واقعا تاپيک عاليه..
از استارتر تشکر ميکنم!
با پيشنهاد مدلينگ هم موافقم ما چهره هاي خيلي خوبي تو کشور داريم ولي هيکل هاي جالبي نميبينيم.مطمئنم اگه همنطور که شما گفتين رو اين موضوع سرمايه گزاري کنيم تو جهان هم حرف واسه گفتن خواهيم داشت!
واقعا درست فرموديد.فک کنم اين بيشتر بخاطر مسائل فرهنگي باشه.مثلا يه بار فک کنم آقاي رضا يزداني بودن توي يه برنامه تلويزيوني گفتن که من مهندسي چوب خوندم.وقتي اينو گفت خندم گرفت که آخه مگه چوب هم مهندسي ميخواد؟!
واقعا بايد فکر بشه به حال اين قضيه!
خيلي نيازها توي کشورمون داريم که واقعا حتي تصورش هم واسمون سخته که واقعا همچين چيزي هم تخصص ميخواد مگه؟!
بله واقعا اینطوره. اگه از نوجوانی وکودکی فرهنگ سازی بشه اینطوری شاید نشه!اگه به بچه بگن اگه میخوای درست رو ادامه بدی،دیگه فکر درست باش بعد برای اینکه به درد یکی بخوری برو کار کن و امرار معاش کن هی نگو کدوم رشته پول بیشتری داره و... نگو.ولی طرف تا لیسانس-فوق لیسانس درس میخونه دیگه نمیاد چوپانی وکشاورزی و... نمی کنه.
به نظر من ما نوجوان ها باید بریم بمیریم-یا نمیریم و توی نوجوانی کاری به کسب و کار نداشته باشیم تا وقتی بزرگتر شدیم
ما هر غلطی که میخواهیم بکنیم هیچکس (پدر و مادر) کمک نمیکنند
میگن درستو بخوان و در کنارش برو عملگی
وقتی هیچکدومشون به آدم بها ندن فکر کردن من و شما دوست عزیز برای اینکه چه شغلی انتخاب کنیم
مسخره ست-الان اینقدر شغل توی ذهنم هست .از شروع و سرمایه با 500 هزار تمن تا 50 میلیون
ولی کاملا بیهوده است-منم پیشنهاد میکنیم هر کسی مثل من هست
دیگر فکر شغلو از سرش بیرون کنه چون واقعا وقت تلف کردنه- حداقل تا زمانی که احساس کردی میتوانی روی پای خودت وایسی
(01-12-2014 12:38 AM)rezaderaz نوشته شده توسط: [ -> ]به نظر من ما نوجوان ها باید بریم بمیریم-یا نمیریم و توی نوجوانی کاری به کسب و کار نداشته باشیم تا وقتی بزرگتر شدیم
ما هر غلطی که میخواهیم بکنیم هیچکس (پدر و مادر) کمک نمیکنند
میگن درستو بخوان و در کنارش برو عملگی
وقتی هیچکدومشون به آدم بها ندن فکر کردن من و شما دوست عزیز برای اینکه چه شغلی انتخاب کنیم
مسخره ست-الان اینقدر شغل توی ذهنم هست .از شروع و سرمایه با 500 هزار تمن تا 50 میلیون
ولی کاملا بیهوده است-منم پیشنهاد میکنیم هر کسی مثل من هست
دیگر فکر شغلو از سرش بیرون کنه چون واقعا وقت تلف کردنه- حداقل تا زمانی که احساس کردی میتوانی روی پای خودت وایسی
خوب عزیزم این که راهش نیست که!شما همون شغل های تو ذهنتو بگو،بعد توی یه تاپیک جداگانه درخواست چگونگی راضی کردن افراد مخالف را بپرس
هر کی پول میخواد بخونه
بنام یزدان پاک
من خودم چهارم ریاضی ام امسال حدود 700هزار تومن از طریق فروش سی دی و کتاب و جزوه و ... کاسب شدم البته فقط مدرسه خودم نبود 6تا مدرسه که اشنا بودم می فروختم
خیلی از این ایده ها دارم دیگه این که خرید لباس از تولیدی و فروش تو محله خودتون و..........
تشکر فراموش نشه
هر کی پول میخواد بخونه
بنام یزدان پاک
من خودم چهارم ریاضی ام امسال حدود 700هزار تومن از طریق فروش سی دی و کتاب و جزوه و ... کاسب شدم البته فقط مدرسه خودم نبود 6تا مدرسه که اشنا بودم می فروختم
خیلی از این ایده ها دارم دیگه این که خرید لباس از تولیدی و فروش تو محله خودتون و..........
تشکر فراموش نشه
سلام
خب منم ی نوجوونم کلی هم ایده دارم ک تو هرکدوم ب ی مشکلی میخورم جدا از اینا ب مخالفت خانواده هم برخورد میکنم
سوم ریاضی هم هستم ولی میدونم با درس خوندن پولدار نمیشم
بعضی وقتا از این همه نادانی افراد اطرافم ناراحت میشم ک میگن پولدار شدن تو این وضع جز افسانه های محلیه

دوستانی ک هستن لطفا از تجربیاتشون بگن و کار های مناسب با سن و وقت ما نوجوونارو معرفی کنن
بهترین کار اینه که از این فرصت استفاده کنی و سطح علمی خودتو افزایش بدی .
اگر به رشته یا تخصیی علاقه داری بشین خوب یادش بگیر و در آینده ی نزدیک از این علم و تخصصت پول در میاری .
الان بیشتر از درآمد آینده به تخصص آیندت فکر کن .