سلام به همه اساتید عزیز و محترم
من در انتخاب بین سه شغل موندم:
1- لباس زیر (تمام خانواده همسر بنده در کار لباس زیر هستن و به عنوان فروشنده های کاملا شناخته شده (عمده- تک فروشی) در شهر ما معروف هستن).
2- بهداشتی.
3- پتو (یکی از رفقام قبلا توی این کار بوده و میتونه بهم مشاوره بده).
تونستم یک مغازه در جای تقریبا مناسبی از شهرمون پیدا کنم؛ اما مشکل اینجاست که در راسته مربوط به لباس زیر (اطراف مغازه های خانواده همسرم) نیست البته باید ذکر کنم که پدر خانمم دنبال اینه که یه مغازه اطراف مغازه خودش برام اجاره کنه اما دو مشکل وجود داره:
الف) تقریبا مغازه ای وجود نداره
ب) اگر مغازه ای پیدا بشه اجاره اش بسیار بالاست و من احتمالا نمیتونم از پسش بر بیام.
امیدوارم شما عزیزان من رو از راهنمایی های مفید و پر از معلوماتتون محرم نکنید تا بتونم بالاخره یکی از این ها رو انتخاب کنم.
پیشاپیش از راهنمایی های کارگشای همه شما عزیزان تشکر قدردانی میکنم
اگر از مورد یک متنفر هم باشی ، بازم پیشنهاد من همون مورد یک هست ، فقط به واسطه پشتیانی و اعتبار خانوادگی که دارید
اتفاقا بهتره ابتدا دورتر از بقیه با اجاره مناسب پیدا کنید ، توی یکی دوسال آینده با بیشتر شدن تجربه و زیر نظر داشتن واحد های تجاری اون منطقه مورد نظر ، هر زمانی بهترین موقعیت پیدا شد جابجا بشید
سلام
به عنوان کسی که 4 سال شغلم کالای خواب(پتو-تشک-لحاف و حوله)بوده در گذشته برادرانه بهتون پیشنهاد میکنم طرف مورد 3 اصلا نرید.اما دلایل:
-به نسبت مواردی که فرمودید سرمایه بسیار بیشتری لازم داره.
-استفاده این شغل نسبت به سرمایه ایی که درگیر میکنید نسبت به بقیه مثلا لباس زیر بسیار کمتر هست.
-شغلی فصلی به حساب میاد.منطور اینکه مثلا هر فرد حداقل یک پتو رو چندین سال استقاده میکنه و دائما تعویض نمیکنه اما مثلا لوازم بهداشتی اینطور نیست.
یا در نزدیک اعیاد بازار خوبی داره اما در بیشتر موارد نسبتا خوابیده.
و....
من هم با آقا مهدی موافقم چون به نظر من یکی از دلایل موفقیت در بازار داشتن پشتوانه قوی و شناخت وضعیت بازار شغل هست.
موفق باشید
به مشکلاتی که آقا حامد گفتند .نیاز به مغازه بزرگتر و در نتیجه اجاره بیشتر هم اضافه کنید
اگه مشکلی نداری باهاشون و برات مسئله ای نیست با خانواده همسر کار کنی و....
شک نکن بزن تو کار اولی و اگه جای مغازت شلوغ باشه کارت خیلی سریعتر نسبت به بقیه میگیره.
يكي از دوستانم ،باباش بالاي ١٠ مغازه در بازار اصلي شهر داره ، يكي از مغازه ها هم دسته خودشه ... لباس زير ميفروشه ، ميگه بهترين سود رو داره.
(02-08-2014 09:57 PM)seemorgh نوشته شده توسط: [ -> ]اگه مشکلی نداری باهاشون و برات مسئله ای نیست با خانواده همسر کار کنی و....
دوستمون به نکته ظریفی اشاره کردن. واقعا بنظرم نکته خیلی خیلی مهم و ظریفی بود
ممنون
بابا یک کاری معرفی کنید که سرمایه اولیه خیلی زیادی نخواد
سپاس از همه عزیزان بابت راهنمایی های بسیار خوبشون.
کار کردن با خانواده همسرم یه جورایی برام امکان نداره به همین دلیل مجبورم خودم جداگانه مغازه اجاره کنم وگرنه اگر شریک میشدم راه صد ساله رو یه ساله میرفتم.
حالا اگر بخوام مغازه لباس زیر بزنم به نظر شما جواز کسب رو به نام خانمم دربیارم (تا بتونم اسم مغازه رو فامیل خانواده خانمم بزارم) و یا به نام خودم باشه؟
ضمنا خانواده خانمم از تهران و جزایر جنوب کشور جنس میارن، اما توی سایت خوندم که آستارا خوبه؛ وقتی از پدر خانمم جویا شدم گفت که اونجا فقط جنس ترک کار میکنن؛ به نظر شما ارزش داره که من کلا از آستارا جنس بیارم و بیخیال تهران و جنوب بشم (بنده خوزستانی هستم و تا بنادر دیلم و گناوه یک ساعت بیشتر راه نیست)؟
(02-09-2014 12:57 PM)kian91 نوشته شده توسط: [ -> ]بابا یک کاری معرفی کنید که سرمایه اولیه خیلی زیادی نخواد
میتونید لوازم آرایش بزنید و کم کم زیادش کنید. مخصوصا که لوازم آرایش درآمدش فصلی نیست. یکیو میشناسم با سه میلیون شروع کرد.
بعدش میتونید مغازه شوینده و بهداشتی بزنید.
البته همون لوازم آرایش درآمدش بهتره.