سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشورت بسیار مهم در مورد فروش ماشین های خریداری شده
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
وانت پیکان ماشین دم دستی نیست ، ما خودمون یکیش را برای کارهامون داریم ، کمر برات نمی زاره ، یک مدل 85 به بالا تمیز بخر و کارهات را باهاش حل کن ، نیازی هم نیست ظاهرش تمیز باشه چون ماشین کاره ، انشالله مابقی اش را هم پس انداز کن باهاش یک سواری تمیز بردار 10_004
[/quote]
شما از وانت برا چکاری استفاده میکنید؟راضی هستید،خیلی مشتاقم از وانت استفاده کنم.چون حالا سوپر مارکتم ب ی انبار نیاز داره و چه انباریی بهتر از وانت بار12_00212_002
منتظر راهنمایی دوستان هستم (سوالم هم پست آخر صفحه قبله)
دوستان چرا کم لطفی می کنند ؟!!!!
همچنان منتظرررررر
همچنان منتظرررررر
(03-06-2014 01:42 AM)smart man نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-05-2014 04:02 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]قیمت روز کارخانه

در برخی اوقات که بازار رشد کرده ولی کارخانه هنوز مجوز افزایش نرخ را نتونسته بگیره ، سودش عالیه ، یعنی هم سود مشارکت را می گیرید ، هم تخفیف و هم قیمت کارخونه گرفتید و موقع فروش با سود خوبی می تونید بفروشید . اما اگر کارخانه فروش فوری داشته باشه ، و ماشین کارتکس نباشه ، سود که نمی کنید هیچ ضرر هم می کنید چون باید زیر قیمت کارخونه بفروشید هزینه دفترخونه هم باشماست
(03-05-2014 09:39 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان اگه کسی اطلاعی داره بفرماید.منم چند وقته میخوام ی پیکان بار جهت کارای سوپر مارکتم خرید کنم اما سر در گمم ک کی بخرم؟اقساط بخرم یا پیش فروش.

وانت پیکان ماشین دم دستی نیست ، ما خودمون یکیش را برای کارهامون داریم ، کمر برات نمی زاره ، یک مدل 85 به بالا تمیز بخر و کارهات را باهاش حل کن ، نیازی هم نیست ظاهرش تمیز باشه چون ماشین کاره ، انشالله مابقی اش را هم پس انداز کن باهاش یک سواری تمیز بردار 10_004

مواردی که بزرگ کردم سوال داشتم در موردش بی زحمت اگر وقت دارید جواب بدید :

1- سود مشارکت 25% یعنی چی ؟ یعنی الان که ایران خودرو حواله خرداد سال دیگه رو میده موقع تحویل خودرو این مفدار سود 25% در سال حساب می کنند یا 25% درصد مقدار پولی که مشتری میدرو (یعنی اگه 10.000.000 تومان داده 1.250.000 موقع تحویل میگن دادی ) حساب می کنند ؟

2- منظور از تحفیف که شما گفتی چی بود مگه تخفیف هم می دن ؟

3- قیمت کارخونه با قیمت بازار معمولا چقدر فرق داره ؟

پیشاپیش ممنون از کمکتون

یعنی به کل پولی که شما تا حالا پرداخت کردید به صورت روز شمار 25 درصد سالیانه سود می دن ، اگر از ده میلیون یک سال گذشته باشه بله ، 6 ماه گذشته باشه 11250 حساب می کنند و ..

2- بله یک تخفیف 200 تا 500 هزار تومانی هم می دن ، یعنی قیمت روز کارخانه مثلا 25.5 هست با شما 25 حساب می کنند ، یعنی قبلا اینجوری بود الان را نمی دونم

3- برخی اوقات کمتره ، برخی اوقات بیشتر ، بستگی به فصل و اوضاع سیاسی مملکت داره

10_004
(03-06-2014 11:45 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]وانت پیکان ماشین دم دستی نیست ، ما خودمون یکیش را برای کارهامون داریم ، کمر برات نمی زاره ، یک مدل 85 به بالا تمیز بخر و کارهات را باهاش حل کن ، نیازی هم نیست ظاهرش تمیز باشه چون ماشین کاره ، انشالله مابقی اش را هم پس انداز کن باهاش یک سواری تمیز بردار 10_004
شما از وانت برا چکاری استفاده میکنید؟راضی هستید،خیلی مشتاقم از وانت استفاده کنم.چون حالا سوپر مارکتم ب ی انبار نیاز داره و چه انباریی بهتر از وانت بار12_00212_002

[/quote]

راضی که گفتم نه ، ماشین راحتی نیست ولی کارمون را راه می اندازه ، یک وسیله ای را می خوایم جابجا کنیم یا باری را تحویل بگیریم، خیلی کار راه بندازه ، همیشه نمی شه الاف باربری و وانت بار کرایه شد ، یک سری کارها ارزش هزینه کردن برای حمل نداره ، یک سری کارها را نمی شه دست وانت بار داد و باید خودت حضور داشته باشی و ...

بهترین کار برای شما همین وانت بار اتاق دار هست ، عقبش پر از جنس درش هم بسته پارک می کنی کنار مغازه هر چی تو طول روز کم آوری می ری از توش برمی داری ، شب ها هم می زاری توی خونه خیالت هم راحته .
نظرات ....
نظرات ....
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع