03-03-2014, 12:32 PM
درود خدمت شما سركار خانوم
در ابتدا بخاطر فكر زيبايي كه كرديد و همينطور اقدام به ان بهتون افرين ميگم.
در صورت امكان لطفا بفرماييد چقدر سرمايه داريد و در كدام شهر اينكارو انجام داديد.
نكته اي كه در اين باره وجود دارد بحث وسعت كار هست. بطور حتم برپايي يك چادر در يك مدت زمان مشخص مثل عيد راحتي كمتري دارد و در اين زمينه سازمان هاي مربوطه با شما همكاري بهتري ميكند اما همين سازمان ها بعد از اين مدت امكان عدم همكاري مناسب را بدين شكل نخواهند داشت.
بطور مثال در 15 روز عيد شما در ان پارك ميتوانيد اقدام به زدن چادر بكنيد اما براي بعد ان بايد فكر يك جاي مناسب باشيد كه براي ان هم زمين مناسب براي انجام اينكار هست و يك سري از موارد خاص كه براي برپايي يك رستوران ثابت نياز داريد.
اگر در شهري زندگي ميكنيد كه به افراد چادر نشين درستي داريد ميتوانيد با استخدام يكي از خانوم هاي انها اينكار رو بهتر انجام بديد.
البته بسته به نوع درصدي كه ميخواهيد از گزينه هاي جديد و مدل عشايري استفاده كنيد اين گزينه ها فرق ميكند.
بطور مثال اگر بخواهيد نان سنتي ارائه كنيد بايد تنور سنتي داشته باشيد(حالا تنور ان گازي هم كه باشد) نان را خودتان بصورت بهداشتي در همان محل درست كنيد)
اگر دوغ ميخواهيد ارائه كنيد به همان صورت عشايري كه در مشك هست باشد جالب تر خواهد بود و الي اخر.
موارد مختلف ديگري هم هست كه ميتوان عنوان كرد اما مهمتر از همه اين موار قيمت تمام شده محصولات غذايي هست.
اگر قيمت محصولات در حد خوب و متوسط باشند افراد بيشتري جذب خواهند شد تا اينكه قيمت زياد باشد.
موفق باشيد
در ابتدا بخاطر فكر زيبايي كه كرديد و همينطور اقدام به ان بهتون افرين ميگم.
در صورت امكان لطفا بفرماييد چقدر سرمايه داريد و در كدام شهر اينكارو انجام داديد.
نكته اي كه در اين باره وجود دارد بحث وسعت كار هست. بطور حتم برپايي يك چادر در يك مدت زمان مشخص مثل عيد راحتي كمتري دارد و در اين زمينه سازمان هاي مربوطه با شما همكاري بهتري ميكند اما همين سازمان ها بعد از اين مدت امكان عدم همكاري مناسب را بدين شكل نخواهند داشت.
بطور مثال در 15 روز عيد شما در ان پارك ميتوانيد اقدام به زدن چادر بكنيد اما براي بعد ان بايد فكر يك جاي مناسب باشيد كه براي ان هم زمين مناسب براي انجام اينكار هست و يك سري از موارد خاص كه براي برپايي يك رستوران ثابت نياز داريد.
اگر در شهري زندگي ميكنيد كه به افراد چادر نشين درستي داريد ميتوانيد با استخدام يكي از خانوم هاي انها اينكار رو بهتر انجام بديد.
البته بسته به نوع درصدي كه ميخواهيد از گزينه هاي جديد و مدل عشايري استفاده كنيد اين گزينه ها فرق ميكند.
بطور مثال اگر بخواهيد نان سنتي ارائه كنيد بايد تنور سنتي داشته باشيد(حالا تنور ان گازي هم كه باشد) نان را خودتان بصورت بهداشتي در همان محل درست كنيد)
اگر دوغ ميخواهيد ارائه كنيد به همان صورت عشايري كه در مشك هست باشد جالب تر خواهد بود و الي اخر.
موارد مختلف ديگري هم هست كه ميتوان عنوان كرد اما مهمتر از همه اين موار قيمت تمام شده محصولات غذايي هست.
اگر قيمت محصولات در حد خوب و متوسط باشند افراد بيشتري جذب خواهند شد تا اينكه قيمت زياد باشد.
موفق باشيد