سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: یه شروع ... با سرمایه ی ....؟؟؟؟؟ لطفا راهنمایی بفرمایید دوستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
(01-22-2014 10:52 PM)Fela.Want نوشته شده توسط: [ -> ]با سپاس فراوان از جناب دهقانی عزیز
ایشان بی گمان میخواد کاسبی رو تجربه کنه و نمی خواد خودش پشت چرخ بشینه و خیاطی کنه
اگه هم کار خیاطی انجام بده ترجیح می ده کار تعمیرات باشه
راهکار های شما برای به کمتر رساندن این ریسک ها چی می تونه باشه؟
بهتر می دونم یاد آوری کنم که خیاطی ایشان در حدی نیست که توانایی انجام سفارشهای لباس مجلسی رو داشته باشند
البته چند بار کار خیاطی و دوخت مانتو رو انجام دادن ولی بی گمان و با توجه به شناختی که از ایشان دارم انسانی کم حوصله هستند
آیا پیشنهادهای دیگری در صنف بانوان و پوشاک بانوان دارید؟ سپاسگذار می شم عنوان کنید
با سپاس فراوان از اندیشه ی زیبا و پیشنهاد و نظر کاملتون
1-تا حد امکان هزینه راه اندازی و اولیه را کاهش دهید . این موجب بقای سرمایه شما می شود
2- خرید نقدی : چون هم از درصد نقدی بر خوردا می شوید و هم اینکه تنوع انتخاب ها بالا می رود . در پوشاک مرسوم است که چک 45 روز را هم نقد حساب می کنند و درصد تخفیف برای آن لحاظ می کنند3
3-حداقل زمان لازم برای شناخت بازار 1 سال است ، که البته بسیار مشکل است . پس برنامه ریزی چند ساله داشته باشید و در برابر ناملایمتی های بازار صبر کنید . گاهی اوقات مشکلاتی پیش می آید که شایبه شکست دارد و شخص را نا امید می کند
موفق باشید
(01-23-2014 11:05 AM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-22-2014 10:52 PM)Fela.Want نوشته شده توسط: [ -> ]با سپاس فراوان از جناب دهقانی عزیز
ایشان بی گمان میخواد کاسبی رو تجربه کنه و نمی خواد خودش پشت چرخ بشینه و خیاطی کنه
اگه هم کار خیاطی انجام بده ترجیح می ده کار تعمیرات باشه
راهکار های شما برای به کمتر رساندن این ریسک ها چی می تونه باشه؟
بهتر می دونم یاد آوری کنم که خیاطی ایشان در حدی نیست که توانایی انجام سفارشهای لباس مجلسی رو داشته باشند
البته چند بار کار خیاطی و دوخت مانتو رو انجام دادن ولی بی گمان و با توجه به شناختی که از ایشان دارم انسانی کم حوصله هستند
آیا پیشنهادهای دیگری در صنف بانوان و پوشاک بانوان دارید؟ سپاسگذار می شم عنوان کنید
با سپاس فراوان از اندیشه ی زیبا و پیشنهاد و نظر کاملتون
1-تا حد امکان هزینه راه اندازی و اولیه را کاهش دهید . این موجب بقای سرمایه شما می شود
2- خرید نقدی : چون هم از درصد نقدی بر خوردا می شوید و هم اینکه تنوع انتخاب ها بالا می رود . در پوشاک مرسوم است که چک 45 روز را هم نقد حساب می کنند و درصد تخفیف برای آن لحاظ می کنند3
3-حداقل زمان لازم برای شناخت بازار 1 سال است ، که البته بسیار مشکل است . پس برنامه ریزی چند ساله داشته باشید و در برابر ناملایمتی های بازار صبر کنید . گاهی اوقات مشکلاتی پیش می آید که شایبه شکست دارد و شخص را نا امید می کند
موفق باشید

سپاس فراوان دارم بابت رهنمودهای پر از تجربه ی شما 10_004
یک زمانی یک نفر میاد می پرسه به نظرتون فلان کار را شروع کنم یا نه
یک زمانی یک نفر میاد می پرسه من می خوام فلان کار را شروع کنم ، حالا از کجا شروع کنم و چیکار کنم

حالا شما کدومشین ؟ دی:
درود مهدی جان و روز بخیر
من برای جلب همیاری و همفکری دوستان این تاپیک رو برقرار کردم
از کسانی که تجربه ای در این زمینه دارند و می تونن راه ها و بیراهه رو تشخیص بدن و سبب این بشن که شخصی دیگر متحمل ضرر نشه
یا کسانی که به این کار مشغولند
همیشه تجربه حرف اول رو می زنه دانشش یه طرف تجربه هم یه طرف...
با سپاس فراوان...
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع