ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
زمان کنونی: 03-29-2024, 01:43 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: tan-graphic
پاسخ: 39
بازدید: 6742

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
11-05-2012, 01:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2012 01:17 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #1
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
در فصل سرما، ایمنی را به خانه آورید

این روزها با نزدیک شدن به فصل زمستان هوا نیز به سمت سرما پیش می رود و بسیاری از خانواده ها به فکر تدارکاتی برای مقابله با سرما هستند.
مقابله با فصل سرما یکی از واجبات است چرا که این فصل می تواند حتی جان انسان ها را نیز به خطر بیاندازد. با استفاده از وسایل گرمایشی و همچنین رعایت چند نکته شما می توانید خانه خود را گرم کنید اما مهمترین نکته این است که ایمنی را در استفاده از وسایل گرمایشی زعایت کنید تا در طول فصل سرما خطری شما را تهدید نکند.

*یکی از نکات اساسی این است که همیشه اجازه بدهید هوای کافی برای تنفس شما و جهت سوختن بخاری گازسوز به اتاق برسد . وجود روزنه های زیر دربها برای این منظور مفید می باشند. بنابراین روزنه های زیر دربها را با اشیاعی همچون پارچه ، پتو و ... مسدود ننمایید .



*از صحیح سوختن گاز و سلامت بخاری بوسیله افراد ذیصلاح مطمئن شوید. تنها کافی است تا با شرکت تولید کننده محصول تماس بگیرید و از آن ها برای این کار راهنمایی بخواهید.

*از سلامت دودکش مربوط به بخاری اطمینان حاصل نمایید. این امر یکی از مهمترین نکاتی است که باید همیشه در نظر داشته باشیم چرا که اشکالات دودکش می تواند باعث بروز اتفاقاتی غیر قابل بازگشت شود.

*نصب دودکش در داخل راهرو، پاسیو و فضاهای بسته ساختمان که جریان طبیعی هوا وجود ندارد ممنوع است و هر وسیله گازسوز باید دارای یک دودکش مجزا و مجهز به کلاهک اچ (H) باشد.

*چنانچه دودکش سرد باشد نشاندهنده عدم عبور گازهای سمی است و بایستی سریعا نسبت به رفع مشکل اقدام نمود، استفاده از شعله شمع یا کبریت در محل دریچه و مبدا دودکش، چنانچه شعله به سمت داخل دودکش کشیده شد بیانگر این است که مکش دودکش مناسب است و اگر تغییری در شعله ایجاد شود نشانگر عدم مکش مناسب دودکش است.

*راه های متفاوتی برای باز کردن راه دودکش ها وجود دارد که بهترین آن ها استفاده از یک وزنه و طناب محکم است. وزنه را از بالای دودکش به پایین بی اندازید تا در میان راه تمام مسدود کننده ها را از بین ببرد.

*از تبدیل بخاری و سایر وسایلی که با سوختهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند به وسایل گازسوز جدا خودداری نمایید. برای اینکار البته می توانید از متخصصان مجرب استفاده کنید اما بازهم این کار توصیه نمی شود.

* یکی از نکات بسیار ساده این است که قرار گرفتن پرده ، لباس ، رختخواب ، ظروف پلاستیکی و سایر اشیاء قابل اشتعال در مجاورت بخاری می تواند سبب وقوع آتش سوزی در منزل گردد.



*درصورتیکه احساس کردید سوخت بخاری ناقص بوده و یا باشعله آبی نمی سوزد به آن بی‌تفاوت نمانید، ممکن است این نقص ناشی از نرسیدن هوای کافی به بخاری باشد. توجه داشته باشید که شعله بخاری همیشه باید آبی بسوزد.

*اگر به تازگی از سفر بازگشته اید و قصد دارید تا شیر اصلی گاز را باز کنید، در ابتدا لازم است اطمینان حاصل نمایید که کلیه شیرهای مصرف وسایل گازسوز بسته باشد.

*یکی از نکات بسیار مهم در سلامت فصل زمستان استفاده از شلنگ های سالم و فشار قوی است. به غیر از این شلنگ ها از رابط دیگری برای وصل کردن وسایل به گاز استفاده نکنید.

*بدون استفاده از بست برای محکم کردن شیلنگ گاز هرگز از وسیله گازسوز استفاده نکنید و آبگرمکن و وسایل گاز سوز را هرگز در حمام نصب نکنید.



*طول شیلنگ گاز نباید حداکثر از 120 سانتی متر بیشتر باشد، استفاده از شیلنگ‌های بلند برای رساندن گاز به نقاط مختلف منزل بسیار خطرناک است و باید از این کار خودداری کرد.

*استفاده از بخاری‌های بدون نیاز به دودکش بر اساس رعایت محدودیت‌های محل نصب آن که در استانداردها به آن اشاره و تعریف شده، بلامانع است و بر اساس این استاندارد دامنه کاربرد این دستگاه محدود به اماکن پر رفت آمد است که اکسیژن کافی برای محیط را تامین می‌کند. البته استفاده از این دستگاه بر اساس استاندارد ایران در اتاق خواب، حمام و محیط‌های بسته و کوچک ممنوع است.

*علائم مسمومیت با منواکسید کربن می‌تواند طیف وسیعی از علائم را شامل شود که در بیماری‌های مختلف دیده می‌شود. متاسفانه بسیاری از این علائم شبیه به علائم سرماخوردگی است و اکثر افراد فکر می‌کنند به دلیل سردی هوا دچار سرماخوردگی شده‌اند و تمایل به استراحت و خوابیدن پیدا می‌کنند. ابتلای تمام افراد خانواده به علایمی شبیه به آنفلوآنزا، بروز مسمومیت در افراد را نشان می‌دهد.

*سردرد، ضعف جسمانی، سرگیجه و بی قراری، تهوع و استفراغ، خمیازه کشیدن بیش از حد.، کاهش دید از علایم عمومی مسمومیت‌ها است. حالت خواب آلودگی شدید، کسلی، خستگی و کاهش قدرت عضلانی از جمله علایم اولیه مسمومیت در افراد به شمار می‌رود. چنانچه افراد در این مرحله متوجه چنین علایمی شدند، با خارج شدن از فضای آلوده می‌توانند از پیشرفت مسمومیت پیشگیری کنند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: yu3f , مــجــیــנ , بهداد , jahanagahi , ناصر صادقی , mahdi77 , Elixir
11-05-2012, 01:18 PM
ارسال: #2
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
سرماخوردگی را ساده نگیرید

محققان فرانسوی توصیه کردند که افراد سرماخوردگی طولانی مدت را ساده نگیرند زیرا می تواند در ورای آن، بیماریهای دیگری نظیر سل یا سرطان ریه وجود داشته باشد.
به گزارش بي باک به نقل از فارس، تیم محققان فرانسوی به سرپرستی دکتر مارتین لانگوا متخصص بیماری های ریه بیمارستان de Bigorre فرانسه درباره تداوم سرماخوردگی به مدت سه هفته بدون پاسخ دارو به بیماری هشدار دادند زیرا ممکن است بیماریهای دیگری نظیر سل یا سرطان ریه در ورای آن وجود داشته باشد.

این تحقیقات بر لزوم مشورت افراد بویژه زنان سیگاری با پزشک متخصص برای تعیین علت سرماخوردگی خودشان تاکید درد زیرا ۴۰ درصد از آنها مبتلا به برونشیت هستند که گاهی اوقات تبدیل به سرطان ریه می شود لذا نیاز است به پزشک مراجعه شده و آزمایش ها و عکس برداری های لازم برای اطمینان از سلامت بیمار صورت گیرد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: yu3f , مــجــیــנ , بهداد , jahanagahi , ناصر صادقی , kimyya , Elixir
11-07-2012, 10:53 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-07-2012 10:54 AM، توسط صدفی.)
ارسال: #3
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
قاتل سینوزیت شناسایی شد

یکی از بیماری‌هایی که در فصل سرما بسیار شایع است و گاهی هم با سرما خوردگی یا آلرژی اشتباه گرفته می‌شود سینوزیت است که اگر به درستی درمان نشود معضلات جدی را برای فرد مبتلا به‌وجود می‌آورد. در اینجا دکتر ژانت سروش، متخصص عفونی نکته‌های مهمی در مورد علائم، روش‌های درمانی و محرک‌های سینوزیت به‌طور کامل برای‌تان شرح می‌دهند.


بیماری همه‌گیر

سینوس‌ها حفره‌های توخالی هستند که در ناحیه فک و صورت بوده و از بدو تولد تشکیل می‌شوند. این فضاهای خالی عملا کار فیزیولوژیکی خاصی در بدن انجام نمی‌دهند اما اگر به دلایلی دچار التهاب و عفونت شوند به شکل سینوزیت ظاهر می‌شوند که در این صورت مشکلاتی را برای بدن ایجاد می‌کنند. اغلب بیماری سینوزیت از ابتلا به سرما‌خوردگی معمولی شروع می‌شود و التهابی که به خاطر ویروس در سینوس‌ها به‌وجود می‌آید خودبه‌خود بهبود پیدا می‌کند و احتیاجی به آنتی‌بیوتیک یا درمان‌های دیگر نیست و دوره آن بیش از چند روز طول نمی‌کشد. سینوزیت برای هر کسی می‌تواند اتفاق بیفتد، طبق آمار‌های علمی 90 تا 95درصد افراد در طول عمرشان حداقل یک‌بار دچار حمله سینوزیت می‌شوند یعنی به‌اصطلاح معمول سینوزیت می‌گیرند.


وقتی دراز می‌کشید سرفه می‌کنید؟

گاهی اوقات به‌دنبال سرماخوردگی ویروسی علائم سینوزیت هم ادامه پیدا می‌کند و بیش از یک هفته یا 10 روز طول می‌کشد در این حالت ترشح بینی از حالت شفاف به‌صورت چرکی زرد یا سبزرنگ در می‌آید و بیمار از سردردهای مزمن و سنگینی سر و صورت شکایت می‌کند، این حالت به‌خصوص زمانی که فرد سرش را به سمت جلو یا پایین حرکت می‌دهد بیشتر احساس می‌شود. سرفه‌های شبانه یکی دیگر از علائم سینوزیت چرکی است، از آنجایی که ترشحات هنگام دراز کشیدن بیشتر پشت حلق را تحریک می‌کند بنابراین سرفه‌ها هنگام دراز کشیدن شدت پیدا می‌کند.


اگر آلرژی دارید

بعضی از عوامل باعث انسداد مجرای تنفسی بینی یا سینوس‌ها می‌شوند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان از آلرژی نام برد؛ کسانی که آلرژی طولانی مدت یا حتی آسم دارند به‌دلیل انسداد نسبی که در مجرای تنفسی آن‌ها وجود دارد مستعد این هستند که به‌طور مکرر سینوزیت چرکی بگیرند.

در مواردی همین آلرژی یا آسم منجر به تشکیل پولیپ‌های بینی می‌شود و برجستگی‌هایی را روی مخاط بینی ایجاد می‌کند که در نتیجه آن ترشحات بینی به راحتی تخلیه نمی‌شوند. انحراف تیغه بینی هم یکی از علت‌های انسداد نسبی مجرای سینوس است که در اثر آن سینوزیت‌های چرکی مکرر اتفاق می‌افتد.


خودسرانه آنتی‌بیوتیک نخورید

اگر فکر می‌کنید هنگامی که دچار سرماخوردگی ویروسی شدید حتما باید از آنتی‌بیوتیک استفاده کنید تا به سینوزیت چرکی دچار نشوید این تصور اشتباهی است چون لزوما هرکسی که دچار سرماخوردگی ویروسی می‌شود در آینده دچار سینوزیت چرکی نمی‌شود. تنها زمانی که پزشک معالج تشخیص دهد که عفونت ویروسی دوره‌اش تمام شده و علائم سینوزیت مانند گرفتگی بینی، خلط پشت حلق، درد صورت پیشانی و سرفه‌های شبانه بیش از حد معمول ادامه پیدا کند برای درمان سینوزیت چرکی باکتریایی آنتی‌بیوتیک تجویز می‌کند.


میکروب بدبو

بوی بد دهان علت‌های زیادی دارد که همگی به داخل حفره دهان بازمی‌گردد، خرابی دندان و لثه، حضور میکروب‌ها روی مخاط زبان، تجمع میکروب‌ها در سینوس‌ها و حتی ناراحتی‌های معده و مری و ریفلاکس همگی می‌توانند از علل بوی بد دهان باشند. سینوزیت چرکی علت شایع بوی بد دهان نیست ولی می‌تواند یکی از علل آن باشد. اگر شخصی دچار سینوزیت چرکی شود از آنجا که دائما در پشت حلقش با ترشحات چرکی مواجه می‌شود دچار بوی دهان نیز می‌شود که البته با درمان سینوزیت این ناراحتی هم رفع می‌شود.


سیگار هم مقصر است

همان‌طور که گفتیم عواملی که مخاط بینی و سینوس را تحریک می‌کنند با ایجاد التهاب و انسداد نسبی سینوزیت چرکی را به‌وجود می‌آورند، مواد شیمیایی، آلودگی هوا و آلرژن‌ها که به‌طور قطع سیگار در راس آن‌ها قرار دارد می‌توانند مخاط سینوس و بینی را تحریک کنند و سینوزیت‌های مکرر را به‌وجود بیاورند. سیگار به‌طور مستقیم و غیرمستقیم سینوزیت‌های چرکی مکرر را در افراد ایجاد می‌کند به‌خصوص در فصل زمستان که این بیماری در افراد سیگاری بیشتر دیده می‌شود. علائم سینوزیت در افراد سیگاری با هر بار درمان آنتی‌بیوتیک بهبود پیدا می‌کند ولی با ادامه سیگار کشیدن قطعا سینوزیت‌شان دوباره عود می‌کند.


بخور دهید

اگر فرد بیمار دچار عیب آناتومی مثل پولیپ بینی باشد اول باید بیماری که موجب انسداد مجرای تنفسی‌اش شده را با مراجعه به پزشک رفع کند چون در بعضی موارد این عیب‌های آناتومیک تنها با عمل جراحی قابل درمان است اما برای درمان سینوزیت حاد در کنار آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند آموکسی‌سیلین، آمپی‌سیلین، کوآموکسی کلاو و کلترومایسین که حتما باید توسط تجویز پزشک مصرف شود، بیمار می‌تواند از سرم‌های فیزیولوژیک که در داروخانه‌ها در دسترس است یا آب نمک استریل که می‌توان در منزل تهیه کرد برای کاهش تجمع میکروب در حفره‌های سینوس به‌طور مرتب استفاده کند. اگر مجرای بینی را شست‌وشو دهید در نتیجه ترشحات سینوس راحت‌تر تخلیه می‌شوند و احساس سبکی بیشتری خواهید کرد. استفاده از حوله و کمپرس گرم روی ناحیه سینوس پیشانی هم به تخلیه بهتر سینوس‌ها کمک می‌کند. علاوه بر این، مصرف زیاد مایعات هم در طول درمان سینوزیت چرکی توصیه می‌شود.
ویروس ناشناخته آمده؟!

هر سال همین موقع‌ها، پاییز که می‌شود در میان مردم یک تنش خاص ایجاد می‌شود و نگرانی را در چشم‌هایشان می‌توان دید. همه در مورد یک ویروس جدید و ناشناخته حرف می‌زنند که گویا خیلی کارها می‌کند. تا کسی می‌گوید حالم خوب نیست دیگران اصرار می‌کنند که حتما به پزشک مراجعه کند تا بداند ویروس جدید او را هم آلوده کرده یا نه. البته این فکرها استرس زیادی هم در جامعه ایجاد می‌کنند.

این موقع سال هم مثل زمان‌های دیگر، ویروس‌ها و باکتری‌های خاص خود را دارد که بیماری‌های مخصوص خود را ایجاد می‌کند ولی این‌که چنین شایعه‌هایی آن هم در حد وسیع بین مردم گسترش می‌یابد، دلیل خاصی دارد.



دکتر فرید یوسفی، متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خوزستان در این باره اظهار کرد: این شایعه‌ها هیچ‌کدام دقیق و علمی نیستند و این‌که ویروس‌های جدیدی به وجود آمده باشند اشتباه است و تنها برخی ویروس‌ها تغییراتی در خود ایجاد می‌کنند. ویروس آنفلوآنزا یکی از همین ویروس‌هاست. این ویروس هر ساله در آنتی‌ژن‌های سطحی خود تغییراتی ایجاد می‌کند که اپیدمی‌های مختلفی به وجود می‌آورد. در این فصل سال نیز بیماری‌های مربوط به ویروس‌ها افزایش می‌یابد.



وی افزود: سازمان جهانی بهداشت هر ساله این ویروس را زیر نظر دارد و طبق پیش‌بینی‌هایی که انجام می‌دهند هر سال برای سال بعد یک واکسن تولید می‌کنند. اگر پیش‌بینی‌ها درست باشد که واکسن هم موثر خواهد بود و در غیر این صورت واکسن هم نسبی عمل می‌کند و کارکردش 100 درصد نیست.



یوسفی تصریح کرد: باید توجه داشت که در این فصل سال ویروس‌های زیادی وجود دارد که می‌توانند بیماری ایجاد کنند. این بیماری‌ها نباید با آنفلوآنزا اشتباه گرفته شوند. بسیاری از مردم وقتی دچار سرماخوردگی می‌شوند حس می‌کنند آنفلوآنزاست و درخواست واکسن دارند در حالی که برای ویروس سرماخوردگی هیچ‌گونه واکسنی وجود ندارد و باید بین این دو تفاوت قائل شد.



عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: البته آنفلوآنزا و سرماخوردگی بسیار شبیه هم هستند و ممکن است مردم عادی متوجه تفاوت آنها نشوند که باید با مراجعه به پزشک متوجه نوع بیماری شوند. علایم آنفلوآنزا به صورت ناگهانی نمایان شده و درد شدیدی تمام بدن را فرا می‌گیرد به طوری که تمام عضلات درد می‌کند. آبریزش بینی، گلودرد و علایم گوارشی نیز دیده می‌شود در حالی که سرماخوردگی علایم خفیف‌تری دارد.



این متخصص بیماری‌های عفونی خاطرنشان کرد: واکسن آنفلوآنزا برای همه افراد ضروری نیست ولی افراد مسن؛ خانم‌های باردار، بیماران مزمن ریوی، کلیوی، کبدی و سیستم عصبی باید این واکسن را استفاده کنند. اولویت واکسن با این افراد است ولی برای افراد دیگر هم منعی وجود ندارد که استفاده کنند اما ضروری هم نیست.



وی افزود: بهترین راه این است که در این فصل‌ها از بیماری‌ها پیشگیری کرد که با رعایت موازین بهداشتی به راحتی می‌توان تندرست ماند. به این منظور، ارتباط با افراد بیمار باید کم باشد و فاصله‌ها حتما رعایت شود. شستن مکرر دست‌ها با آب و صابون کار بسیار آسانی است که ویروس‌ها را کامل از روی دست برمی‌دارد. هنگام عطسه و سرفه نیز حتما باید از دستمال‌های یک بار مصرف استفاده شود و نباید با دست جلوی دهان را گرفت که بیشتر موجب انتشار ویروس می‌شود.



یوسفی درباره درمان سرماخوردگی‌های فصلی نیز گفت: هنوز این موضوع در بین مردم نهادینه نشده که آنتی‌بیوتیک‌ها نمی‌توانند برای بیماری‌های ویروسی مفید باشند و بسیاری از افراد اصرار دارند که پزشک برای آنها آنتی بیوتیک تجویز کند و اگر پزشک هم تجویز نکند به صورت خودسرانه از آنتی بیوتیک استفاده می‌کنند که باید این فرهنگ را اصلاح کرد. داروهایی که برای بیماری‌های ویروسی این‌چنینی تجویز می‌شوند بیشتر علامتی هستند و تنها به بهبود علایم بیماری کمک می‌کنند و در رفع علت آن نقشی ندارند.



وی عنوان کرد: برای درمان بهتر است افراد در منزل استراحت کنند و از افراد دیگر دور باشند که موجب انتقال ویروس نشوند. برخی عقیده دارند باید محیطی که در آن استراحت می‌کنند کاملا بسته باشد که عقیده اشتباهی است و باید تهویه مناسبی در محیط باشد و هوا عوض شود. بهتر است تنها یک نفر مراقب بیمار باشد و بقیه اعضای خانواده اطراف بیمار نباشند و آن یک نفر هم همه موارد بهداشتی را رعایت کند و دست‌ها را مرتب بشوید. بهتر است بیمار نیز مایعات زیاد مصرف کند چراکه ممکن است آب بدن بیمار در این دوران کم شود.



این متخصص بیماری‌های عفونی افزود: بیماری‌های ویروسی هم مانند بیماری‌های دیگر درمان می‌شوند و دلیلی برای استرس درمان آنها وجود ندارد اما برخی افراد با شنیدن نام این بیماری‌ها و بزرگ کردن آنها دیگران را هم نگران می‌کنند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , jahanagahi , ناصر صادقی , Elixir
11-08-2012, 11:51 AM
ارسال: #4
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
نکاتی مفیدبرای درمان سرماخوردگی بدون دارو!

سرماخوردگی یک عفونت ویروسی سیستم تنفسی فوقانی است که در فصل زمستان بسیار شایع می شود.
علایم آن شامل آبریزش بینی، آبریزش چشم، عطسه، سرفه، گرفتگی و گلودرد، سردرد، دردهای عضلانی و خستگی می باشد.

معمولا از دو روز تا دو هفته طول می کشد و درمان مشخصی برای آن وجود ندارد. ولی راه هایی وجود دارد که توسط آن می توانید سرعت بهبودی خود را افزایش دهید.

- ویتامین C مصرف کنید تا سیستم ایمنی بدن برای مقابله با سرما خوردگی تقویت شود. آب پرتقال بهترین منبع سرشار از ویتامین C است .

- آب نبات بمکید یا از قرص های مکیدنی استفاده کنید تا گلوی ناراحت شما را تسکین دهد .

- چای داغ با عسل و آبلیمو بنوشید که برای سرفه و درد گلو مناسب است .

- حداقل ۴ بار در روز آب نمک غرغره کنید .

- مقدار زیادی آب بنوشید تا خلط گلوی شما از بین برود .

- یک قاشق عسل با یک قاشق سرکه خالص و یک بوته سیر له شده را مخلوط کنید. هر چند ساعت، مقداری از این مخلوط را بنوشید تا گلودرد شما را تسکین دهد .

- نوشیدنی های گرم استفاده کنید. نوشیدنی خود را قبل از مصرف گرم کنید، زیرا گرما سبب تسکین دادن مجاری تنفسی می شود. بهتر است چای نعناع استفاده کنید تا به باز شدن سینوس ها کمک کند .

- تغذیه مناسب داشته باشید. تغذیه مناسب می تواند با استرس ناشی از سرماخوردگی مقابله کند .

- از غذاهای چرب و ادویه دار اجتناب کنید، زیرا قدرت دفاعی بدنتان را در مقابله با بیماری کاهش می دهد. سوپ مرغ یکی از بهترین غذاها برای مقابله با سرماخوردگی است .

- از مکمل روی استفاده کنید. استفاده از روی، مدت و شدت ابتلا به بیماری را کاهش می دهد و قدرت سیستم ایمنی بدن را افزایش می دهد. البته قبل از استفاده از قرص روی باید با پزشک مشورت کنید.

- از بخور سرد استفاده کنید تا خشکی گلوی شما را تسکین دهد .

- خود را گرم نگه دارید. سرما و باد سرد سرفه های شما را بدتر می کند. اگر مجبور هستید که در هوای سرد بیرون بروید، از لباس های گرم و شال گردن استفاده کنید تا بینی و دهان شما را بپوشاند.

- حمام گرم کنید. بخار آب حمام سبب می شود مجاری تنفسی باز شوند و از احتقان تنفسی راحت شوید.

- در منزل استراحت کنید و از منزل بیرون نروید. با این کار هم بیماری را به دیگران انتقال نمی دهید و هم با استراحت کردن، توان خود را برای مقابله با بیماری افزایش می دهید.

- ورزش، کلیدی مهم برای قوی ماندن و سلامتی سیستم ایمنی بدن به شمار می رود. اما وقتی بیمار می شوید و سرما می خورید، ورزش کردن هم می تواند خطرناک باشد و هم مفید. در حالی که ورزش شدید، ایده خوبی در حین بیماری نمی باشد. ورزش های سبک می تواند برای بهبود و مقابله با بیماری سرماخوردگی مناسب باشد.

- بدن شما نیاز به انرژی برای ترمیم خود دارد، بنابراین استراحت کردن بسیار مهم است .

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , jahanagahi , ناصر صادقی , Elixir
11-08-2012, 12:05 PM
ارسال: #5
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
[b]آبریزش بینی دارید؟ مدام عطسه می‌کنید؟[/b]

از چشم های تان که سرخ شده اند، اشک می‌آید؟ این همان رینیت حساسیتی است که هر سال بهار، میلیون ها نفر از افراد حساس به گردۀ گیاهان را مبتلا می‌کند.


از رینیت (التهاب پردۀ مخاطی بینی) تا التهاب ملتحمۀ حساسیتی

آبریزش بینی دارید؟ بینی تان گرفته یا می‌خارد؟ مدام عطسه می‌کنید؟ از چشم های تان که سرخ شده اند، اشک می‌آید؟ این همان رینیت حساسیتی است که هر سال بهار، میلیون ها نفر از افراد حساس به گردۀ گیاهان را مبتلا می‌کند.

آلرژی و رینیت حساسیتی چیست؟
آلرژی و رینیت حساسیتی منشأ بروز علائم آزاردهنده ای هستند به طوری که افراد مبتلا نمی‌توانند آرامش داشته باشند، برخی از این علائم عبارتند از: آبریزش مداوم بینی ، گرفتگی بینی، مشکل در نفس کشیدن، عطسه های پشت سرهم، خارش بینی، سوزش چشم، آبریزش از چشم و... . هیچ کدام از این نشانه ها شدید نیستند، بلکه عادی و معمولی اند. با این حال، این علائم سه گانه (عطسه+ آبریزش بینی+ خارش بینی) کیفیت جریان عادی زندگی را به نحو قابل توجهی، مختل می‌کنند زیرا خواب به خاطر بیدار شدن های شبانه به هم می‌خورد و فرد در تمام طول روز دچار خستگی و سر درد می‌شود. در نتیجه، این اختلالات تأثیر مستقیمی بر روی شغل، تفریح و حتی عادی ترین فعالیت های روزانۀ فرد خواهند داشت.

چرا رینیت حساسیتی باعث جاری شدن اشک از چشم ها می‌شود؟
رینیت بیشتر بینی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علائم بینی به دلیل التهاب مخاط بینی به وجود می‌آیند که گرفتگی و احتقاق بینی را با خود به همراه دارند. اما در بیشتر موارد، علائم رینیت حساسیتی از محدودۀ بینی فراتر می‌روند و خیلی سریع در ناحیۀ بینایی گسترده می‌شوند. به طور کلی، 66% از افراد مبتلا به رینیت حساسیتی دچار ناراحتی های چشمی از جمله سوزش و سرازیر شدن اشک هم می‌شوند.

در این شرایط، پزشکان از رینیت و التهاب ملتحمه سخن به میان می‌آورند. بنابر شدت و دفعات نشانه های چشمی، احتمال التهاب ملتحمۀ حساسیتی نیز مطرح می‌شود. بنابراین علائم شدیدتر هستند، علائمی از جمله: سرخ شدن چشم ها، سوزش، اشک، تورم پلک ها و از همه مهم تر احساس وجود شن در چشم ها.

آلرژی بیماری است که بیشتر و بیشتر شیوع پیدا می‌کند
در حال حاضر، 25% افراد جامعه مبتلا به رینیت حساسیتی هستند. رینیت حساسیتی علائم حساسیت معمولی و به ویژه حساسیت به گردۀ گیاهان را دارد. به همین خاطر رسیدن فصل بهار، دورۀ هراس آوری برای میلیون ها فرد حساسیتی است زیرا این دوره که ممکن است ماه ها طول بکشد، برای این افراد همراه با ناراحتی و خستگی بسیار زیاد است.

اگر چه از بین بردن تمامی گرده های گیاهان غیر ممکن است، اما با اجتناب از انجام فعالیت در هوای آزاد در دورۀ گرده افشانی، و بستن پنجره های خانه می‌توان کمتر در معرض آنها قرار گرفت. ضمناً شناخت زمان بندی گرده افشانی گیاهان نیز بسیار مهم است. اگر بخواهیم تجمع گرده ها را با توجه به زمان و نواحی تقسیم بندی کنیم، 3 فصل عمده وجود خواهد داشت:

فصل درخت ها که از آغاز ژانویه تا آغاز بهار است.
فصل غلات که دورۀ آن اواسط بهار تا ابتدای تابستان را در برمی‌گیرد.
و فصل علف ها که از ابتدای تابستان شروع می‌شود و تا ابتدای پاییز ادامه دارد.

به این ترتیب درمی‌یابیم که رینیت حساسیتی فقط محدود به بهار نیست و درمان آن بر پایۀ مصرف آنتی هیستامین های خوراکی قرار دارد. آنتی هیستامین ها عموماٌ برای کاهش علائم سه گانۀ بینی مفید و مؤثر هستند. بنابر شدت علائم، می‌توان از مکمل های کرتیکوئید موضعی و گاهی اوقات خوراکی بهره برد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , jahanagahi , ناصر صادقی , Elixir
11-09-2012, 11:46 PM
ارسال: #6
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
دلیل گرفتگی بینی و روش درمان آن چیست؟

بینی عضوی است که برای نفس کشیدن، گرم کردن هوا و مرطوب کردن آن لازم است. علاوه بر آن، با استفاده از بینی می توان بو کشید و راهی را برای تخلیه سینوس ها فراهم کرد.

هر کدام از اجزای بینی که مسدود شوند، موجب ناراحتی می شوند؛ مثل سردرد، خروپف کردن، مشکل تنفس، کاهش مزه و بو و گرفتگی و تجمع عروق خونی در بینی.
گرفتگی بینی در واقع مسدود کردن راه هوایی بینی می باشد.
اگر غشاهای بینی تبدیل به عروق متورم خونی شوند، گرفتگی بینی رخ می دهد.
گرفتگی بینی علت های مختلفی دارد و از شرایط خفیف تا قوی و تهدید کننده زندگی را شامل می شود.
انسداد بینی در نوزاد در ماه اول زندگی، می تواند با مکیدن شیر از پستان مادر تداخل کند و تهدید جدی برای زندگی نوزاد باشد.
انسداد بینی در کودکان و جوانان، آزار دهنده است و می تواند موجب مشکلاتی شود.
انسداد بینی می تواند با شنیدن و صحبت کردن تداخل داشته باشد.
همچنین، انسداد بینی می تواند با خواب فرد تداخل داشته و موجب خروپف و آپنه خواب شود (آپنه همان قطع تنفس در حین خواب می باشد).
در کودکان، انسداد بینی می تواند موجب آپنه خواب (قطع تنفس در خواب) مزمن گردد و در این حالت اکسیژن کافی به بدن نمی رسد و شخص دچار هیپوکسی و نارسایی قلب راست می گردد

هوا و انسداد بینی
یافته ها حاکی از آن است که جریان هوا در بینی موجب احتقان و گرفتگی بینی می شود.این یافته ها می تواند کمک به بیماریهای سینوس بینی کند.علائم ناشی از گرفتگی بینی، به راحتی درمان نمی شوند.
بهترین درمان عبارت است از، برقراری رطوبت و دمای مناسب در جریان هوای بینی.بر این اساس، فردی که در هوای خشک زندگی می کند، دارای گرفتگی بینی کمتری نسبت به فردی است که در اب و هوای مرطوب مثل شمال زندگی می کند.

علل گرفتگی بینی
- دارا بودن آلرژی
- سرماخوردگی و یا آنفلوانزا
- انحراف دیواره بینی
- تب یونجه، واکنش آلرژی به گرده گیاهان
- حساسیت به برخی داروها
- حساسیت به گرد و غبار، آلودگی و سیگار و غیره
- پولیپ های بینی
- رینیت مدیکامنتوسا ( Rhinitis Medicamentosa) : احتقان بینی با استفاده از ضد احتقان های موضعی مانند: فنیل آفرین، اسپری های بینی و غیره.
- سینوزیت و عفونت سینوس های بینی
- با وجود مقدار زیادی خون در سر، عروق خونی در راه بینی متورم می شود و انسداد را بوجود می آورد.
- بسیاری از زنان در دوران بارداری به خاطر افزایش جریان خون در بدن، دچار انسداد بینی می شود.
- برگشت اسید معده به مری
علائم انسداد بینی
- اطراف بینی درد، تورم و قرمزی وجود دارد
- خونریزی بینی
- بی حسی در مناطقی از صورت و لب ها
- شل شدن دندان ها
- انسداد یک طرفه بینی
- مشکلات دید، دوبینی
- تغییر در ظاهر استخوان های صورت
درمان انسداد بینی
- هم آنفلوانزا و هم سرماخوردگی باید دوره خود را طی کنند و به مرور زمان بهبودی حاصل شود. داروهایی مانند: استامینوفن و ایبوپروفن کمک کننده می باشند.
- اگر حساسیت ناشی از تب یونجه باعث گرفتگی بینی شده است، باید از مواد آلرژی زا دوری کنید. داروهای آنتی هیستامین و دکونژستان ، داروهای تسکین دهنده برای تب یونجه و گرفتگی بینی می باشند.
- داروی آنتی هیستامین برای کنترل حساسیت در فصول گرده افشانی مفید می باشد.
- داروهای ضد احتقان موضعی فقط باید به مدت سه روز مورد استفاده قرار گیرند. اگر بیشتر استفاده کنید، موجب برگشت احتقان می شوند.
- اگر نوزاد قادر به تنفس به علت گرفتگی بینی نیست، برای حذف موکوس بینی (مواد داخل بینی) استفاده از اسپیراتور بینی (دستگهای که بینی را تمیز می کند) مفید می باشد. موکوس بینی ممکن است ضخیم و چسبناک باشد و خارج کردن آن از سوراخ بینی مشکل باشد.
انحراف تیغه وسط بینی و انسداد بینی
سپتوم (تیغه وسط بینی یا دیواره بینی) از غضروف و استخوان ساخته شده است و دارای موکوس می باشد.هنگامی که سپتوم راست و مستقیم است، بینی را به دو قسمت چپ و راست تقسیم می کند.سپتوم برای تنفس راحت و به جریان انداختن هوا مهم است.اگر سپتوم منحرف و یا کج شود، می تواند باعث گرفتگی بینی گردد.سپتوم منحرف شده، می تواند انسداد یک طرفه بینی را موجب شود.هیچ دارویی برای درمان این عارضه وجود ندارد و تنها می توان با استفاده از عمل جراحی، سپتوم را راست کرد. این جراحی را به نام سپتوپلاستی (septoplasty) می خوانند.

آلرژی و انسداد بینی
وقتی رینیت آلرژیک (تحریک و التهاب مجاری بینی) رنج می برد، تورم در غشای بینی وجود دارد و باعث افزایش آبریزش بینی می شود.بعضی اوقات، غشای بینی به قدری متورم می شود که هوا نمی تواند داخل و خارج بینی شود.آلرژی با عطسه و انسداد بینی مشخص می شود.
پولیپ و انسداد بینی
یکی دیگر از علل انسداد بینی، وجود پولیپ است.پولیپ ها دارای رشد سریع هستند و با تورم و التهاب در غشای بینی مشخص می شوند.پولیپ ها می توانند فقط یک طرف بینی را مسدود کنند.
درمان های خانگی برای انسداد بینی
- اگر مشکل تنفس در خواب دارید، می توانید دو تا بالش زیر سرتان بگذارید.
- بخور دهید. برای این کار، سر خود را با حوله بپوشانید و روی بخار آب جوش ظرف تنفس کنید. می توانید چند قطره اکالیپتوس هم به آب جوش بیافزایید.
- شستشوی حفره بینی با سرم فیزیولوژی موجب پاک کردن بینی از ذرات میکروسکوپی، گرد و غبار، گرده و غیره می شود.
- مالیدن مقدار کمی روغن کنجد و یا روغن زیتون به داخل سوراخ های بینی.
- قرار دادن یک دستگاه بخور در اتاق
- افزایش مصرف برخی مواد غذایی دیگر از قبیل: سوپ، آش، آبگوشت و دیگر غذاهای آبکی گرم.
توجه: قبل از استفاده از هر یک از موارد بالا، با پزشک متخصص مشورت کنید.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , jahanagahi , ناصر صادقی , Elixir
11-11-2012, 10:29 PM
ارسال: #7
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
در زمستان بدنتان را اینگونه آبیاری کنید

این روزها هوا به سمت سرد شدن می رود و کم کم حال و هوای زمستان در حال نزدیک شده است و این هوای سرد مواردی را نیز همراه خودش می آورد.
به گزارش افکارنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، با شروع شدن زمستان و سرد شدن هوا بسیاری از افراد میل کمتری به نوشیدن آب دارند و این باعث می شود تا بدن خشک شود و آب لازم به دستگاه های بدن نخواهد رسد. برای اینکه از این مشکل جلوگیری کنید باید از راه های مختلف وارد شوید و این مشکل را کاملا از بین ببرید.

میوه و سبزیجات
بیشتر میوه ها و سبزیجات دارای اب هستند و خوردن آن می تواند بخشی از اب لازم بدن شما را تامین کند. بهتر است تا روزانه حداقل دو نوع میوه متفاوت و همچنین سه نوع سبزی خاص مصرف کنید. این کار به شما اجازه می دهد تا آب بدنتان را همراه با انواع ویتامین به دستگاه های داخلی برسانید.

چای صبحانه
هنگام صبحانه بهترین زمان برای این است که بخشی از اب بدنتان را تامین کنید به همین علت بهتر است تا هنگام صبحانه یک لیوان چای بنوشید. این چای می تواند حداقل تا ۵ ساعت آب بدن شما را تامین کند و همچنین از تشنگی دوباره شما جلوگیری می کند.



آب قبل از غذا
یکی از بهترین روش هایی که هم می تواند به تناسب اندام شما کمک کند و هم اینکه به تامین آب بدن یاری می رساند نوشیدن آب قبل از هر وعده غذایی است. این کار به شما اجازه می دهد تا هم کمتر غذا بخورید و هم اینکه اب مورد نیاز بدنتان تا حدی تامین خواهد شد. سعی کنید این کار را در تمام طول سال انجام دهید.

برنامه داشته باشید
تعیین یک برنامه کامل برای آب خوردن در طول روز می توان به شما در داشتن یک زمستان بی تشنگی کمک کند. برای مثال تلفن همراهتان را طوری تنظیم کنید که به شما زمان نوشیدن آب را یادآوری کند. این کار بعد از مدتی به یک عادت برای شما تبدیل خواهد شد.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مــجــیــנ , jahanagahi , ناصر صادقی , ahmad rezaee , Elixir
11-13-2012, 09:02 PM
ارسال: #8
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
سرماخوردگی جدید شیوع پیدا کرد !

وی افزود: شدت علایم بالینی این نوع سرماخوردگی نسبت به سرماخوردگی معمولی بیشتر است و بین چهار روز تا یک هفته در شخص بروز می‌کند.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی ادامه داد: ترشحات تنفسی زیاد، سرفه، قرمزی و عفونت مخاط چشمی و در برخی موارد علایم گوارشی از تظاهرات بالینی این نوع سرماخوردگی است.

وی تصریح کرد: به منظور پیشگیری از شیوع این بیماری، افراد مبتلا باید از حضور در تجمعات انسانی خودداری کنند.

عشرتی با اشاره به بازگشت زائران از سفر حج و شیوع انواع بیماری‌های واگیردار ضمن هشدار به مردم گفت: عوامل ویروسی و میکروبی همچون آنفلوآنزا و سرماخوردگی به راحتی می‌تواند از فردی به فرد دیگر منتقل شود.

به گفته وی شست‌وشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون، استفاده از دستمال هنگام سرفه و عطسه و دور انداختن دستمال در هر بار استفاده، پرهیز از استفاده مشترک ظروف و خودداری از حضور افراد بیمار در اماکن سربسته نظیر ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها از راهکارهای پیشگیری مؤثر از این بیماری است.

وی در ادامه بیماری‌های غیر واگیر نظیر فشار خون بالا،دیابت و عادت‌های بد غذایی را مهم‌ترین دلایل بروز بیماری دانست و گفت: عدم توجه به برنامه غذایی سالم موجب بروز انواع سرطان‌ها می‌شود که با تشخیص به موقع و آموزش‌های لازم می‌توان از بروز آن جلوگیری کرد.

رئیس مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: در کشور ما و حتی در دنیا بیماری‌های واگیر کنترل شده است و کنار رفته و در حال پیش‌ر‌وی به سمت بیماری‌های غیر واگیر هستیم و با توجه به اینکه حرکت سنی جمعیت به سمت سالمندی است این موضوع مشکلات خاصی را در زمینه بیماری‌های غیر واگیر و قلبی عروقی ایجاد کرده است.

عشرتی اظهار داشت: مهم‌ترین عوامل خطر در بیماری‌های غیر واگیر، چاقی، سیگار کشیدن، چربی خون، کم تحرکی و... می‌باشد که باید به این عوامل توجه خاص و ویژه شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , مــجــیــנ , Elixir
11-17-2012, 08:25 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-17-2012 08:25 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #9
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
دو نوشیدنی مفید برای فصل سرما

برای جلوگیری از سرماخوردگی و یا بهبود سریع تر سرماخوردگی های فصلی ، این دو نوشیدنی را درست کنید و نوش جان نمایید. مطمئن باشید آثار مفیدی برایتان خواهد داشت.

برای جلوگیری از سرماخوردگی و یا بهبود سریع تر سرماخوردگی های فصلی ، این دو نوشیدنی را درست کنید و نوش جان نمایید. مطمئن باشید آثار مفیدی برایتان خواهد داشت.

تهیه این دو نوشیدنی هم فوق العاده ساده است:

1 - آب سیب تازه + یک قاشق عسل حل شده در آن
2 - آب لیموترش تازه + یک قاشق عسل حل شده در آن

توجه کنید که از آب سیب و آب لیموی طبیعی و تازه که خودتان تهیه کرده اید استفاده کنید. از آب میوه های صنعتی مانند ساندیس برای این منظور استفاده نشود.
همچنین یادتان نرود که برای حل شدن عسل ، هرگز آن را داخل آب جوش نریزید . داخل خود این آب میوه ها هم حل می شود. آب جوش ، خواص مفید عسل را از بین می برد.

این دو نوشیدنی ، علاوه بر این که بسیار خوشمزه اند ، ویتامین C بدن را تامین می کنند و دشمن سرسخت سرماخوردگی اند. البته فواید دیگری مانند جلوگیری یا کاهش ریزش مو هم دارند.
چرا اسکیموها سرما نمی خورند؟

بر خلاف اذهان عمومی درباره بیماری سرماخودرگی علم چنین نظری را ندارد

خود را بپوشانید تا سرما نخورید. این جمله را شاید هزار بار در زندگی شنیده باشید ولی آیا واقعاً بیماری به نام سرماخوردگی وجود دارد.

به گزارش قدس انلاین به نقل از «24»، بر خلاف اذهان عمومی درباره بیماری سرماخودرگی علم چنین نظری را ندارد. بر اساس یافته های علمی معلوم شده است که سرما عامل مستقیم بیماری زکام یا سرماخوردگی نیست.

حدود 200 ویروس مختلف عامل بیماری سرماخوردگی شناسایی شده است که تنها هوای سرد موجب تسریع انتشار این ویروس ها می شود.

این 200 نوع ویروس تنها در صورتی منتشر می شوند که ذرات عطسه و سرفه فرد مبتلا در هوا منتشر شود که در فصول گرم این ویروس ها کشته می شوند ولی وقتی هوا سرد باشد این ویروس ها در فضای بیرون بیشتر از حد معمول زنده می مانند و در صورت برخورد با این ویروس ها فرد به بیماری مبتلا می شود.

مشاهده شده در سردترین نقاط کره زمین مثل مناطق قطبی که آب و هوای پاکی دارد کمتر بیماری سرماخوردگی دیده می شود.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: ناصر صادقی , yu3f , مــجــیــנ , soltan_sal , Elixir
11-20-2012, 07:15 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-20-2012 07:18 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #10
RE: دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
علائم سینوزیت و راه درمان آن

سینوزیت عبارت است ازعفونت سینوس های گونه و پیشانی. سینوس ها گروهی از حفره های پر از هوا هستند كه در اطراف چشمها و بینی قرار گرفته اند. این حفره ها سبب سبك شدن استخوان های جمجمه و تشدید صوت در سر می شوند. عفونت سینوس در شیرخواران نادر است زیرا سینوس ها در این كودكان هنوز تكامل كافی نیافته است ؛ اما در بچه هایِ بزرگتر، سینوزیت همراه با علائمی مثل سرماخوردگی ، سرفه یا گلودرد دیده می شود. از آنجایی كه سینوس ها با مخاط بینی پوشیده می شوند و با حلق فوقانی نیز ارتباط دارند، عفونت این مناطق (بینی و حلق) می تواند به راحتی به سینوس ها منتقل شود. همچنین چون سینوس ها از طریق سوراخهایی در حفره های بینی باز و تخلیه می شوند، در هنگام سرماخوردگی كه مخاط بینی ملتهب می شود ممكن است این سوراخها بسته شده و احتمال عفونت سینوس ها افزایش یابد. ترشح زرد – سبز بینی می تواند علامت سینوزیت باشد. در ضمن سینوزیت در صورت عدم درمان می تواند به نوع مزمن تبدیل شود.

[تصویر: n00017211-b.jpg]
علائم احتمالی:

ترشح سبز – زرد چركی از بینی، درد بر روی گونه ها یا پیشانی، درد در هنگام حركت دادن سر، تب خفیف، انسداد بینی.

نخستین اقداماتی كه شما می توانید انجام دهید:

1- اگر كودك شما مبتلا به سرماخوردگی ، سرفه یا گلودرد شده، به تغییر رنگ ترشحات بینی وی توجه كنید؛

2- بینی كودك را از نظر وجود جسم خارجی در آن بررسی كنید. در صورت وجود جسم خارجی ترشحات بینی ممكن است بدبو و خونی باشد. در صورتی كه نمی توانید به راحتی جسم خارجی را بیرون بیاورید به پزشك مراجعه كنید؛

3- اگر جسم خارجی در كار نیست، برای رفع احتقان بینی از بخور آب جوش استفاده كنید؛

4- در صورتی كه ترشح سبز – زرد بینی بیشتر از 2 روز ادامه یابد با پزشك مشورت كنید.

اقداماتی كه پزشك انجام می دهد:

-در صورت تشخیص سینوزیت، پزشك برای رفع عفونت ، یك داروی آنتی بیوتیك تجویز می كند. همچنین ممكن است دارویی برای رفع احتقان بینی توصیه كند تا امكان تخلیه سینوس ها به داخل بینی فراهم شود؛

-اگر عفونت ادامه یابد، باید برای جلوگیری از مزمن شدن سینوزیت، برای مدت طولانی آنتی بیوتیك مصرف شود؛

-اگر سینوزیت عود كننده و مكرر باشد ممكن است لازم باشد برای تخلیه سینوس ها به یك متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه شود.

اقداماتی كه شما می توانید برای كمك به كودك انجام دهید:

-اگر كودك از سردرد یا تب شاكی است می توانید از شربت استامینوفن استفاده كنید؛

برای رفع علائم سینوزیت از بخور آب گرم استفاده كنید؛

-اتاق كودك را بیش از اندازه گرم نكنید. سعی كنید هوای اتاق كودك خنك و مرطوب باشد زیرا هوای خشك علائم سینوزیت را بدتر می كند.
نکاتی برای زمستان بدون سرماخوردگی

این روزها هوای بسیاری از شهرهای کشور سرد شده است و بسیاری از افراد نیز دچار بیماری هایی مانند سرماخوردگی شده اند که شایعترین بیماری این فصل است.
به گزارش اول نیوز، برای انکه بتوانید از بروز بیماری در این فصل به طور جدی پیشگیری کنید باید به نکات خاصی توجه داشته باشید که در ادامه به برخی از مهمترین آن ها اشاره می کنیم.

آنتی اکسیدان را فراموش نکنید

یکی از مهمترین و بهترین راه های جلوگیری از بیماری های زمستانی از جمله سرماخوردگی خوردن غذاهای مفید مانند ماهی و یا میوه های حاوی ویتامین C است. همچنین باید میزان امگا۳ و آنتی اکسیدانی را در بدنتان به اندازه ای بالا ببرید که ویروس های سرما خوردگی به محض ورود به بدنتان نابود شوند. سعی کنید هفته ای حداقل دو بار از ماهی استفاده کنید.

قدم زدن را فراموش نکنید

ورزش های کوچک به طور مداوم و در طول روز می تواند شش ها و همچنین سیستم داخلی بدن شما را به نوعی تقویت کند که در مقابل بیماری های این فصل مقاوم شوید. قدم زدن یکی از بهترین و موثرترین ورزش هایی است که همیشه پزشکان به آن تاکید می کنند.

از سرماخورده ها دوری کنید

اگر کسی از اعضای خانواده شما سرماخورده است و یا دوستانتان به این بیماری مبتلا شده اند از آن ها دور شوید. ویروس سرماخوردگی به گونه ای است که به سرعت وارد بدن شما می شود. از افرادی که عطسه و یا سرفه می کنند بخواهید تا از ماسک یا دستمال استفاده کنند تا مبادا به بیماری آن ها مبتلا شوید.

آب زیاد بنوشید

همانطور که میلیون ها بار در مقالات مختلف گفته شده است باید میزان زیادی آب در طول روز بنوشید. آب کافی و زیاد باعث می شود تا شما راحت تر به خواب بروید و همچنین سیستم های دفاعی داخلی بدن تقویت می شوند تا در مقابل انواع ویروس ها از بدن شما محافظت کنند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mahdi77 , madar , Elixir
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان صدفی 31 4,860 06-09-2014 10:27 AM
آخرین ارسال: صدفی
  دانستنیهای مفید سلامتی zoofanoon 15 1,617 05-10-2012 11:51 AM
آخرین ارسال: zoofanoon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS