سلام
من کلاس دوخت کیف چرم رفتم و به این کار علاقه زیادی دارم دوست دارم به عنوان شغل دوم (خودم حسابدارم) شروع به تولید کنم.
می خواستم نظر دوستان رو راجع به این قضیه بدونم. اینکه آدم با کمی نو آوری می تونه یه کالای پرفروش تولید کنه
به عنوان مثال یه برند طلا هست که زیورآلات طلا رو با چرم ترکیب می کنه و با قیمتی که مناسب برای قشر متوسط جامعه است به فروش می رسونه خود من هر موقع خواستم بخرم تو صف چند 10 نفری وایستادم.
حالا به نظرتون چه نوآوری دیگه ای می تونه توی زمینه کیف چرم اون رو پرفروش کنه
پیشاپیش از کمک همه دوستان ممنونم
سلام.
میتونی چرم رو با سنگ های قیمتی یا نیمه قیمتی ترکیب کنی. مثلا رو کیف، لباس، یا دستبند های اسپرت چرمی با سنگ کار کنی!
یا اینکه همون کیف رو تولید کنی ولی با ایده جدید!
کیف های پارچه ایی با ایده جدید تو بازار هست که واقعا بعضیاشون خیلی جالبه.
میتونی محصولات ست طراحی کنی. مثل کیف و دستبند و جاکلیدی و کیف پول و... که با هم دیگه ست بشه.
امیدوارم موفق باشی!

راستش فکر می کنم کیفی که روش سنگ کار شده باشه توان خریدو کم میکنه
ولی از این ایده که گفتی محصولات ست طراحی کنم خیلی خوشم اومد ست کیف و دستبند و ... فکر می کنم جالب و پرفروش باشه.
بیشتر دوست دارم کاری که انجام می دم تو بازار وجود نداشته باشه تا بتونه جالب باشه و مشتری جذب کنه. همیشه چیزایی که توش نوآوری بوده خوب جواب داده.
بازم ازت ممنونم که راهنماییم کردی
با سلام .....
میتونی کیف یا هر چیز دیگه رو با سلیقه طراحی مشتری تولید کنی!
یعنی یه جورایی سفارشی کار کنم.
اینجوری باید تنوع کار خیلی بالایی داشته باشم و بتونم هرجور کاری رو تحویل مشتری بدم.
ممنونم از همراهیتون
می تونید چند تا طرح(در حد توانتون )طراحی کنید و وقتی مشتری اومد از بین اونها اختیار انتخاب بهش بدید!
بعد با گرفتن بیعانه اقدام به تولید کنید و پس از اتمام با مشتری تماس گرفته جهت تحویل محصول!
نمیدونم چرم رو تو کار تابلو هم میشه وارد کرد یا نه؟؟؟
فکر میکنم تزیینات غالبی که به عنوان تابلو یا وسایل تزیینی تو بازار زیاده اکثرا برگرفته از اداب و رسوم و سنتهای کشورهای دیگه است .خودم همیشه با این محصولات مشکل داشتم و به جز تابلو فرش و چند کار دیگه که معمولا گرانقیمت هستند و همگان توان خریدشو ندارن کار اصیل ایرانی با قیمت مناسب تو بازار کمه.
اگه به جای تمرکز روی محصول صرف با چرم روی تلفیقش با هر محصولی در حوزه های مختلف هم فکر کنید بد نیست.
موفق باشید
میتونی زیورآلات هم تولید کنی!
خوبیش اینه که ارزش افزودش زیاده. چون با تیکه های کوچیک چرم که دور ریز میشن درست کنی و به قیمت خوبی بفروشی! البته سری کار کنی راحت تره.
اینم چندتا عکس برای ایده گرفتن.
متونی جعبه های مختلف رو هم با چرم تزیین کنی.
یه مهر های فلزی هست که پرس میکنن و روی چرم طرح میندازن(اسمشو نمیدونم) اگه با اونا هم روی چرم رو طرح دار کنی زیبایی کار بیشتر میشه!
![[تصویر: havana-leather-storage-box--01.jpg]](http://www.mufti.co.uk/shop/images/P/havana-leather-storage-box--01.jpg)
ممنون از اینکه کمکم می کنید. با لیزر کردن هم میشه روش طرح انداخت. (جعبه هم ایده خوب و جالبی بود، به نظرم میشه روش خیلی مانور داد)
دیروز داشتم با یه بنده خدایی حرف می زدم منو کلی ناامید کرد گفت با این همه چرمی که بیرونه و به صورت عمده تولید میشه احتمال اینکه از این کار فروش و درآمد خوبی داشته باشی خیلی ضعیفه!!!
من خودم می دونم این کار من نمی تونه زود بازده باشه ولی فکر می کنم اگه کار تمیز با یه جور نوآوری و قیمت مناسبتر از جاهای دیگه تحویل مشتری بدم بشه بعد از یه مدت درآمد خوبی به دست آورد.این طور نیست؟
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
کافیست بتونی رضایت مشتری های اول را جلب کنی این خودش تبلیغ برا مشتری های بعدیت میشه!
من خیلی از خانمها رو دیدم که وقتی کیف میخرن
میگن قشنگه ها ،رنگشم دوس دارم ولی ای کاش مثلا اینجاش اینطوری بود خیلی بهتر بود!
تا اونجایی که من اطلاع دارم خانمها به ظرافت خیلی اهمیت میدن!
کافیست باور کنی که موفقیت از آنِ شماست اون وقت که موفقیت از راه شگرف خداوند بطرفت سرازیر میشه