(03-01-2014 07:02 PM)alma نوشته شده توسط: [ -> ]نمیدونم چرم رو تو کار تابلو هم میشه وارد کرد یا نه؟؟؟
فکر میکنم تزیینات غالبی که به عنوان تابلو یا وسایل تزیینی تو بازار زیاده اکثرا برگرفته از اداب و رسوم و سنتهای کشورهای دیگه است .خودم همیشه با این محصولات مشکل داشتم و به جز تابلو فرش و چند کار دیگه که معمولا گرانقیمت هستند و همگان توان خریدشو ندارن کار اصیل ایرانی با قیمت مناسب تو بازار کمه.
اگه به جای تمرکز روی محصول صرف با چرم روی تلفیقش با هر محصولی در حوزه های مختلف هم فکر کنید بد نیست.
موفق باشید
واقعا باهاتون موافقم که کارهای سنتی و دستی ایرانی خیلی گرونه و هرکسی توان خریدو نداره به خاطر همین دلم میخواد کارایی که انجام می دم جوری باشه در عین زیبایی اکثر مردم هم توان خرید داشته باشن.
منم فقط به چرم فکر نمی کنم ولی چون بیس و پایه کار چرمو داشتم گفتم با چرم شروع کنم و امید به خدا حوزه کارمو گسترش بدم.
ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
این جمله رو حتما آویزه گوشم می کنم
ممنون
(03-02-2014 10:04 AM)maryam68 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از اینکه کمکم می کنید. با لیزر کردن هم میشه روش طرح انداخت. (جعبه هم ایده خوب و جالبی بود، به نظرم میشه روش خیلی مانور داد)
دیروز داشتم با یه بنده خدایی حرف می زدم منو کلی ناامید کرد گفت با این همه چرمی که بیرونه و به صورت عمده تولید میشه احتمال اینکه از این کار فروش و درآمد خوبی داشته باشی خیلی ضعیفه!!!
من خودم می دونم این کار من نمی تونه زود بازده باشه ولی فکر می کنم اگه کار تمیز با یه جور نوآوری و قیمت مناسبتر از جاهای دیگه تحویل مشتری بدم بشه بعد از یه مدت درآمد خوبی به دست آورد.این طور نیست؟
بله اگه امکانش براتون باشه که عالی میشه. خودم چون خیلی دنبال طرح هایی که با لیزر کار میشه بودم، میدونم که چیزای جالبی میشه درست کرد. هم تو برش چرم هم حکاکی.
احتملا کسی که باهاش صحبت کردین بازاری بوده!

ایشون با این دید به قضیه نگاه میکنن که توی تولید انبوه قیمت خیلی پایین هست و نمیشه رقابت کرد!
واقعیت اینه که این حرف تا حدودی منطقیه!!!!! ولی مساله اینجاست که شما با طرح جدید و خلاقیت و انعطافپذیری که محصولتون خواهد داشت رقابت میکنین، که معمولا این چیزا توی تولید انبوه وجود نداره!
وقتی شما یه طرح جدید میزنین (و مردم هم که عاشق محصولات جدید هستن) فروش خوبی هم خواهید داشت.
همیشه محصولات منحصر به فرد سود آوری خوبی دارن.
(03-02-2014 10:32 AM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: [ -> ]ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند
کافیست بتونی رضایت مشتری های اول را جلب کنی این خودش تبلیغ برا مشتری های بعدیت میشه!
من خیلی از خانمها رو دیدم که وقتی کیف میخرن
میگن قشنگه ها ،رنگشم دوس دارم ولی ای کاش مثلا اینجاش اینطوری بود خیلی بهتر بود!
تا اونجایی که من اطلاع دارم خانمها به ظرافت خیلی اهمیت میدن!
کافیست باور کنی که موفقیت از آنِ شماست اون وقت که موفقیت از راه شگرف خداوند بطرفت سرازیر میشه
حرف های آقا محمد کاملا درسته. این یکی از همون ویژگی هاست که کار شما رو متمایز میکنه.
نه بازاری نبود ولی آدمیه که باید هرکاری می کنه تا پایانش براش مشخص باشه و بعد بره دنبال اون کار.
ولی چون از بازار چرم اطلاع داشت ازش یه مشورت کوچولو سربسته گرفتم و موضوع رو براش زیاد باز نکردم چون ترسیدم با حرفاش به کل منو از مسیرم منحرف کنه
امیدوارم بتونم محصول خلاقانه ای تولید کنم. تو عید حسابی باید رو الگوهام و چیزایی که می خوام تولید کنم تمرکز کنم. و به یه جمع بندی اساسی برسم. می خوام بعد از تعطیلات کارمو به سرعت شروع کنم.
و اینکه اول کار نمی خوام تو موارد زیادی وارد شم. فعالیتمو محدود کنم و پله پله کارمو پیش ببرم.