سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره برای انتخاب یک شغل
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(02-09-2014 01:53 PM)saeed_9_12 نوشته شده توسط: [ -> ]سپاس از همه عزیزان بابت راهنمایی های بسیار خوبشون.
کار کردن با خانواده همسرم یه جورایی برام امکان نداره به همین دلیل مجبورم خودم جداگانه مغازه اجاره کنم وگرنه اگر شریک میشدم راه صد ساله رو یه ساله میرفتم.

بنظرتون اگه به نام خانمتون جوازو در بیارید واقعا مغازتون بهتر فروش میکنه؟ قبلش ببینید چقدر میتونه اینکار به فروشتون کمک کنه. آیا اصلا ارزشش رو داره؟
(02-09-2014 02:18 PM)seemorgh نوشته شده توسط: [ -> ]بنظرتون اگه به نام خانمتون جوازو در بیارید واقعا مغازتون بهتر فروش میکنه؟ قبلش ببینید چقدر میتونه اینکار به فروشتون کمک کنه. آیا اصلا ارزشش رو داره؟

مساله اینه که نام خانوادگی خانمم روی تمای مغازه های مربوط به اونهاست (پدر، برادر، عمو، پسر عمو و...) به همین دلیل با این نام بهتر شناخته میشه.
والله موندم، از یه طرف پدر خانمم میگه بازار لباس زیر دیگه اشباع شده و از طرف دیگه می بینم که همه بچه های انجمن دارن میگن بزن تو این کار! واقعا موندم چیکار کنم...
دوستان یه سوال دارم
منظور از لباس زیر ، لباس زیر زنانه هست یا مردانه ؟
اگر زنانه هست ، آیا اصلا خانم ها وارد مغازه ای میشن که فروشندش مرد باشه ؟!
(02-10-2014 12:55 PM)phoenix021 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان یه سوال دارم

زنانه؛ البته میشه کنارش مردانه هم آورد.
بهتره فروشنده خانم باشه...
(02-10-2014 12:55 PM)phoenix021 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان یه سوال دارم

من ی جاهایی رو دیدم که فروشندش مرد هست. و باید بگم که مشتری اینجور فروشگاه ها که فروشندش مرد باشه کمتر میشه.
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع