ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
زمان کنونی: 04-25-2024, 01:34 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mallarme
آخرین ارسال: peddy71
پاسخ: 4
بازدید: 2678

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امیتازات : 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
04-29-2013, 11:10 AM
ارسال: #1
چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
اگرچه برای برخی ها خرید خودرو کار آسانی است و یک ماشین به ماشین های پارکینگشان اضافه می شود! اما برای خیلی از ما خرید خودرو به معنی مصرف کردن تمام پس اندازهای عمرمان است پس باید هوشیار عمل کنیم دراین گزارش پیشنهاد های خوبی برای شماداریم.

باورهای غلط می توانند شما را فرسنگ ها از انتخاب مناسب دور کند. شاید لازم باشد یک بار برای همیشه فاکتورهای همیشگی مان هنگام خرید را به روز کنیم

شاید شما هم جزو آن دسته افرادی باشید که تصمیم گیری برای خرید یک خودروی نو و صفرکیلومتر برای تان مشکل بوده و همواره با تردید دست به جیب می شوید. تردیدی که ریشه در دلایل و باورهای مختلفی داشته که در نهایت اشتباهاتی گوناگون را در خرید خودرو بروز می دهد. اینکه چه مبلغی را کنار بگذاریم و با این مبلغ خودروی مان را از بین کدام مدل ها انتخاب کنیم همواره جزو اولین سوالاتی است که به ذهن خطور می کند.

در مراحل بعد انتخاب رنگ و اینکه نمونه سدان یا هاچ بک یک خودروی خاص به درد ما می خورد به عنوان سوال مطرح می شود که در نهایت شاید برآیند این نکات شما را از انتخابی مناسب دور کند. در کل بهترین راه این است که یک قاعده و روش کلی را در خرید به کار گیرید و از نتیجه گیری عجولانه بپرهیزید. اینبار سعی داریم شما را با یکسری از اشتباهاتی که ممکن است به دلایل مختلف حتی آگاهانه هنگام خرید رخ دهد آشنا کنیم؛ اشتباهاتی که شاید در لحظه اول خود را نمایان نکنند ولی گذر زمان بالاخره آن روی سکه را هم نشان خواهد داد.

کدام مدل برای کدام شرایط رانندگی؟

خرید خودرو در درجه اول به خاطر نیاز به داشتن وسیله ای شخصی برای رفت و آمد است. ولی گاه این خرید رنگ و بوی بیشتری از سلیقه و تنوع به خود می گیرد و اینجاست که بعضا انتخاب های نه چندان معقولی صورت می گیرد. اگر پولتان از پارو بالا می رود و توانایی تعویض پی در پی خودروی تان را دارید یا پارکینگ تان به شما اجازه پارک چندین مدل را می دهد دست تان کاملا باز است. ولی اگر تنها پول خرید یک خودرو را دارید و اکثر کارهای روزمره تان به وجود آن وابسته است باید کاملا حواستان را جمع کنید.

مسلما هیچ کس از داشتن یک خودروی شاسی بلند چهارچرخ متحرک بدش نمی آید ولی آیا این خودرو برای رانندگی روزانه در یک شهر کوچک مناسب و کاربردی است؟ شاید در نگاه اول داشتن یک خودور خلاف عرف محیطی و نیازها جذاب به نظر برسد ولی به مرور زمان مشکلات مختلف تامین سوخت، جای پارک و سایر دردسرهای خود را نشان خواهند داد.

رانندگانی که روزانه در شهر و با ترافیک و شلوغی سر و کار دارند خودروهایی با ابعاد کوچک مثل انواع هاچ بک، فست بک و سدان های متوسط جوابگوی شان خواهد بود که حداقل پیدا کردن جای پارک اذیتشان نکند و در مانورهای اجباری غافلگیر نشوند. انواع مدل سایپا سری X۱۰۰، مزدا ۲، هیوندای i۲۰ و i۳۰، تندر ۹۰، کیا سراتو و BMW سری یک، از آن دست خودروها هستند.

ضمن اینکه کراس اوورهای تک دیفرانسیل هم که ابعاد نسبتا کوچکی دارند می توانند دوستداران مدل های شاسی بلند را راضی کنند؛ خودروهایی چون هیوندای ix۳۵، کیا اسپورتیج و mvmX۳۳ از این قبیل شاسی بلندها هستند. اما اگر سر و کارتان با جاده و مسافرت های بین شهری است توجه به خودرویی با قدرت موتور بالا در کنار امکانات زیاد و فضای کابین مناسب در اولویت قرار می گیرد.

در بین نمونه های داخلی ۲۰۶ صندوقدار اتومات، سمند سورن و پژو پارس اتومات بهترین گزینه ها هستند و اگر به دنبال مدلی خارجی هم هستید می توانید روی نیسان تینا، کیا اپیروس، هیوندای گرنجور حساب باز کنید. دوستداران رانندگی آفرود هم که دیگر وضعیتشان مشخص است و خودروهایی چون تویوتا اف جی کروز، لندکروزر، پرادو و نیسان رونیز برایشان آماده و مهیاست. جوان ها و زوج ها هم برای بهره مندی از یک رانندگی لذت بخش که هم پاسخگوی نیازهای روزمره شهری و هم مسافرت های گاه و بیگاه باشد دست شان تا حد زیادی باز است.

مدل های هاچ بک پراید، mvm۳۱۵ هاچ بک، پروتون Gen.۲، هیوندای کوپه و جنسیس کوپه، سراتو کوپه و رنو لاگونا نمونه خودروهایی هستند که برای این قشر از خریداران نور بالا می زنند. در کل ایجاد یک تناسب معقول بین نیازها، سلیقه و شرایط رانندگی از مهمترین نکاتی است که در خرید خودرو باید مدنظر قرار گیرد تا از خسارات مالی احتمالی در آینده تا حد زیادی جلوگیری شود.

رنگ خودرو خبر می دهد از سر درون

بدون شک همه ما پس از آنکه خودروی مورد نظرمان را بعد از تحقیقات فراوان انتخاب کردیم، در اولین قدم به دنبال رنگی مناسب و قابل توجه برای آن می رویم. البته این نوع انتخاب رنگ فاصله بسیار زیادی با سایر انتخاب هایی دارد که تاکنون در مورد سایر کالاها در نظر می گرفتیم. معیارهای مختلف و متفاوتی در نهایت در رنگ خودروی شخصی تاثیر می گذارند که با توجه به سلیقه و سایر فاکتورهای محیطی و اقلیمی بازه گسترده ای دارد.

اغلب رانندگان ایرانی جدا از بحث سلیقه ای با توجه به اینکه این خودروی زیر پایشان را به عنوان یک سرمایه مهم می شناسند، همواره نیم نگاهی هم به روزی دارند که می خواهند آن را بفروشند؛ روزی که به هر دلیلی برچسب فروش روی آن زده شده و اینجاست که توجه به سلیقه کلی جامعه و بازخورد خریداران بعدی نقش اصلی را بازی می کند.

همین مورد در کنار قیمت بالای خودروهای در حال تردد و همچنین نزدیکی سلایق اکثر مردم، باعث شده روحیه محافظه کاری غالب رنگ های برگزیده شده را در طیف مشکی، سفید، طوسی و در کل رنگ های غیر شاد بروز دهد. البته انتخاب این رنگ های نسبتا سنگین برای خودروهای سدان و لوکس خانوادگی معقول به نظر می رسد ولی اینکه حتی رانندگان جوان هم برای خودروهای هاچ بک، کانورتیبل و کوپه هم سراغ رنگ های شادتر نمی روند کمی توی ذوق می زند. جدا از مقوله سلیقه و فروش خودرو، می توان از زاویه ای دیگر هم به این نوع انتخاب نگاه کرد؛ رنگ خودرو با توجه به شرایط اقلیمی می تواند در مصرف سوخت و همچنین سایر مقوله ها تاثیر بسزایی بگذارد.


همه ما می دانیم که رنگ های روشن و به خصوص سفید، آلودگی کمتری را روی بدنه نشان می دهند و این نکته برای رانندگانی که در محیط های بارانی زندگی می کنند می تواند قابل توجه باشد. ضمن اینکه با پس زدن مقادیر زیادی از نور خورشید از گرم شدن بیش از حد داخل کابین جلوگیری کرده که کاهش استفاده از کولر و درنهایت مصرف سوخت در نقاط گرمسیری را به دنبال خواهد داشت. رنگ های تیره و مشکی هم با توجه به قابلیت بیشتر در جذب نور می تواند در مناطق سردسیر به گرم شدن سریع تر و بهبود کلی راندمان خودرو کمک کنند.

با این حال بهتر است ذهنیت کلی مان در مورد بعضی از رنگ ها را هم از بین ببریم؛ به عنوان مثال وانت نیسان هایی که با رنگ آبی بسیار معروف شدند دلیلی ندارد که رنگ سفید آن خودروی خوبی از آب درنیاید. (این خودرو در فروش در سایر رنگ ها در ایران شکست خورد) یا استفاده از رنگ های مکمل برای جلوگیری از یکنواختی محیطی هم بسیار راهکار خوبی است؛ به عنوان مثال در محیط های سرسبز استفاده از رنگ های گرم برای خودرو می تواند نه تنها در روحیه شخصی تاثیرگذار باشد بلکه حتی در فروش نهایی هم نقش کلیدی بازی می کند. در کل همانقدر که می شود در انتخاب رنگ خوش سلیقه و ریسک پذیر بود، به همان اندازه هم مشتری برای خرید خودرویی که مدت ها از وجودش لذت برده اید پیدا خواهد شد.

اشتهای خودرو بلای جان جیب شماست

در کنار قیمت های گزاف و بعضا غیرمعمول حال حاضر خودروها، عامل دیگری که برای جیب شما نقشه کشیده باک خودروست. همه ما می دانیم که بالا رفتن حجم موتور و رانندگی در شهر و ترافیک در نهایت منجر به افزایش اشتهای آن می شود و از این نظر انتخاب مدلی که کاملا با شرایط زندگی و وضعیت اقتصادی شما هماهنگی داشته باشد ضروری به نظر می رسد. این نکته را هم فراموش نکنید که قطع سهمیه بنزین برای خودروهای بالای ۱۸۰۰ سی سی هم دست خیلی ها را در پوست گردو گذاشته است. از خودروهایی که توانسته اند خود را به عنوان قهرمانان کم اشتها مطرح کنند می توان به ریو، سری x۱۰۰ سایپا، mvm۱۱۰، تندر ۹۰، مزدا ۲ اشاره کرد که در کنار کم هزینه بودن برای تردد شهری هم ساخته و پرداخته شده اند.

اما اگر به هر دلیلی نیاز به خرید خودرویی با حجم موتور بالا دارید بهتر است گزینه ای را انتخاب کنید که حداقل روی کاغذ و به صورت تجربی امتحان خود را پس داده باشد. نیسان تینا، رنو مگان اتومات، کیا سراتو، نیسان قشقایی و مزدا ۳ نسل جدید نمونه هایی هستند که حداقل سازگاری مناسبی با بنزین داخلی داشته و به نسبت با جیب شما رفتار مهربانی خواهند داشت.

توجه به فضای مناسب داخلی و صندوق بار

توجه به ابعاد خودروی انتخابی و به خصوص میزان حجم صندوق بار از نکاتی است که غافلگیری از آن بعدها کاملا موجب پشیمانی تان خواهد شد. اینکه تعداد افراد خانواده چقدر است یا در طول سال چند بار به مسافرت می روید را صد در صد هنگام خرید خودروی شخصی در نظر بگیرید. مسلما یک خودروی کوپه یا هاچ بک سایز کوچک نمی تواند پاسخگوی نیازهای یک خانواده پر جمعیت باشد و در مقابل یک شاسی بلند و یا استیشن سایز بزرگ برای یک زوج کم خرج، آنچنان مناسب به نظر نمی رسد.

جدا از توجه به ابعاد داخلی کابین و تعداد افرادی که روزانه با آن رفت و آمد می کنند، توجه به حجم صندوق بار هم کاملا ضروری است. برای رانندگانی که مسافرت های گاه و بیگاه برنامه همیشگی آنهاست وضعیت کاملا مشخص است ولی اگر بین یک خودروی هاچ بک یا صندوقدار مردد مانده اید، بهتر است به شرایط زندگی خود توجه کنید.

اگر جوان هستید و فضای داخلی کابین هم جوابگوی شماست، یک مدل هاچ بک با حجم صندوق متوسط گزینه مناسبی است مثل انواع پژو ۲۰۶ و هیوندای i۳۰ ولی اگر خرید خودرو برای یک خانواده هرچند کم جمعیت مد نظر است، مدل های صندوقدار خیال شما را از هر جهت راحت خواهند کرد حداقل اینکه در شرایط اضطراری دست شما را در پوست گردو نخواهند گذاشت. استقبال از مدل های صندوقدار ۲۰۶ در بازار داخلی هم تاکیدی بر این مدعاست.

برای خرید جوگیر نشوید

مبلغی که می خواهید برای خرید خودرو کنار بگذارید را به طور دقیق و هدفمند تعیین کنید تا در یک بازه قیمتی مشخص، به دنبال خودروی مورد نظر بگردید. توجه داشته باشید که همه بودجه خود را هم برای خرید صرف نکنید چرا که بعدا هزینه های جانبی مثل بیمه، سوخت، استهلاک قطعات و شیرینی دوستان! یقه شما را خواهند گرفت. این جمله را هم آویزه گوش کنید که صرفا گران ترین ها، بهترین ها نیستند و بهترین خودرو آن مدلی است که با شرایط فعلی شما سازگاری دارد چرا که گاهی ممکن است قیمت یک خودرو براساس سیاست گذاری واردکننده، بیشتر از حد معمول برچسب بخورد.

...

تمام سپاسم از آن کسی است ...


که به من نیازی نداشت ...


اما فراموشم نکرد


...



[تصویر: e4651_734827_4182999215734.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: یک همراه سبز , habib tousi , mir abbas , بابایی , P@RSA , Andisheh , mehrandish , REZA HAJISALIMI , mahmoud1361 , yasna5800
08-06-2014, 02:50 AM
ارسال: #2
RE: چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
با سلام و خسته نباشید خدمت شما به نکات خوبی توجه کردید اما بصورت
کلی بیان نمودید که کمک چندانی به خریدار نمیکند مثلا من با سرمایه 30
میلونی و استفاده ماهیانه 2000 کیلومتر همراه 4 سرنشین 405 .سمند
پارس ویا bmw یا بنز دهه 1990 بخرم؟ با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-13-2014, 03:54 AM
ارسال: #3
RE: چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
(08-06-2014 02:50 AM)نورالله قنبری نوشته شده توسط:  با سلام و خسته نباشید خدمت شما به نکات خوبی توجه کردید اما بصورت
کلی بیان نمودید که کمک چندانی به خریدار نمیکند مثلا من با سرمایه 30
میلونی و استفاده ماهیانه 2000 کیلومتر همراه 4 سرنشین 405 .سمند
پارس ویا bmw یا بنز دهه 1990 بخرم؟ با تشکر

اگر حوصله دردسرهای تعمیر ونگهداری یه خودرو کارکرده رو ندارید حتما برید سراغ خودروی صفر یا یکی دو سال کارکرد که با بودجه شما من 405 و رانا توصیه میکنم. تا حد ممکن سمت خودروهای چینی نروید زیرا بر خلاف رخ دل فریب کیفیتشان به مراتب از خودروهای داخلی هم کمتر است و خدمات پس از فروش نا مناسبی دارند. سمند و پارسو توصیه نمیکنم چون سمند به اصطلاح لشه و زود به خرج میفته، بازار فروش خوبی هم نسبت به 405 نداره، پارسم همون 405 هست با کمی تغییر ضاهری و قیمت غیر منصفانه.

اگر اطلاعات فنی دارید و کمی دست به آچارید، یا تجربه خودروی بنز و bmw و خودروهای دهه 90 ژاپنی رو دارید اونم به شرط سلامت میتونید مورد نسبتا مناسب پیدا کنید. ولی بازم سراغ زاپنی کمتر برید به علت کمبود لوازم. bmw های دهه 90 خیلی پر اصطحلاکن اصلا توصیه نمیکنم. بنز دهه 90 خوبه اما با بودجه 30 تومن باید خیلی بگردین که شک دارم مورد مناسب پیدا کنید پس باید مدل 80 تا 88 بگیرید که یک گزینه بنز 230 هستش. اما باید دقت کنید تا بنزی که میگیرید تصادف نداشته باشه مخصوصا از جلو خیلی مهمه.

بازم اطلاعات تکمیلی تر خواستید من در خدمتم: 09127101340 افشین
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-14-2018, 01:06 PM
ارسال: #4
RE: چند اشتباه بزرگ هنگام خرید خودرو
به عنوان کسی که تجربه داشته میگم...اگه ماشین باز نیستید و نمیتونید واسه ماشین و دردسراش وقت بذارید اصلا سراغ 206 های جدید نرید. بهترین ماشین تو رنج قیمتی که در توان مردم باشه وجود داره ال 90 هستش که کیفیت خوبی داره اما هیچ امکاناتی نداره متاسفانه! Sad
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  قیمت و نوسانات بازار خودرو کامیار کاظمی 24 7,091 07-13-2019 01:29 AM
آخرین ارسال: criswizard
  خرید Parsian adak 0 236 06-01-2019 03:01 AM
آخرین ارسال: Parsian adak
Bug مشاوره با شما (کاور خودرو) m.alizade 5 1,691 08-18-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: m.alizade
  راهنمای خرید خودروی دست دوم اقاي ايـــده 9 4,017 08-05-2015 10:44 AM
آخرین ارسال: cooch
  خرید وفروش خودرو فرسوده golro 8 2,832 04-20-2015 12:31 PM
آخرین ارسال: محمد احمدی66
  سوال در مورد خرید اتوبوس ولوو b9r camirmohamad 3 7,321 03-14-2015 06:21 PM
آخرین ارسال: مهدی گل محمدی
  خرید خودروهای پیش فروش شده,فروش ب قیمت بازار habib tousi 40 7,162 12-11-2014 02:25 AM
آخرین ارسال: alikhosro11
  مشاوره خرید خودرو P@RSA 14 3,315 08-20-2014 08:19 AM
آخرین ارسال: hotdvd
  راهکارهای طلایی برای خرید خودرو دست دوم صدفی 2 3,041 07-01-2014 12:13 AM
آخرین ارسال: hamid.terry
  مشاوه خرید خودرو nader1095 9 2,620 07-08-2013 07:33 AM
آخرین ارسال: nader1095
  مشاوره در مورد خرید اتوبوس VIP half_moon 11 16,904 06-22-2013 02:45 AM
آخرین ارسال: hamid1231366
  آخرین اخبار روزانه خودرو صدفی 121 23,997 06-07-2013 02:32 PM
آخرین ارسال: hamedkhan
  راهنمایی برای خرید وانت mehdi62 18 18,571 05-14-2013 03:43 AM
آخرین ارسال: امير وارسته
  باورهای اشتباه بنزینی !!!!!!!! صدفی 0 737 11-24-2012 08:57 PM
آخرین ارسال: صدفی
  كاهش بي‌سابقه توليد خودرو در ايران صدفی 0 1,093 05-16-2012 01:37 PM
آخرین ارسال: صدفی
  واردات خودرو از 9 شرکت خارجی ممنوع می شود صدفی 3 1,813 04-18-2012 06:39 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی
  در سال ۹۰ چقدر خودرو تولید کردیم؟ صدفی 2 1,353 04-17-2012 10:23 AM
آخرین ارسال: mjdehghani
  راهنمای خرید خودروی صفر کیلومتر اقاي ايـــده 0 1,317 03-08-2012 02:54 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  مشخصات فني ماشين هاي ايران خودرو+عكس اقاي ايـــده 3 2,689 02-28-2012 09:01 PM
آخرین ارسال: 3ObHaN
  ایران خودرو پولدارترین شرکت ایران اقاي ايـــده 0 1,223 02-28-2012 08:47 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS