سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: رستوران سنتی در چادر عشایر
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام هفکران عزیز، پارسال عید در پارکی که محل اسکان مسافران نوروزی بود،رستوران سنتی بمدت ۱۵روز در چادر عشایر برپا نمودم، اما به چند دلیل سود نداشت. ۱ نداشتن آشپز خانه و در نتیجه تعطیلی ۵ روزه از طرف بهداشت،۲ هزینه کردن برای اجاره چادر عشایر۳ هزینه دادن به شهرداری برای اشغال جا۴ نداشتن کارگر یا گارسون تعطیلات عید بود و همه می خواستن متاسفانه! تفریح کنند، ۵ نداشتن تبلیغ ،چون بمدت یکهفته تصمیم گرفتیم واجرا کردیم فرصتی برای تبلیغ نبود، اما نقاط قوت کار، هرکس بطور اتفاقی می امد از این ابتکار استقبال می کردند و شبهای بعد مشتری میشد، کلن کار نو و فرهنگی بود، الان خود آن مشتری ها مشوق من هستند امسال آنرا راهاندازی کنم، خوشحالی مردم برایم رضایت بخش بود و اگر بیشتر می ماندم هزینه ها در میامد اما بدلیل مشکلاتی که عرض کردم از جمله. تازهگی را خواستم حفظ کنم، ادامه ندادیم، با توجه به در خواستها از جمله میراث فرهنگی، که پارسال هم بود، ایا کارم را شروع کنم، پیشاپیش از همفکریتان کمال سپاسگذاری را دارم، امید است با راهنمایی های سازنده تان ضرر پارسال جبران شود ، متشکرم
سلام.
شما چندینو چند پست درمورد رستوران وسفره سراها در انجمن ارسال کردید.
معلومه که به شدت به این حرفه علاقه داری ومیخواهی در اون فعالیت کنی.
حرفه ی رستوران داری تا اون جایی که میدونم کاملا سوده است ودرصدضرر نداره.
درموردایدتون که رستوران در چادر عشایره به نظرمن ایده ی خوبی هست اگه اشکال های بالا رو برطرف کنید.
اگه بتونید به صورت دایمی راهندازی کنید خیلی بهتر میشه.البته همین جوری نه.(مجوز ورعایت کامل بهداشت)
هزینه ی راهندازی کمی هم میخواد(دربرابر دایر کردن یک سفره سرا)
امیدوارم موفق باشید.
با توجه به پستهاي قبليتون فكر كنم ساكن بهبهان هستيد ، ايده جالبي هست ، با توجه به تجربه پارسال مطمئناً امسال ميتونيد موفقيت بيشتري كسب كنيد ، به نظر من يكي از غرفه هارو به فروش محصولات شهرستان ( سوغات ) و صنايع دستي اختصاص بديد ، در كنار رستوران ميتونيد فروش خوبي داشته باشيد .همچنين غرفه اي براي عكاسي با لباس محلي ....
باسپاس ازدوستان ،بله به این کار علاقمندم چون در آن تخصص دارم و بعلت تحقیق در این زمینه، آشپز های ماهر در تهیه غذا وشیرینی ها که هر کدام مهارت خاصی می طلبد، را می شناسم، جشنواره های بسیاری هم. درون شهری وبرون شتری داشته ام و تاکنون علاقمندی به معرفی آداب رسوم شهرم بود..
ایده ی بسیار جالبیه بهتون تبریک میگم .10_004اگه میشه بیشتر در مورد گرفتن مجوز و مراحل اداری که طی کردید برای دوستانی که علاقمند به ارائه ی این فعالیت شدن بپردازید.
منم با دوستمون جناب rasoul.es1989موافقم شما به جای یک رستوران با منوی مختلف که نیاز به تجهیزات خاصی داره در این زمان محدود تمرکز کنید روی چند منوی محدود (حتی روزی یک نوع غذا در نظر بگیرید)و سنتی یا حتی صرفا چندین نوشیدینی در عوض سعی کنید یه فضای کاملا عشایری رو برای مراجعین تداعی کنید و محصولات مختلفی اعم از خوراکی و صنایع دستی رو به فروش برسونید .

موفق باشید .بعد از عید منتظر اخبار مفصل از نحوه ی کار و عکسهای رستورانتون هستیم12_002
راستی بیشتر کدوم ایل مد نظرتون بوده؟؟؟
دوست عزیزalma از تشویق هایت متشکرم ،اینکار مراحل خاصی نداشت میراث فرهنگی، واجازه فرمانداری،منو هم از شیرینی ها، پلو ها ،آش ها،نانها هر کدام دو سه مورد داشتم، اما فکر می کنم اگر جای دائمی باشد بهتر سازماندهی خواهد شد، ولی جای وسیع می خواهد وسرمایه، من فقط تجربه و ابتکار دارم،و ایمان به موفقییت،همین... راستی ایل خاصی مد نظر نبود براساس این ایده که پیشینیان در چادر زندگی می کردند اینکار انجام دادم، بازم سپاس
خواهش میکنم دوست گرامی انشااله موفق میشید.شما مهمترین سرمایه یعنی ایمان به موفقیت که از توکل به خدا سرچشمه میگیره رو دارید.
راستی پوشیدن لباس سنتی یادتون نره12_002
به نظر بنده حقير:

اين كارو نكنيد در اين فرصت خيلي عالي هست

اگر تمايل به اين كار واقعا داريد
وبخصوص فكر مي كنيد بازارش ومشتري هاي خودتان رو پيدا مي كنيد

بصورت تمام سال يك روستوران به اين سبك وسياق بزنيد

هم به مرور زمان هزينه ها كم ونا چيز شده ودرامد شما بيشتر
هم ثبات مشتري داريد
هم تبليغ بسيار جالبي براي شما وشهرزيباتون مي شود وباعث جذب مسافر وگردشگر مي شود

چند نكته:
غذاي كه قرار هست ارائه بدين خيلي مهم هست ايراني باشد، اصيل باشد، بيشتر غذاي عشاير باشد
اين اسم سنتي رو هم نگيد هم رو غذا ها وهم رو نوع رستورانتان ايران تمدن چند هزار ساله دارد واين كار باعث توهين به اين تمدن مي شود كه به گذشته درخشانمان بگيم سنتي
دكور داخلي تو رستوران وچادر عشاير هم سعي كنيد بصورت اصيل ايراني باشد تا يك نماي تازه در صنعت رستوران داري ايجاد شود

موفق باشيد
درود بر goldmen،سپاس از اظهار نظر تان، بله در این چند روز به این نتیجه رسیدم که موقت فایده نداره و باز ممکنه، مشکلات پارسال تکرار بشود، اما فکر می کنید برای راه اندازی این ایده بصورت دائم، گام به گام چه باید کرد، با توجه به سرمایه اندکی که دارم، این کار جای وسیع که امکان سرویس دهی داشته باشد می خواد،بنظر خودم فعلادر حد بیرون بر باشد بهتر نیست?
(03-02-2014 10:13 AM)ملکه نوشته شده توسط: [ -> ]درود بر goldmen،سپاس از اظهار نظر تان، بله در این چند روز به این نتیجه رسیدم که موقت فایده نداره و باز ممکنه، مشکلات پارسال تکرار بشود، اما فکر می کنید برای راه اندازی این ایده بصورت دائم، گام به گام چه باید کرد، با توجه به سرمایه اندکی که دارم، این کار جای وسیع که امکان سرویس دهی داشته باشد می خواد،بنظر خودم فعلادر حد بیرون بر باشد بهتر نیست?

باتوجه به سرمايه اتون
يك مشكل عظيم كه داريد بچه هاي بهداشت وبازرسي هست

اگر اين رو بتونيد حل كنيد بسيار عالي مي شود

چادر هاي عشاير بسيار مختلف وكامل هست
چادر مهمان
چادر خواب
چادر آشپزخانه
چادر انبار

حتي نوع تهيه جنس چادر ونوع شكل بنديش هم فرق ميكند

شما سعي كنيد با يك خاندان عشاير همكاري وهمفكري داشته باشيد
وچند تا چادر اصيل رو تهيه وراه اندازي كنيد

براساس منو غذايي كه ميخوايد ارائه بدين لوازم آشپزخانه رو تهيه كنيد
اگر هم مي خواهيد سرويس تحويل در محل داشته باشيد چادر مهمان يا قسمتي براي پذيرايي رو حذف مي كنيد

واقعا ايده بسيار قشنگ وكاربردي هست
يكم پشتكار داشته باشيد مثل بمب مي تركه وكل ايران يا حتي جهان خبر دار ميشه
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع