سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده خبرنامه پیامکی استخدامی ها و ثبت نام دانشگاه ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
درود آقا حبیب ایده شما هم خیلی جالبه و من هم باید بیشتر تلاش کنم و همینطور که شما می فرمائید ...آدم نباید نا امید بشه این ایده خیلی جالبه که شما فرمودید توی گنبد خیلی خوب جواب میده ... ها نه ...؟
(03-17-2014 02:38 PM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار تشکر از جوابی که به تاپیک بنده دادید جناب آقای ایده و اقعا راست می فرمائید بنده همه جوانب رو نیگاه نکردم ولی نوشته های شما تونست بیشتر به این نتیجه برسم من هم قبلا ایده های داشتم و فک میکردم این ایده جدید ه ولی انگاری خدا میخواست آگاه هم کنه همون کار رو یکی دیگه شروع کرده بود رو جلو چشمام می آورد و بعد مبفهمیدم قبلا اجرا شده ....این ایده به دلیل مشکلات فراوانی که داره احتمال شکست خوردن و استقبال نشدن داره و بنده از اجرای اون پشیمون شدم اما نا امید نشدم به فکر یک ایده جالب می گردم ....

ببنيد دوست عزيزم مطالبي كه عنوان ميشود تنها براي هوشيار كردن شما كاربران هست نه ناميد كردن شما
همين امروز درحال تماشاي تي وي بودم يك تبليغ از ايرانسل پخش شد كه در مورد پيامك هاي ايا ميدانيد بود.

وقتي در شرايطي كه رقبا قدرتمند هستند بايد ايده هاي جديدي بكار برد تا بتوان در عرصه كنوني به رقابت پرداخت.

ناميد نشويد بلكه بيشتر براي كامل تر كردن ايده خودتان وقت بذاريد و تفكر كنيد.
بعله دقیقا من نا امید این کار خدماتی نشدم ولی میخوام یه نوع کار دیگه یه نوع خدمات دیگری رو راه بندازم ...مثلا همین طور که آقا حبیب فرمودند یه دفتر خدماتی برای کارگران و کارهای فنی ... دیگه مردم اگه دنبال یک کارگری یا برق کاری یا گچ کاری چیزی برگدن ما بهشون معرفی کنیم و زمان اون رو با صاب کار قرار داد ببندیم و اوستا کار کارش رو انجام بده و به ما پورسانتش رو از پیدا کردن کار بده یه چیزی مثل آژانس
تحقیقات تون رو کامل کنید,کارتون رو ک شروع کردید تبلیغات خوب و کافی داشته باشید.بخصوص ک الان فصل مسافرت ها و برداشت محصول می باشد.شما میتونید حتی نگهبان محله معرفی کنید.و یا در فصل برداشت محصول وانت و تراکتور و یا هر چیز دیگه رو رابطه گری کنید
(03-13-2014 12:18 AM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به استادان و سروران گرامی ...محمد هستم 21 ساله رشته کامپیوتر ...ساکن استان گلستان شهرستان گنبد البته مغازم مینودشت بود.و خاط نشان کنم این اولین فعالیتی هست که دارم به صورت رسمی توی سایت آغاز میکنم ...
این ایده رو من 4 سال پیش اجرا کردمش و الان خیلی ها دارن این کار رو انجام میدن اما گفتم شاید بدرد کسی بخوره
تا سال پیش کافی نت و خدمات فنی داشتم که به حمدالله کار بدی نبود اما چون توی این کار دست زیاد شده بود و نمیشد به عنوان شغل اصلی ازش استفاده کرد تصمیم بر این شد که مغازه رو جمع کنم....اون سالها یه کار خیلی خوبی رو شروع کرده بودم که خیلی توش سود داشت و میخوام امروز اون رو به شما دوستان ایده بدم و با هم نقاط ضعف و قوتش رو پیدا کنیم
به غیر از کار اصلی توی کافی نت یه کار خیلی خوبی رو داشتم انجام میدادم و مشتری ثابت هم براش داشتم و همیشگی بود ...
من اخبار استخدامی ها و ثبت نام دانشگاه ها رو به صورت اعلانات جلو در مغازه می چسبوندم و بعد از گذشت چند ماه اعلانات رو برداشتم و شروع به تبلیغات کردم که "اخبار استخدامی و ثبت نام دانشگاهی" رو به صورت اس ام اس ارسال می کنم و با پرداخت ماهیانه 1000 تومان اون موقع بیشتر این کار رو برای انجام ثبت نام و جذب مشتری انجام می دادم اما بعد از جمع کردن مغازه این فکر هر روز تو ذهنم بود که چرا یک سایت طراحی نکنم و این خدمات رو به صورت آنلاین و پلن های 1 ماه و دوماه و سه ماه ارائه ندم و برای جذب مشتری هم یک لینک بازار یابی درست کنم به اون رو به کافی نت ها و خدمات کامپیوتر های کل استان معرفی کنم تا موقع ثبت نام از هر ثبت نام 500 تومان سود کنن و 500 هم از مشتری بگیرند....
روال کار هم این طور هستش که ...یک سایت رو asp.net کد نویسی بشه و به پنل اس ام اس که خریداری کردید متصل بشه که مشتری موقع ثبت نام مشخصات خودش رو پر کنه مثل(نام و نام خانوادگی: * رشته:* مقطع:* استان:* تا وقتی خواستیم اطلاع رسانی کنیم شماره ها به صورت اتماتیک تفکیک بشه و هر استان و هر رشته و هر مقطع جدا ثبت بشه تا کارمون رات تر بشه برای نمونه کار من پارسال به یک سایتی که تو ذهنم داشتم بهش فک میکردم رو به رو شدم

