سلام
نظرتون راجب خرید ماشین از شرکت های ایران خودرو و سایپا چیه
منظور من از اون خرید هایی هست که 25% سود سرمایه گذاری داده میشه و بعد 4 ماه ماشین تحویل می دن
نظرتون چیه وقتی ماشین تحویل دادن همون موقع آدم ماشین بفروشه ؟ آیا سود داره
جون عزیزتون درست و کامل راهنماییم کنید . تشکر
دوستان اگه کسی اطلاعی داره بفرماید.منم چند وقته میخوام ی پیکان بار جهت کارای سوپر مارکتم خرید کنم اما سر در گمم ک کی بخرم؟اقساط بخرم یا پیش فروش.
توصیه ای که به دوستان دارم عدم خرید ماشین صفر کیلومتره. سعی کنید ماشین مدل پایین بخرید. چون تو کشور ما تولیدات اولیه ی هر خودرو با کیفیت ترین خودروی اون کارخونه هستن و با گذشت زمان کیفیت میاد پایین. در صورت امکان ماشین ایرانی نخرید. ماشین های مدل پایین خارجی 100% با کیفیت تر از ایرانی هستن. اگر هم خواستین ماشین ایرانی بخرین. از محصولات کرمان موتور خریداری کنید. کیفیتشون نسبت به بقیه ی کاخونه ها بهتره
سلام.به هیچ عنوان به درد ماشین خریدن و دلالی نمیخوره.فقط چون سود 25 درصدی داره و میشه بعد از طی فکر کنم 9 ماه ، به سود خوبی دست پیدا کرد از این لحاظ برای سرمایه گذاری عالیه.
دلالی و از مشتری خونگی خریدن و مستقیم بفروشی بیشتر سود میکین .. یکی از دوستام سالها کار دومش اینه .. میگرده و ماشین های تمیز و سالم از کسایی که تو اینترنت اگهی کردن میخره و کمی روشون کار میکنه و دوباره اگهی میکنه توی اینترنت .. خوب هم می فروشه ..
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند، باز منتظر نظزات بقیه کاربرها هستم .
ممنون از همه دوستان که راهنمایی کردند، باز منتظر نظزات بقیه کاربرها هستم .
(03-05-2014 11:36 AM)tehran1400 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام.به هیچ عنوان به درد ماشین خریدن و دلالی نمیخوره.فقط چون سود 25 درصدی داره و میشه بعد از طی فکر کنم 9 ماه ، به سود خوبی دست پیدا کرد از این لحاظ برای سرمایه گذاری عالیه.
سلام
اطلاع دارید موقع تحویل قیمت ماشین با قیمت روز کارخونه جساب میشه یا قیمت روز بازار ؟
قیمت روز کارخانه
در برخی اوقات که بازار رشد کرده ولی کارخانه هنوز مجوز افزایش نرخ را نتونسته بگیره ، سودش عالیه ، یعنی هم سود مشارکت را می گیرید ، هم تخفیف و هم قیمت کارخونه گرفتید و موقع فروش با سود خوبی می تونید بفروشید . اما اگر کارخانه فروش فوری داشته باشه ، و ماشین کارتکس نباشه ، سود که نمی کنید هیچ ضرر هم می کنید چون باید زیر قیمت کارخونه بفروشید هزینه دفترخونه هم باشماست
(03-05-2014 09:39 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اگه کسی اطلاعی داره بفرماید.منم چند وقته میخوام ی پیکان بار جهت کارای سوپر مارکتم خرید کنم اما سر در گمم ک کی بخرم؟اقساط بخرم یا پیش فروش.
وانت پیکان ماشین دم دستی نیست ، ما خودمون یکیش را برای کارهامون داریم ، کمر برات نمی زاره ، یک مدل 85 به بالا تمیز بخر و کارهات را باهاش حل کن ، نیازی هم نیست ظاهرش تمیز باشه چون ماشین کاره ، انشالله مابقی اش را هم پس انداز کن باهاش یک سواری تمیز بردار

کلا فکر میکنم ضرر خالص باشه چون تورم الان از 25 درصد بیشتره و تخفیفی که به شما میدن اصلا با تورم جور در نمیاد. موقع فروش هم باید یک سری هزینه ها را متقبل بشید که از سود اندک شما کاسته خواهد شد ( مگر اینکه گرگ بازار باشید.) خودرو هم احتمالا سر موقع گیرتون نمیاد. و قیمت ها هم احتمالا سال آینده افزایش پیدا میکنه و کارخونه سود شما را از مبلغ اضافه ای که از شما طلب میکنه در میاره!
(03-05-2014 04:02 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت روز کارخانه
در برخی اوقات که بازار رشد کرده ولی کارخانه هنوز مجوز افزایش نرخ را نتونسته بگیره ، سودش عالیه ، یعنی هم سود مشارکت را می گیرید ، هم تخفیف و هم قیمت کارخونه گرفتید و موقع فروش با سود خوبی می تونید بفروشید . اما اگر کارخانه فروش فوری داشته باشه ، و ماشین کارتکس نباشه ، سود که نمی کنید هیچ ضرر هم می کنید چون باید زیر قیمت کارخونه بفروشید هزینه دفترخونه هم باشماست
(03-05-2014 09:39 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اگه کسی اطلاعی داره بفرماید.منم چند وقته میخوام ی پیکان بار جهت کارای سوپر مارکتم خرید کنم اما سر در گمم ک کی بخرم؟اقساط بخرم یا پیش فروش.
وانت پیکان ماشین دم دستی نیست ، ما خودمون یکیش را برای کارهامون داریم ، کمر برات نمی زاره ، یک مدل 85 به بالا تمیز بخر و کارهات را باهاش حل کن ، نیازی هم نیست ظاهرش تمیز باشه چون ماشین کاره ، انشالله مابقی اش را هم پس انداز کن باهاش یک سواری تمیز بردار 
مواردی که بزرگ کردم سوال داشتم در موردش بی زحمت اگر وقت دارید جواب بدید :
1- سود مشارکت 25% یعنی چی ؟ یعنی الان که ایران خودرو حواله خرداد سال دیگه رو میده موقع تحویل خودرو این مفدار سود 25% در سال حساب می کنند یا 25% درصد مقدار پولی که مشتری میدرو (یعنی اگه 10.000.000 تومان داده 1.250.000 موقع تحویل میگن دادی ) حساب می کنند ؟
2- منظور از تحفیف که شما گفتی چی بود مگه تخفیف هم می دن ؟
3- قیمت کارخونه با قیمت بازار معمولا چقدر فرق داره ؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون