باسلام خدمت تمامی میلیلردر های آینده و حالا،
تو این فکر بودم که اگه از نوجوانی کسب و کاری شروع کرده بودم یا حداقل با این سایت آشنا شده بودم الان چقدر جلوتر بودم!

برا همین هم این تاپیک رو برای این درست کردم که هرکس ایده ای که به محدودیت های نوجوان ها(مدرسه،رفت و آمد،کار سنگین،تخصص و...)موضوعیتی نداشته باشه رو اینجا مطرح کنه.

اره سایتش عالیه ولی موضوع اینه که سایت مدت طولانی نیست که ایجاد شده
به نظر من هم اگه ادم از بچگی یه اری رو شروع کنه تا 30 سالگی یه میلیونری میشه که اونی که تحصیل کرده نمیشه
واقعا خیلی خوبه...
من خودم ایده ی بدرد بخوری ندارم هنوز چون فعلا دستم خالیه...
اما اگه دوستان با توجه به شرایط یه نوجوون راهنمایی کنن خیلی خوبه...
نوجوانان محترم می تونن از همین الان برن باشگاه و روی اندامشون کار کنن تا مدل های خوبی بشن در آینده! کشور ما که دیگه کارگز و بنا و کشاورز نمیخواد فقط کمبود مدل احساس میشه!
(01-11-2014 12:23 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]نوجوانان محترم می تونن از همین الان برن باشگاه و روی اندامشون کار کنن تا مدل های خوبی بشن در آینده! کشور ما که دیگه کارگز و بنا و کشاورز نمیخواد فقط کمبود مدل احساس میشه!
مدل میخواهیم چه کار

کسب وکار هم که کارگری،بنّایی وکشاورزی نیست که!
همین مارک زاکربرگ رو ببین،پا رو پا میندازه ثانیه ایXدلار میره تو جیبش.
بشینن تو خونه یه نرم افزار رو یاد بگیرن تا حرفه ای بشن
مثلا برنامه نویسی
ساخت بازی
متاسفانه براساس آمار دو میلیون و پانصد هزار شغل بدون تصدی (بدون طرفدار) تو کشور داریم!! الان تو منطقه ما برای کارگر کشاورزی افغانی ماهیانه یک میلیون دویست هزار حقوق میدن!!! با غذا و جای خواب!!
کشور به همه اینها نیاز داره! شما برید الگوی آلمان رو بررسی کنید به همین حقیقت می رسید !
خوب شما الگوی آلمان رو اینجا بگید لطفا.اون دو میلیون وچهارصد ونود ونه تای دیگه(البته به غیر اونهایی که همینطورین)رو بگید.
البته یه چیزایی هم شرع و عرف ما نمی گزاره
(01-11-2014 12:23 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]نوجوانان محترم می تونن از همین الان برن باشگاه و روی اندامشون کار کنن تا مدل های خوبی بشن در آینده! کشور ما که دیگه کارگز و بنا و کشاورز نمیخواد فقط کمبود مدل احساس میشه!
مرسی واقعا.
در آلمان حتی کسانی که مدرک تحصیلی عالی هم ندارند آموزش فنی و حرفه ای داده میشه و در کارخانجات و بقیه جاها مشغول به کار می شن!
و اصلا هم عیب و عار نیست که کسی چوپان باشه یا دامدار!! در حالی که الان اینا عیبه! باور کنید الان بعضی از چوپان ها اینجا تا یک میلیون هم درآمد دارند! تازه این بدون احتساب چیزایی هست که توی طبیعت جمع می کنند و می فروشند هست!
یکی به من بگه چهار میلیون مهندس بی سواد بیکار بهتره یا چند میلیون دیپلمه با سواد و با مهارت که دیگه نیازی به پارتی این و اون واسه پیدا کردن کار ندارن؟!!
چند روز قبل مصاحبه سایت چوب و کاغذ رو می دیدم با مدیران کارخانجات کاغذ و کارتن! بلا استثنا بلااستثنا همشون از کمبود نیروی متخصص می نالیدن !