانید نرم افزار خوب و ارزان قیمتی پیدا کنید.
بستگی داره چقدر بخواهید خرج کنید

البته به نظر من بهترین کار اینکه به یک برنامه نویس مجرب مراجعه و در خواست های خود رو ارائه کنید تا برنامه ای طبق اون چیزی که شما تمایل دارید تهیه نماید
استاد از چه نرم افزاری استفاده می گنید؟
پاتریس کرک شده
عالیه خودم دارم استفاده میکنم
صفحه دانلود
http://irhesabdar.blogfa.com/post/97
البته پولش 300 تومنه که برو بچ زحمت کرکش رو کشیدن Big Grin
(04-04-2014 11:05 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]نرم افزاری که من استفاده میکنم قیمت آن پانصدهزار تومان است. شما در حال حاضر نرم افزار ارزانتری باید تهیه فرمائید. با سرچ در جستجوگرها میتوانید نرم افزار خوب و ارزان قیمتی پیدا کنید.

با سلام
در صورتی که کار کردن با نرم افزار ساده باشد و کار من رو راه بندازه بابت هزینه اش مشکلی ندارم.
ممنون میشم نرم افزار رو معرفی کنید.
با تشکر
اگه قرار هست چند کارمند از نقاط مختلف به برنامه دسترسی داشته باشن میتونید از نرم افزار های تحت وب استفاده کنید.
شرکتهایی هستن که نرم افزارهای حسابداری تحت وب ارایه میدن
یا میتونید به یک برنامه نویس درخواست بدید تا نسبت به امکانات مورد نیازتون براتون برنامه اش رو بنویسه
(04-05-2014 02:17 AM)ramindesign نوشته شده توسط: [ -> ]اگه قرار هست چند کارمند از نقاط مختلف به برنامه دسترسی داشته باشن میتونید از نرم افزار های تحت وب استفاده کنید.
شرکتهایی هستن که نرم افزارهای حسابداری تحت وب ارایه میدن
یا میتونید به یک برنامه نویس درخواست بدید تا نسبت به امکانات مورد نیازتون براتون برنامه اش رو بنویسه

چند جای مختلف نیست، همون محوطه شرکت است و به دو الی سه سیستم فقط نیاز داریم.
در این صورت به نرم افزاری نیاز دارید که حالت شبکه رو پشتیبانی کنه
یک سیستم سرور خواهد بود که نرم افزار روی اون نصب بشه و سیستم های دیگه اطلاعات رو از اون سرور دریافت میکنن

ولی اگه همه سیستمها دسترسی به اینترنت دارن حالت تحت وب (حسابداری اینترنتی) بهترین گزینه اس که هزینه اش هم فکر کنم کمتر باشه
مزیت این نوع سیستمها اینه که با استفاده از یوزر و پسوورد هر کاربری از هر جای دنیا میتونه به اطلاعات دسترسی پیدا کنه (دریافت حساب از مبایل و تبلت و کامپیوتر از دفتر و خونه و ... خلاصه هرجایی که اینترنت موجوده!)
ولی خوب عیبش هم اینه که اگه اینترنت نداشته باشید به هیچ وجه نمیتونید به سیستم دسترسی پیدا کنید
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع