سلام به استادان و سروران گرامی ...محمد هستم 21 ساله رشته کامپیوتر ...ساکن استان گلستان شهرستان گنبد البته مغازم مینودشت بود.و خاط نشان کنم این اولین فعالیتی هست که دارم به صورت رسمی توی سایت آغاز میکنم ...
این ایده رو من 4 سال پیش اجرا کردمش و الان خیلی ها دارن این کار رو انجام میدن اما گفتم شاید بدرد کسی بخوره
تا سال پیش کافی نت و خدمات فنی داشتم که به حمدالله کار بدی نبود اما چون توی این کار دست زیاد شده بود و نمیشد به عنوان شغل اصلی ازش استفاده کرد تصمیم بر این شد که مغازه رو جمع کنم....اون سالها یه کار خیلی خوبی رو شروع کرده بودم که خیلی توش سود داشت و میخوام امروز اون رو به شما دوستان ایده بدم و با هم نقاط ضعف و قوتش رو پیدا کنیم
به غیر از کار اصلی توی کافی نت یه کار خیلی خوبی رو داشتم انجام میدادم و مشتری ثابت هم براش داشتم و همیشگی بود ...
من اخبار استخدامی ها و ثبت نام دانشگاه ها رو به صورت اعلانات جلو در مغازه می چسبوندم و بعد از گذشت چند ماه اعلانات رو برداشتم و شروع به تبلیغات کردم که "اخبار استخدامی و ثبت نام دانشگاهی" رو به صورت اس ام اس ارسال می کنم و با پرداخت ماهیانه 1000 تومان اون موقع بیشتر این کار رو برای انجام ثبت نام و جذب مشتری انجام می دادم اما بعد از جمع کردن مغازه این فکر هر روز تو ذهنم بود که چرا یک سایت طراحی نکنم و این خدمات رو به صورت آنلاین و پلن های 1 ماه و دوماه و سه ماه ارائه ندم و برای جذب مشتری هم یک لینک بازار یابی درست کنم به اون رو به کافی نت ها و خدمات کامپیوتر های کل استان معرفی کنم تا موقع ثبت نام از هر ثبت نام 500 تومان سود کنن و 500 هم از مشتری بگیرند....
روال کار هم این طور هستش که ...یک سایت رو asp.net کد نویسی بشه و به پنل اس ام اس که خریداری کردید متصل بشه که مشتری موقع ثبت نام مشخصات خودش رو پر کنه مثل(نام و نام خانوادگی: * رشته:* مقطع:* استان:* تا وقتی خواستیم اطلاع رسانی کنیم شماره ها به صورت اتماتیک تفکیک بشه و هر استان و هر رشته و هر مقطع جدا ثبت بشه تا کارمون رات تر بشه برای نمونه کار من پارسال به یک سایتی که تو ذهنم داشتم بهش فک میکردم رو به رو شدم
دوستان این کار اگ مدیریت قوی داشته باشه و تبلیغات درست حسابی بشه میتونه بازدهی مناسبی داشته باشه هم تو زمان مناسب درآمد مناسب و میتونید خیلی خدمات رو انجام داد که زیر کامل لیست میکنم
خبرنامه پیامکی :
اخبار استخدامی
زمان ثبت نام دانشگاه ها
واریز یارانه ها
واریز حقوق فرهنگیان و نظامیان و زمان صدور فیش حقوقی
قیمت طلا و دلار
خدمات ثبت نام
ثبت نام وام ازدواج (مثلا طرف میخوام فقط بانک سپه ثبت نام کنه و وقت هم نداره مشخصاتش رو براتون ارسال میکنه هزینه کار رو هم پرداخت و بعد از اون شما ثبت نام رو انجام می دید و کد رهگیریشو با اس ام اس اطلاع میدید "البته این رو توی همین سایت بالا دیدم )
سلام من اومدم بالا و میخوام دوستان نظرشون رو در مورد این ایده بدن چه جاهاهییش میلنگه و چه موانعی داره و راه های پیشرفتش چیه کسی نظری نداره ...نا امید شدم با زدن این تاپیک و 5 بازدید بی فایده فقط یک نفر تشکر زده (دستش درد نکنه خدا خیرش بده اما نظری انتقادی چیزی نداشتی آقاای رضوانی
(03-13-2014 12:18 AM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به استادان و سروران گرامی ...محمد هستم 21 ساله رشته کامپیوتر ...ساکن استان گلستان شهرستان گنبد البته مغازم مینودشت بود.و خاط نشان کنم این اولین فعالیتی هست که دارم به صورت رسمی توی سایت آغاز میکنم ...
این ایده رو من 4 سال پیش اجرا کردمش و الان خیلی ها دارن این کار رو انجام میدن اما گفتم شاید بدرد کسی بخوره
تا سال پیش کافی نت و خدمات فنی داشتم که به حمدالله کار بدی نبود اما چون توی این کار دست زیاد شده بود و نمیشد به عنوان شغل اصلی ازش استفاده کرد تصمیم بر این شد که مغازه رو جمع کنم....اون سالها یه کار خیلی خوبی رو شروع کرده بودم که خیلی توش سود داشت و میخوام امروز اون رو به شما دوستان ایده بدم و با هم نقاط ضعف و قوتش رو پیدا کنیم
به غیر از کار اصلی توی کافی نت یه کار خیلی خوبی رو داشتم انجام میدادم و مشتری ثابت هم براش داشتم و همیشگی بود ...
من اخبار استخدامی ها و ثبت نام دانشگاه ها رو به صورت اعلانات جلو در مغازه می چسبوندم و بعد از گذشت چند ماه اعلانات رو برداشتم و شروع به تبلیغات کردم که "اخبار استخدامی و ثبت نام دانشگاهی" رو به صورت اس ام اس ارسال می کنم و با پرداخت ماهیانه 1000 تومان اون موقع بیشتر این کار رو برای انجام ثبت نام و جذب مشتری انجام می دادم اما بعد از جمع کردن مغازه این فکر هر روز تو ذهنم بود که چرا یک سایت طراحی نکنم و این خدمات رو به صورت آنلاین و پلن های 1 ماه و دوماه و سه ماه ارائه ندم و برای جذب مشتری هم یک لینک بازار یابی درست کنم به اون رو به کافی نت ها و خدمات کامپیوتر های کل استان معرفی کنم تا موقع ثبت نام از هر ثبت نام 500 تومان سود کنن و 500 هم از مشتری بگیرند....
روال کار هم این طور هستش که ...یک سایت رو asp.net کد نویسی بشه و به پنل اس ام اس که خریداری کردید متصل بشه که مشتری موقع ثبت نام مشخصات خودش رو پر کنه مثل(نام و نام خانوادگی: * رشته:* مقطع:* استان:* تا وقتی خواستیم اطلاع رسانی کنیم شماره ها به صورت اتماتیک تفکیک بشه و هر استان و هر رشته و هر مقطع جدا ثبت بشه تا کارمون رات تر بشه برای نمونه کار من پارسال به یک سایتی که تو ذهنم داشتم بهش فک میکردم رو به رو شدم
دوستان این کار اگ مدیریت قوی داشته باشه و تبلیغات درست حسابی بشه میتونه بازدهی مناسبی داشته باشه هم تو زمان مناسب درآمد مناسب و میتونید خیلی خدمات رو انجام داد که زیر کامل لیست میکنم
خبرنامه پیامکی :
اخبار استخدامی
زمان ثبت نام دانشگاه ها
واریز یارانه ها
واریز حقوق فرهنگیان و نظامیان و زمان صدور فیش حقوقی
قیمت طلا و دلار
خدمات ثبت نام
ثبت نام وام ازدواج (مثلا طرف میخوام فقط بانک سپه ثبت نام کنه و وقت هم نداره مشخصاتش رو براتون ارسال میکنه هزینه کار رو هم پرداخت و بعد از اون شما ثبت نام رو انجام می دید و کد رهگیریشو با اس ام اس اطلاع میدید "البته این رو توی همین سایت بالا دیدم )
سلام
اين ايده خوبي است كه خودم حدود 3 سال قبل بهش فكر ميكردم ولي اجراش نكردم به دليل يك مشكل ...
اول ميخواستم كه يك سايت بزنم و همين كار را انجام بدو و كاربران به صورت آنلاين هزينه را پرداخت كنند يك مشكلي بود كه افراد زيادي رمز دوم نداشتند و به اين نتيجه رسيدم كه راه ديگري را انتخاب كنم كه همان ارزش افزوده مخابرات بود (البه دو سال بعد به اين نتيجه رسيدم)كه به ازاي پيامي كه روي تلفن همراه شما مياد بستگي به نوعش مبلغ 50 تا 300 تومان از اعتبار شما كم ميكند (همين پيام هاي كه مي آيد مثل فال حافظ و ..)
حدود 3 يا 4 ماه قبل بود كه كنار دوستم بودم كه پيامي آمد نوشته بود
جهت دريافت اخبار استخدامي با توجه به شهر خودتان عبارت ... را ارسال نماييد
اون موقع بود كه واقعا حسرت خوردم كه چرا اجراش نكردم درست همين طرحي كه من داشتم با توجه به شهر خودش پيام هاي استخدامي براش برود
يكي از مشكلاتي كه باعث شد من اين كار را نكنم براي انجام اين كار نياز به شركت بود كه اون وقت شركت نداشتيم
يك ضرب و تقسيم ساده:
اگر در كل ايران فقط يك ميليون نفر از 55 ميليون مشترك تلفن همراه كه داريم از اين طرح استقبال كنند و فقط ماهي يك بار براي آن ها پيام هاي استخدامي برود مي شود ماهي 50 ميليون تومان
يكي از مزاياي پيام هاي ارزش افزوده اين است كه مشتري نيازي به رمز دوم و ... ندارد و تا 5 پيام براي مشتري يك پيام حساب ميشود
سايت هم خوب است نميخوام نا اميدت كنم
ولي اگر يك طرح جالب داشته باشي و با مخابرات كار كني خيلي سود خوبي مي كني
باي
با سلام دقیقا همین طرح پیامکی اصفهان هم برای من ارسال شد
هر روز دوتا اگهی میداد کسر 50 تومن
ولی یه گزینه خیلی خوبی که داشت این بود که هر وقت خسته میشدی از پیامکهاش میتونستی کنسلش کنی؟!!!
طرح خوبی بود بنظر من!!!
طرح بسیار خوبیه اما من شبیه این رو بسیار دیدم.سایت banki.ir و یا خیلی از سایت های دیگه.البته اینکه چون دست زیاده انجام ندی نه؟بلکه باید متفاوت از بقیه باشی
بذارید ی مثالی براتون بزنم.اداره ایی ک بودم نوشتن بودن در صورت علاقه مند بودن ب سهام فلان(...) فرم پیوست شده رو تکمیل کنید و بفرستید.بعد از حدود 2 ماه متوجه شدیم حتی یک نفر هم ثبت نام نکرده.حالا فکر میکنید اونا چکار کردن؟کار رو رها کردن؟ن.اینبار در فیش زده بودن اگر کسی مایل ب خرید سهام نیس فرم رو تکمیل کنه.فکر میکنید این بار چه اتفاقی افتاد؟بله.اینبار حتی یک نفر هم فرم رو تکمیل نکرد و همه سهام رو خریدند.
(03-16-2014 12:55 AM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من اومدم بالا و میخوام دوستان نظرشون رو در مورد این ایده بدن چه جاهاهییش میلنگه و چه موانعی داره و راه های پیشرفتش چیه کسی نظری نداره ...نا امید شدم با زدن این تاپیک و 5 بازدید بی فایده فقط یک نفر تشکر زده (دستش درد نکنه خدا خیرش بده اما نظری انتقادی چیزی نداشتی آقاای رضوانی
دوست خوبم شما ناراحت نباشید .ی بار هم یکی از دوستان پیام داده بود ک چرا فقط تاپیک هایی ک آقایان مسول باز میکنند استقبال میشه و ب تاپیک های دیگه توجه ایی نمیشه و متاسفانه در این مورد نظر منفی داشتن و با حرف زدن بهشون ثابت کردم ک چنین چیزی نیست و واقعا نمیشه انتظار داشت مدیریت و ماونت های ایشون و استاد قربانبان همه جا باشند. و حالا هم در مورد تاپیک شما احتمالا اساتید عزیز متوجه این تاپیک نشدن وگرنه با صبوری و متانت همیشگی جوابگوی شما خواهند بود بخصوص ک در حیطه کاری خانم معاونت و آقای کاظمی هستش.
دوستان ممنون از همراهیتون یه سوال و تشکر از آقای بیدکی که اگه میشه بیشتر توضیح میدید برای راه اندازی فعالیت در رابطه با مخابرات ....
البته من خودم تصمیم این رو داشتم که سایت بزنم و تبلیغاتم رو مثلا با کافی نت ها شروع کنم خوب برای مثال کافی نت ها دنبال ثبت نام اینترنی هستند و اگه این کار براشون با لینک بازاریابی انجام بشه فک کنم خیلی جالب باشه که افراد جویای کار معمولا توی کافی نت ها بیشتر رفت وآمد دارن و کار بعدی نصب تراکت توی شهر و یه هزینه تبلیغات پیامکی برای معرفی اولیه که تا کامل مردم با این سایت و فعالیتش آشنایی پیدا کنن و بعدش سودشم خیلی خوبه
چون ما پنل و سایت رو طوری طراحی کردیم که رشته ها و مقطع ها و شهر ها از هم تفکیک بشن خوب صد در صد کسانی که میخوان ثبت نام کنن رشته و مطقع تحصیلیشون متغیر هست و هر متغیر (رشته و مقطع تحصیلی ) اخبار استخدامیش فرق داره مثلا یک روز وسه رشتهای حسابداری استخدامی هست یه روز واسه محیط زیست یه روز واسه دیپلمه ها و همین طور وقتی ما بتونیم توی یک استان شماره افراد جویای کار رو داشته باشیم زمانی که مثلا شرکتی دنبال یک کارمند میگرده ما میتونیم به مشترکینمون پیامک بدیم و اطلاع رسانی کنیم و شرکت طی آزمون یکی رو استخدام کنه و ما از شرکت مورد نظر هزینه ارسال پیامک رو دونه ای میگیرم هر عدد پیامک 8 تومان باشه ...ما 15 تومان میگیریم و حالا اگر تعداد مشترکین 10.000 نفر باشه میشه چیزی معادل 70 تومان و هزینه ایی هم که از مشترکین برای دریافت اس ام اس گرفتیم و میشه گفت از هر دو طرف پول گرفتیم به نظرتون این کار چطوره ...
در آخر هم جا داره از آقا حبیب گل هم تشکر کنم بخاطر پاسخ به تاپیک که قابل دوستن و همین طور از آقای رضوانی عزیز
منتظر ایده جالبتر و شگفت انگیزتر دوستان هم هستم نظری دارید بفرمائید
درود
ببنيد دوست عزيز
ابتدا اينكه هر ايده اي كه ما فكر ميكنيم ايده جديدي هست و ميتوان از انها كسب درامد كرد لزوما ايده جديدي نيست. بلكه يا قبلا انجام شده است يا در حال انجام است كه در بيشتر موارد بخاطر اينكه انهارا مشاهده نكرديم تصور ميكنيم ايده جديدي هست.
بارها برايم پيش امده است كه فكري به سرم زده است بعد از چند وقت در نت - كوچه بازار و ... و اخرين بار هم دو روز پيش در نمايشگاه هاي بهاره به چشم خورد كه ايده مورد نظرم كه بنظرم ايده جديدي بود اجرايي شده بود.
در نتيجه در ابتدا تنها به داشتن يك ايده نبايد اطمينان داشت كه در اين بازار بي رحم كاري بتوان از پيش برد.
مشكلات ايده شما
ابتدا اينكه
امروزه هر بانك و سازماني خودش بصورت خودكار و رايگان در مواردي اقدام به ارسال پيامك براي افراد ميكند.مثل يارانه - ثبت نام دانشگاه - پرداخت اقساط بانك و ....
در نتيجه بايد به دنبال موارد موارد مهم تر از نظر نياز باشيد.
مورد دوم خيلي از موارد را امروزه بدون اينكه بخواهيد وقت روي انها صرف كنيد ميتوانيد متوجه شويد. بطور مثال با نشستن در تاكسي ميتوان با گوش دادن به راديو در حال پخش از قيمت طلا و دلار يا استخدام شركت هاي دولتي اگاهي پيدا كرد.يا استفاده از تي وي - نت و ...
در نتيجه بازم مواردي كه مهم و دسترسي به انها كمتر هست بايد مد نظر گرفته شود.
مورد بعدي دو تشكيلات قدرتمند اپراتورها هستند كه دم به دقيقه اقدام به ارسال پيامك هاي مختلفي همچون تبليغات - سرگرمي - تفريحي -خبري و .... ميكند.
نتيجه اينكه موارد مورد نظر وجود دارند و نياز به ايده هاي جديدتري هست كه بتوان در اين بازار و وضعيت بتوان رقابت كرد.
و موارد ديگر از اين قبيل
امروزه اگر براي 1 دقيقه اينده برنامه جامعي نداشته باشيد و نتوانيد بهتر از رقبا عمل كنيد شكست شما حتمي خواهد بود.
نه در اين كار بلكه در همه كسب و كار هاي كه وجود دارد .
بيشتر وقت بذاريد و با استفاده از تجزيه تحليل هاي مختلف يك ايده جامع و كامل بدست اوريد و به اقدام كنيد.
موفق باشيد.
بسیار تشکر از جوابی که به تاپیک بنده دادید جناب آقای ایده و اقعا راست می فرمائید بنده همه جوانب رو نیگاه نکردم ولی نوشته های شما تونست بیشتر به این نتیجه برسم من هم قبلا ایده های داشتم و فک میکردم این ایده جدید ه ولی انگاری خدا میخواست آگاه هم کنه همون کار رو یکی دیگه شروع کرده بود رو جلو چشمام می آورد و بعد مبفهمیدم قبلا اجرا شده ....این ایده به دلیل مشکلات فراوانی که داره احتمال شکست خوردن و استقبال نشدن داره و بنده از اجرای اون پشیمون شدم اما نا امید نشدم به فکر یک ایده جالب می گردم ....
نباید زود جا بزنید و با چند تا استدلال حتی درست باشه دست از تلاشو تحقیقات بیشتر بکشید.وقتی ایده شما رو میخوندم ب دهنم رسید ک شما حتی میتونید دفتری در این خصوص داشته باشید و حتی کارهایی نظیر اینکه اگه کسی ب کارگری و یا خودرویی جهت انتقال کار نیاز داره رو شما با لیست کارگران و یا کارفرماها انجام بدید.من خیلی وقتا دیدم شاید 100 تا کارگر دور میدون همه شون بیکار بودند اما اونوقت کسی بوده ک کارگر پیدا نمیکرد و این عدم مکان مناسب و اطلاع رسانی رو می رسونه
شرمنده بیراهه رفتم.اما منظورم این بود وقتی وارد هزاران ناگفته های جدید یاد میگیری البته تحقیقات کامل یادتون نره