kandoocn.com

دوستان این کار اگ مدیریت قوی داشته باشه و تبلیغات درست حسابی بشه میتونه بازدهی مناسبی داشته باشه هم تو زمان مناسب درآمد مناسب و میتونید خیلی خدمات رو انجام داد که زیر کامل لیست میکنم
خبرنامه پیامکی :
اخبار استخدامی
زمان ثبت نام دانشگاه ها
واریز یارانه ها
واریز حقوق فرهنگیان و نظامیان و زمان صدور فیش حقوقی
قیمت طلا و دلار
خدمات ثبت نام
ثبت نام وام ازدواج (مثلا طرف میخوام فقط بانک سپه ثبت نام کنه و وقت هم نداره مشخصاتش رو براتون ارسال میکنه هزینه کار رو هم پرداخت و بعد از اون شما ثبت نام رو انجام می دید و کد رهگیریشو با اس ام اس اطلاع میدید "البته این رو توی همین سایت بالا دیدم )

سلام و دورود
واقعا" از صمیم قلب خوشحالم که دوستانی اینجا پیدا می شه با ی دید وسیع و با ایده های نو به نظور من فکر جالبی هست استان شما گلستان خصوصا" شهر گنبد هم این ظرفیت رو هم داره فقط ی چیزی رو که باید حتما" بهش توجه کنی بحث تبلیغات هستش چه به صورت ان لاین چه به صورت فیزیکی انشالله که به هدفت با پشتکار و تلاش می رسی
سلام دوستان من دارم تحقیقاتم رو بیشتر میکنم و برآورد هزینه ها احتمالی و نحوه تبلیغات ...آقا حبیب تا آخر هفته تحقیقات خودم رو کامل می کنم و ممنون از آقای محمودی بعد کامل کردن تحقیقاتم میام و گزارش کار میدم
(03-21-2014 12:59 PM)pooga نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان من دارم تحقیقاتم رو بیشتر میکنم و برآورد هزینه ها احتمالی و نحوه تبلیغات ...آقا حبیب تا آخر هفته تحقیقات خودم رو کامل می کنم و ممنون از آقای محمودی بعد کامل کردن تحقیقاتم میام و گزارش کار میدم

کار بسیار خوبی میکنید. ب نظر من حتی شده 2ماه تموم تحقیقات کنید بهتر از اینکه با عجله کار رو شروعکنید و بعد افسوس بخورید
ایده جالبی هست ولی باید حسابی فعال باشید و پر از انرژی . چون میدونید که رقیبان نیز همیشه در جهت پیشرفت تلاش خواهند کرد. بنظر من یک نوع تنوع و ایده پردازی در این زمینه انجام بدهید بهتر است
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع