سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمایی + نرم افزار حسابداری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(04-04-2014 11:55 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]پاتریس کرک شده
عالیه خودم دارم استفاده میکنم
صفحه دانلود
http://irhesabdar.blogfa.com/post/97
البته پولش 300 تومنه که برو بچ زحمت کرکش رو کشیدن Big Grin

با اجازه استارتر

این نرم افزار ایا به این صورت هم صورت حساب میدهد؟

بر فرض مثال

بنده یه سری مشتری دارم که روزانه از بنده بار میگریند و چند روز درمیان بهم پول میدهند

ایا میتونم به این صورت صورت حساب داشته باشم ازشون
نرم افزار هلو تهیه کنید فکر کنم حدرد صدوسی هزار تومنه ..کارم باهاش راحته ..البته باید یه دوره آموزشی برید ......
و باهاش میتونی هر چندتا مشتری داشته باشییه حساب جداگانه باز کنی
همین نرم افزار دوستمون را دارم چک میکنم خوبه مشکل منو حل میکنه فقط یه جا فعلا گیر کردم

ویرایش نمیودنم از کجا باید انجام بدم

مثلا برای شخصی به نام امیر مبلغ دریافتی را اشتباه وارد کردم یا تعداد کالا را اشتباه وارد کردم و ذخیره حالا چه جوری ویرایش باید بکنم ؟ هر چی چرخیدم پیدا نکردم
(04-04-2014 11:39 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]استاد از چه نرم افزاری استفاده می گنید؟

امید جان این نرم افزار توسط مهندس آریاشکوه در قزوین نوشته شده است که بیشتر ادارات و شرکتهای بزرگ هم از آن استفاده میکنند.
(04-05-2014 04:58 PM)zamini نوشته شده توسط: [ -> ]همین نرم افزار دوستمون را دارم چک میکنم خوبه مشکل منو حل میکنه فقط یه جا فعلا گیر کردم

ویرایش نمیودنم از کجا باید انجام بدم

مثلا برای شخصی به نام امیر مبلغ دریافتی را اشتباه وارد کردم یا تعداد کالا را اشتباه وارد کردم و ذخیره حالا چه جوری ویرایش باید بکنم ؟ هر چی چرخیدم پیدا نکردم
ویرایش هر سند چک اجناس و ..... از خود فرم ثبت میتونی همونجا ویرایش کنی
مثلا یه مشتری اضافه میکنی بعد میخوای اسمشو تعقیر بدی میری همونجا کد مشتریشو میزنی مشخصاتش میاد و ویرایش میتونی بکنی

مثلا به یه نفر جنس فروختی و فاکتور داری میکنی میخواد قسطی بده یا چک میخواد بده میزنی قسمت دریافت سند(همون چک ) رو و .....
همه چی داره . تحت شبکه هم هستش
از هلو هم بالاتره و کامل تر
خوبیش اینه که فقط با کیبورد کار کنی تا خسته نشی . ولی هلو باید با موس کار کنی .
بهر حال کمکی خواستی بگو
ممنون

مثلا به یه نفر جنس فروختم ولی پول نمیخواهد فعلا بده چک هم نمیده حسابش شده هم 500 هزار تومان

روز بعدش امده 300 هزار تومانش را داده و من هم از قسمت دریافتی وارد میکنم بنده حالا این سیصد هزار تومان داده او را اشتباهی زدم 200 تومان حالا میخواهم ویرایش کنم این مبلغ را یا اشتباهی برای یه فرد دیگر این مبلغ را کسر کردم چه جوری میشه حذف کرد؟

با تشکر
اون بالا سمت چپ تو منو هستش اسنادی که ثبت میکنی . شماره سند رو بردار بعد تو اسناد شماره رو وارد ن اون سند میاد ویرایشش کن
با عرض پوزش از استارتر

و با تشکر از
somesarah018

دو لینک عکس قرار دادم

این لینک صفحه اصلی این نرم افزار
http://p30up.ir/images/w869ajvm0ep80uz9068.jpg

حالا شخصی به نام امیر مبلغ 100 هزار تومان بهم داده تا از فاکتورش کم کنم

رفتم به قسمت دریافتی قسمت پرداخت نقدی 100 هزار را نوشتم و ذخیره کردم

حالا میخوام این مبلغ را که اشتباهی نوشتم حذف یا ویرایش کنم

http://p30up.ir/images/lkudjbvutbo4jxt1m.jpg

با تشکر

=============
قسمت دوم سوالم اینه که
حالا برای همین شخص که حسابش را تسویه کرده و میخواهم فاکتور جدید صادر کنم برای بار جدید دوباره باید به قسمت معرفی اشخاص برم یا اینکه همون فاکتور را ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد؟
جواب دوم : نه مشکلی پیش نمیاد بانک اطلاعاتی این نرم افزار از FOXPRO هستش و کاملا سراسری هستش و قدرتش خیلی بالاست
جواب یک : تو عکس دوم ببین زیرش نوشته سند شماره 11 = یعنی اینکه میتونی بری تو اصلاح سند تو بخش اول صفحه برنامه شمره سند رو بدی و اصلاح دباره کنی
ممنون
نمیشه برای اونایی که دریافت نقدی زدم نمیشه

تازه اون شماره سند 11 هم تو اصلاحات زدم میگه وجود نداره

حالا حذفش هم نمیشه کرد به طور کل

فعلا دقیق مینویسم تا احتیاج به ویرایش نداشته باشم ولی اگر بتون حذفش کنم عالی میشد

در ضمن شما میتونید وارد حساب من بشوید؟
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع