ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


بالاترین سود بانکی ؟؟؟
زمان کنونی: 03-29-2024, 06:37 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mas
آخرین ارسال: arash.alirezaei
پاسخ: 97
بازدید: 35031

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 37 رأی - میانگین امیتازات : 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بالاترین سود بانکی ؟؟؟
06-09-2011, 09:45 PM
ارسال: #1
بالاترین سود بانکی ؟؟؟
سلام دوستان کسی می دونه بالا ترین سود بانکی مال کدوم بانک یا موسسه هست ؟سود توی سپرده یک ساله توی سررسید
من خودم یک گشتی زدم تا اینجا موسسه بسیجیان یا همون مهر بالا ترین بوده تا حالا حدود 18.96 اگه کسی بالا تر رو جایی سراع داره بگه ما هم بدونیم و یک سوال اساسی دیگه الان اخرین فرمول محاسبه سود سپرده ها چی هست ؟؟ و چرا هنوز بانک مرکزی جلوی سود موسسه مهر رو نگرفته مگر نبایید سود یک ساله شون 12.5 باشه . یک سوال دیگه بانک مهر اقتصاد که مال همین موسسه بسیجیان هست کسی توش حساب داره ؟؟؟ از تسهیلات و سود هاش کسی خبر داره؟؟؟ چون چند روز پیش تبلیع تابلوشو توی راه گلستان دیدم زده بود سود توی پنج ساله 136 درصد می ده . اگه کسی سوال های منو دونست متشکر می شم جواب بدید . Shy

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-09-2011, 09:57 PM
ارسال: #2
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
نرخ سود سپرده های 90 تعیین شد

رئیس شورای پول و اعتبار، مصوبات این شورا را در قالب بسته سیاستی نظارتی برای سال 1390 در زمینه های گوناگون از جمله نرخ سود سپرده ها اعلام کرد.

به نقل از واحد مرکزی خبر ، محمود بهمنی، چهارشنبه شب در محل بانک مرکزی با اشاره به 4 ماه جلسات مداوم کارشناسی گفت: پس از این مدت سرانجام ویرایش دهم ما درباره بسته سیاستی نظارتی بانک مرکزی بررسی و تصویب نهایی شد.

وی افزود: براساس مصوباتی که در یک هزار و یکصد و بیست و چهارمین جلسه شورای پول و اعتبار داشتیم، نرخ سود سپرده ها تا 3 ماه،‌ شش درصد، 3 تا 9 ماه روی هشت درصد،‌ بالای 9 ماه و کمتر از یک سال روی ده درصد تعیین شد.

وی افزود: سود سپرده های یک ساله 12 و نیم درصد، 2 ساله 13 درصد، ‌3 ساله 13 و نیم درصد، 4 ساله 14 و سرانجام 5 ساله به میزان 15 درصد به صورت علی الحساب تصویب شد.


بهمنی تصریح کرد: در پایان مدت بانک ها با تایید بانک مرکزی سود قطعی و واقعی که بیش از این خواهد بود را محاسبه و به سپرده گذاران می پردازد.

رئیس کل بانک مرکزی درباره کسانی هم که زودتر از موعد سپرده گذاری تصمیم به دریافت سپرده خود کنند گفت: این اشخاص می توانند سود متناظر با آن مدتی که سپرده گذاری کرده اند را با نیم درصد کمتر دریافت کنند، حق الوکاله ها را هم مانند سال گذشته همان دو و نیم درصد در نظر گرفتیم.

وی در زمینه اوراق مشارکت گفت: بانک ها آن را براساس 3، 4 و 5 ساله به فروش می رسانند و پس از فروش، سودهای سه ماهه پرداخت می شود ولی اگر کسی در طول این مدت بخواهد اوراق خود را بفروشد، پس بدهد یا بازخرید کند، این بانک ها مجاز نیستند بخرند یا پس بگیرند بلکه خریدار باید به بورس، اوراق بهادار یا فرابورس مراجعه کند، به این ترتیب بانک ها ضمن این که اصل و سود را تضمین می کنند فقط در سررسید موظف به پرداخت این اصل و سود هستند.

رئیس شورای پول و اعتبار و سخنگوی این شورا، میزان نرخ سپرده های قانونی را بدون تغییر ذکر کرد و گفت: همان سپرده های قانونی را برای بانک های تخصصی که ده درصد بود در نظر گرفتیم تا بتوانیم توان مالی بانک ها را در اعطای تسهیلات بیشتر کنیم، در دیگر قسمتها هم تقریبا 4 ساله ده درصد، 2 و 3 ساله یازده درصد، یک ساله 15 و قرض الحسنه هم 10 درصد در نظر گرفتیم، سپرده های دیداری را هم 17 درصد ملاک تصمیم گیری قرار دادیم.

وی درباره سود تسهیلات افزود: سود مسکن مهر یک درصد کاهش پیدا کرد و از 12 درصد به 11 درصد رسید،‌ بقیه تولیدکنندگان و صنعت گران هم اگر بخواهند از بانک ها تسهیلات دریافت کنند، اگر کمتر از 2 سال زمان تسهیلات باشد،‌11 درصد و ‌بیش از 2 سال 14 درصد و به صورت اقساطی مد نظر خواهد بود.

رئیس کل بانک مرکزی با اعلام درنظر گرفتن حداقل و حداکثر برای سود اوراق مشارکتی گفت: به این ترتیب سود این اوراق سقف باز نیست و بین 14 تا 17 درصد خواهد بود، یعنی پیش بینی سود مورد انتظار را در اعطای تسهیلات تا 17 درصد در نظر بگیرند و در پایان واریز تسهیلات،‌ پروژه یا طرح یا اگر معاملات عقود اسلامی انجام شده باشد و سود واقعی بیش از پیش بینی باشد،‌ باید ما به التفاوت را بپردازند.

وی اضافه کرد: اگر مشتریان پیش از سررسید بخواهند بدهی خود را بپردازند، بانک ها باید تا دست کم 90 درصد سود مستتر در اقساط زود پرداخت را به آنان برگشت بدهند، یعنی اگر تسهیلات 5 ساله گرفته و بعد از 6 ماه یا یک سال آمدند بازپرداخت کنند، سود آن مدتی که زودتر آمده اند به وی عودت داده خواهد شد.

بهمنی درباره تسهیلات معوق هم گفت: برنامه ای را تدوین کردیم که همکاران ما خوب می توانند از آن استفاده کنند به این ترتیب که اگر بدهکاران به صورت یک باره بدهی خود را پرداخت کنند، ‌به هیئت مدیره بانک ها تکلیف شده است تا 6 درصد جریمه آنها را ببخشند و اگر هم آمدند ولی نتوانستند به یکباره بدهی را بدهند بلکه ترتیب پرداخت را دادند یعنی تقسط کردند و قسطی پرداخت کردند،‌ این بخشش منظور شود ولی در انتهای پرداخت اقساط اگر قسطی پرداخت نشد،‌ مشمول این بخشودگی نشوند.

وی با اعلام افزایش مبلغ وام ازدواج گفت: براساس قولی که به مزدوجین داده بودیم،‌قرض الحسنه های ازدواج از مبلغ 4 میلیون تومان برای هر زوج به 5 میلیون تومان افزایش می یابد و این امر به زودی ابلاغ خواهد شد.

سخنگوی شورای پول و اعتبار همچنین با اشاره به تصویب برقراری تسهیلات جدیدی شامل هزینه تحصیل،‌ درمان و موارد ضروری با مبلغ 4 میلیون تومان گفت: این تسهیلات در قالب عقود مختلف علاوه بر مواردی که در قرض الحسنه پیش بینی شده بود، پرداخت می شود تا افراد مجبور نشوند عقود را دور بزنند یا خدای ناکرده از عوامل صوری بخواهند در معاملات استفاده کنند.

وی در زمینه خرید خودرو هم گفت: ما برای خرید خودرو، ‌جایگزینی یا فرسوده،‌10 میلیون تومان در نظر گرفتیم و برای خودروهای معمولی 7 میلیون، ‌مشروط بر این که از 80 درصد قسمت خورو بیشتر نشود.

بهمنی نکته بعدی را افزایش‌ سقف تسهیلات مسکن از 18 میلیون به 20 میلیون تومان در احداث ذکر کرد و گفت: تسهیلات مسکن مهر هم برای دوره احداث 11 درصد و 22 میلیون تومان تعیین شد.

وی افزود: برای قرض الحسنه پس اندازها هم برنامه ریزی و به بانک ها تکلیف کردیم که قرض الحسنه ای را که دریافت می کنند به مصرف قرض الحسنه برسانند، به این منظور از بانک های دولتی خواستم که حسابهایشان را تفکیک و حتی از گیشه یا باجه های مخصوص برای اعطای قرض الحسنه استفاده کنند، بانک های خصوصی هم باید در مدتی کوتاه یعنی 3 ماه، صندوق های قرض الحسنه جدای از آنچه داخل بانک هست، ‌تشکیل بدهند، در کل هم قرض الحسنه را بیاوریم در بخش دیگری هم با منابع سیستم بانکی در بخش تسهیلات مخلوط نشود.

رئیس کل بانک مرکزی مجوز اعطای تسهیلات بانک ها به واحدهای تولیدی را تا 15 درصد ذکر کرد و گفت: این میزان برای واحدهای خدماتی 5 درصد سرمایه پایه است و اگر بیش از این بخواهند تسهیلات بگیرند، باید این امر حتما به بانک مرکزی منعکس شود و بانک مرکزی هم با اعتبارسنجی که انجام می دهد، تصمیم لازم را اتخاذ خواهد کرد.

وی افزود: میزان تسهیلات اعطایی به واحدهای تولیدی 10 درصدافزایش می یابد.

سخنگوی شورای پول و اعتبار در ادامه با بیان دیگر مصوبات این شورا گفت: بانک ها باید شرکت ها و موسساتی را که دارند؛ شرکت های سرمایه گذاری را حتما تا 6 ماه اول سال واگذار کنند،‌ برای همین تنگناهایی برای آنها در نظر گرفتیم که از اعطای هر گونه تسهیلاتی به شرکت های وابسته، اعم از مستقیم و غیرمستقیم خودداری شود تا آنها مجبور شوند شرکت ها را واگذار کنند و از شرکت داری به سمت بانکداری خودشان بروند.

وی افزود: ‌ما در سال 90، بحث نظارت هایمان را تقویت و بانک هایمان را بهتر ساماندهی خواهیم کرد، موسسات پولی اعتباری، پولی مالی و صندوق های قرض الحسنه و تعاونی ها تقریبا تکلیفشان روشن شد و امیدواریم بتوانیم دیگر موسسات را هم از یک سامان و نظم بهتری برخوردار کنیم.

بهمنی در پایان سخنان خود، با اشاره به انتخاب مدیر نظارت در همه استانها گفت: انتخاب این مدیران بر مبنای افزایش شعبه ها و واحدهای بانکی صورت گرفته است تا در محل و به صورت دقیق بتوانند نظارت کنند.

وی تصریح کرد:‌ این مصوبات از ابتدای سال 90 قابل اجراست، البته بعد از ابلاغ واحدها با توجه به فاصله های آنها، ‌15 روزفرصت دارند آنها را اجرایی کنند، سرمایه گذارن قبلی هم همان سود قبلی و تسهیلاتی را همه که پیش از این دریافت کرده اند یا قبال تقسط شده، عینا همان سود قطعی بر آنها حمکفرماست چرا که در آن زمان با یک نرخ تسهیلات گرفته اند و از سال 90 نرخ دیگری حاکم است، البته کسانی که بدهی داشته باشند و آن را تسویه کنند، علاوه بر کاهش نرخ می توانند از تسهیلات جدید با بخشش جریمه تاخیر و نرخ پایین تر استفاده کنند که این می تواند انگیزه خوبی برای وصول مطالبات معوق باشد.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mas , mardin-b
06-09-2011, 10:04 PM
ارسال: #3
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
فرمول جدید تعیین سود بانكی برای سال 90

برخی از منابع نزدیك به بانك مركزی از هدف‌گذاری جدیدی برای نحوه تعیین نرخ سود بانكی خبر می‌دهند كه براساس آن احتمال می‌رود نرخ سود متفاوتی نسبت به سال‌های قبل تعیین شود. براساس این گزارش كه جزئیات آن هنوز مشخص نیست، گفته می‌شود كه جهت‌گیری نرخ سود بانكی در سال آینده، اشتغالزایی با هدف تحریك تقاضا خواهد بود كه در این صورت احتمال دارد منابع بانكی به سمت خریدهای مصرفی سوق داده شود و نرخ سود نیز نه بر مبنای هدایت منابع به بنگاه‌ها، بلكه در مسیر تحریك تقاضا از مسیر مصرف تعیین شود.

اشتغالزایی با تحریك تقاضا
فرمول تعیین نرخ سود برای سال 90


سال 89، سالی برای اجرای یکی از بزرگ‌ترین طرح‌‌های اقتصادی با نام هدفمند کردن یارانه‌ها یا به تعبیری آزاد سازی قیمت‌ها بود.گرچه این تعبیر برای یک اقتصاد جالب است، اما برخی اقتصاددانان ایران این آزادسازی را تک بعدی می‌دانند. به عقیده آنان، آزاد سازی فقط به معنای اصلاح قیمت حامل‌های انرژی نیست.دکتر موسی غنی‌نژاد یکی از این اقتصاددانان است که سیاست دولت را اصلاح قیمت‌ها نمی‌داند؛ چرا که هنوز برای سایر بازارها مانند بازار پول قیمت تعیین می‌کند.
این تفسیر را سید بهاالدین حسینی‌هاشمی مدیر عامل بانک تات که پیش تر نیزمدیریت چند بانک دیگر را برعهده داشت، تایید می‌کند.
وی می‌گوید زمانی که همه قیمت‌ها آزاد می‌شود، باید نرخ سود بانکی هم آزاد شود.
سیدعباس موسویان، پژوهشگر اسلامی وعضو کارگروه بانکداری بدون ربا در خصوص تعیین نرخ سود در قوانین اسلامی تاکید می‌کند، تحمیل نرخ دستوری به بازار پول از نظر شرعی وقانونی دارای اشکال است.
به گفته وی، اگر نرخ سودی به بانک‌ها تحمیل شود که کمترازنرخ تورم است باعث اتلاف منابع وضرر سپرده‌گذاران خواهد شد.
با این وجود بانک مرکزی مقرر کرده برای سال آینده نیز نرخ سود تسهیلات وسپرده‌های بانکی را تعیین کند، اما یک منبع آگاه از عزم مسوولان برای تدوین بسته‌ای در سال آینده خبر داد که به مساله اشتغال، توجه ویژه‌ای خواهد شد.
گرچه محمود بهمنی رییس‌کل بانک مرکزی، سال 89 را به عنوان سال تک رقمی شدن نرخ تورم برای چند ماه ثبت کرد، اما دغدغه رکود در اقتصاد که به واسطه کنترل نقدینگی شکل گرفت، برای سال آینده تشدید شده است.
منابع آگاه از بسته‌ای برای سال آینده خبر می‌دهند که اشتغالزایی، مصرف‌گرایی وایجاد انگیزه سپرده‌گذاری در آن در اولویت خواهد بود.
به گفته آنها، دغدغه مسوولان برخلاف نرخ تورم که برای سال جاری بود، اشتغالزایی با تحریک مصرف‌گرایی است. براساس برخی فرضیه‌های اقتصادی تورم واشتغال رابطه معکوسی دارند که با افزایش هریک، طرف دیگر کاهش می‌یابد. با کاهش نرخ تورم، نرخ بیکاری افزایش می‌یابد.
براساس آخرین آمارهای رسمی نرخ بیکاری در بهارامسال 6/14درصد بود. محمود احمدی‌نژاد نیز در سخنرانی خود در روز بیست ودوم بهمن‌ماه اعلام کرد که نهضتی برای اشتغالزایی در سال آینده ایجاد خواهد کرد.
به گفته یک کارشناس بانکی باید در سال آینده سد تورم رکودی شکسته شود. در این راستا باید ارائه تسهیلات برای رفع نیازهای شخصی افراد از جمله مسکن، کالاهای بادوام و... مورد تاکید قرار بگیرد.کارشناسان نیزبه بانک مرکزی توصیه کرده‌اندکه باید تدابیری اندیشید تا با تحریک تقاضا، انبارهای پر تولید‌کنندگان خالی شده وبا افزایش تولید، تولیدکنندگان نیروی انسانی بیشتری را استخدام کنند.
گرچه این اقدام، افزایش نقدینگی وتورم را در پی دارد، اما ادامه روند فعلی واتخاذ سیاست‌های انقباضی مشکل ساز خواهد بود.
اتخاذ سیاست‌های انبساطی
در آخرین آمارها، نقدینگی 265 هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
این افزایش نقدینگی در سال جاری نیز نتیجه سیاست کمرنگ انبساطی بانک مرکزی در سال جاری بود. بهمنی در اواخر سال گذشته با تایید رکود، بر اتخاذ سیاست‌های انبساطی در سال جاری تاکید کرده بود. وی با ابراز نگرانی از ادامه روند سیاست انقباضی، بر افزایش نقدینگی در جامعه و تامین منابع مورد نیاز تولید‌کنندگان تاکید کرده بود.
اتخاذ سیاست‌های انقباضی پولی باعث بروز مشکلاتی در تامین منابع توسط تولید‌کنندگان شده بود.
مشکلی که در تصمیم‌گیری‌های بانک مرکزی برای تعیین نرخ سود همواره مورد نظر بود.برای تعیین نرخ سود در بسته‌های سالانه، دولت‌ها بر سهم بالای هزینه‌های نرخ سود در قیمت تمام شده کالا تاکید می‌کردند. به عقیده آنها بالا بودن نرخ سود، موجب افزایش قیمت تمام شده کالا شده و افزایش نرخ تورم را به دنبال دارد. سیاست‌های انقباضی باعث شد تا در سال‌های اخیر، رکود مشکل عمده اقتصاد شود.
نرخ سود پایین‌تر از تورم
کاهش نرخ سود پایین‌تر از تورم به خودی خود، ایجاد رانت، افزایش صف‌های درخواست وام حتی برای امور غیرضروری ودر آخرین تاثیر ثبت شده در بازار پولی کشور، تخلفات مربوط به ارائه تسهیلات مبادله‌ای با نرخ مشارکتی را به دنبال دارد.
سهم تسهیلات مبادله‌ای به 30 درصد کل تسهیلات کاهش یافت تا بخش عمده‌ای از تسهیلات‌گیرندگان خرد از تامین نیازهای مالی خود از طریق بانک‌ها محروم شوند.
همچنین برخلاف نظر موافقان کاهش نرخ سود، آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد درصد سپرده‌گذاری در بانک‌ها به رغم افزایش رشد نقدینگی از رشد چندانی برخوردار نبوده است.در پایان سال 1388رشد نقدینگی معادل 9/23درصد بوده، در حالی که رشد کل سپرده‌های بخش غیردولتی 1/24درصد گزارش شده است.
در عین حال رشد سپرده‌های کوتاه‌مدت وجاری نشان می‌دهد که مردم در پی استفاده از سرمایه‌های خود در بهترین بازارها هستند که به معنای نقدینگی بالقوه‌ای است که خطر افزایش نرخ تورم را در پی دارد.
در زمانی که مردم در پی یافتن بازارهای مناسبی برای سرمایه‌گذاری یارانه‌های نقدی خود برای پوشش کاهش ارزش پولشان هستند، کاهش نرخ سود سپرده‌ها که در پی کاهش نرخ سود تسهیلات اتفاق می‌افتد، نگران‌کننده خواهد بود.
با کاهش مجدد نرخ سود تسهیلات، بانک‌ها نمی‌توانند از جیب خود به سپرده‌گذاران سود بالاتری ارائه دهند.
این در حالی است که برخی اخبار شنیده شده از توافق دولتی‌ها بر سر کاهش یک درصدی نرخ سود حکایت دارد. در صورت تداوم این بحث، باید همچنان شاهد ادامه رکود در بخش تولید و تهدید مجدد اشتغال باشیم.
اما هوشنگ ادهمی، عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران معتقد است: کاهش نرخ سود موجب افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید می‌شود.
البته وی تاکید می‌کند که نرخ سود شناور منطقا ایرادی ندارد، اما باید زمینه‌های آن فراهم شود تا بخش‌هایی مانند کشاورزی نیز بتواند از تسهیلات بانکی استفاده کند.
اما یکی از کارشناسان بانکی معتقد است، بهتر است بانک مرکزی یکی از نرخ‌های سود سپرده یا تسهیلات را تعیین کند تا میدان رقابت برای بانک‌ها باز شود.
یکی دیگر از پیشنهادات، تصویب ارائه بخشی از کل تسهیلات به عنوان نمونه 25 درصد برای تامین نیازهای شخصی مانند مسکن وکالاهای مصرفی است.
نرخ سود در دنیا
به گفته یک کارشناس بانکی، وام‌های شخصی تحت ‌عنوان(personal loan) در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارند وبخش اعظمی از تسهیلات بانک‌ها را شامل می‌شود.این در حالی است که این مساله در کشورمان برعکس است.
در دنیا مرسوم است، نرخ سود براساس نرخ تورم سال آینده، تعیین می‌شود.
در عین حال به گفته کارشناسان در دنیا مرسوم است که بانک مرکزی یک نرخ بین بانکی یا مرجع برای سپرده‌ها تعیین کند ونه غیر از این.
به عقیده یک مطلع بانکی بهتر است بانک مرکزی نیز یک نرخ برای سپرده‌های کوتاه مدت ونرخی برای سپرده‌های بلند مدت تعیین کند. حسین قضاوی معاون اقتصادی بانک مرکزی نیز معتقد است نرخ سود باید براساس بازدهی اقتصاد شکل بگیرد.
نرخ سود شناور
پیش از اینکه بهمنی رییس‌کل بانک مرکزی اعلام کند که هنوز تصمیمی در خصوص نرخ سود سال آینده گرفته نشده، اعلام کرده بود که نرخ سود در سال آینده شناور خواهد بود. این تصمیم قرار بود به جهت روند اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و تاثیر مقطعی آن اجرا شود. البته حسینی‌هاشمی مدیر عامل بانک تات این شیوه را باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران در مقاطع زمانی کوتاه دانست.
نرخ سود براساس بانکداری اسلامی
براساس نظر بسیاری از کارشناسان مقررات بانکداری اسلامی، نرخ سودسپرده‌ها باید به گونه‌ای باشد که کاهش ارزش پول سپرده‌گذاران را پوشش دهد.براین اساس آنها تعیین نرخ سود براساس در نظر گرفتن تورم را تایید کرده‌اند. در آخرین اظهارات نرخ تورم برای پایان سال 13 درصد اعلام شده که دارای روندی افزایشی است.
راه‌حل
در زمانی که کشورمان، اقتصادی بانک محور دارد وبه گفته غلامحسن تقی نتاج مدیر عامل موسسه مالی واعتباری مهر، بانک‌ها کتک خور مشکلات اقتصادی هستند، چاره‌ای جز بازنگری در بسته سال آینده نیست.شرط ماندگاری سپرده‌ها در سال آینده، ایجاد انگیزه برای سپرده‌گذاران است.
مردم در سال آینده در پی بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری یارانه‌های نقدی‌شان هستند. باز گذاشتن دست بانک‌ها برای ارائه بسته‌های مناسب در جهت جذب مشتری، جهت‌دهی به سرمایه‌های خرد به جمع‌آوری پول‌های سرگردان، کاهش تورم و... منجر خواهد شد. این امر جز در سایه كاهش محدودیت در حوزه عمل بانک‌ها در تصمیم‌گیری‌هایشان نخواهد بود.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
06-09-2011, 10:07 PM
ارسال: #4
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
یکی از دوستان من بعد از کلی گشتن به موسسه فرشتگان رسیده بود اما...

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما من يك سئوال دارم كه خيلي برام مهمه چون تمام دار و ندارم همين بيست ميليون تومانه من بين اين موسسه هاي مالي تعاوني فرشتگان رو از نظر سود بيشتر ديدم و مي خوام توش حساب باز كنم اما نمي دونم كه اين تعاوني معتبره يا نه لطفا من رو كمك كنيد در اين زمينه مي تونم روي اين بانك بدون ترس حساب باز كنم يا نه ؟؟؟ ممنون مي شم پاسخمو سريع بديد چون پول توي دستم مونده خيلي سپاسگزارم ؟

با سلام داراي مجوز از بانك مركزي نيست.

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
06-09-2011, 10:20 PM
ارسال: #5
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
موسسه عسکریه هم چند روز پیش رد می شدم زده بود بیست در صد منتها اینها رو نمی شه روشون حساب کرد توی این موسسات و بانک های پدر و مادر دار دنبال سود بایید بود اینطوری همش پول تو می دی استرس می خری

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
06-09-2011, 10:31 PM
ارسال: #6
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
من خودم در ثامن الئمه با سود 19.5 یکساله چند ماهیست که سپرده دارم و مشکلی وجود ندارد!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
06-18-2011, 12:55 AM
ارسال: #7
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
رییس بانک مرکزی مثل این که می خواد سود بانکی رو بالا ببره برای کنترل ارز

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mardin-b
06-18-2011, 01:31 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2011 01:38 AM، توسط arash67.)
ارسال: #8
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
منم تو بانک فرشتگان حساب دارم
با این همه شعبه ای که این بانک تو این همه از شهرها زده بعید می دونم مشکلی پیش بیاد
اگه میشه اینو یه کم توضیح بدین: مگه میشه بانکی تاسیس بشه ولی مجوز از بانک نداشته باشه آیا منظور از مجوز همون تزمینه
تا همین چند دقیقه پیش استرس نداشتم ولی حالا .....Confused:
تازه یادم اومد سود یک ساله فرشتگان 21 درصده -- داره قضیه مشکوک میشه --
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: sajjad.ghorbani , mardin-b
06-18-2011, 01:44 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-18-2011 01:48 PM، توسط mas.)
ارسال: #9
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
من این بانک فرشتگان رو توی قزوین ندیدم ولی د ر مورد سپرده گذاری کمی وسواس داشته باش پول ندی دردسر بخری و هی دنبالش بدویی از بچه ها کسی در مورد این بانک یا موسسه چیزی می دونه بگه ممنون

Idea بازار امروز بیش از هر زمان دیگری متکی بر فروشنده هاست.
کتاب فروشنده یک دقیقه ای
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: sajjad.ghorbani , mardin-b
06-18-2011, 06:39 AM
ارسال: #10
RE: بالاترین سود بانکی ؟؟؟
سودش بالاست و در تهران هم شعبه دارد اما تحقیق بیشتر می خواهد ضمنا فرشتگان موسسه مالی و اعتباری است و بانک نیست.دلیل بالا بودن سود این موسسات نیز سعی در جمع کردن منابع مالی توسط آنها از مردم و رسیدن به مبلغ معینی و تبدیل شدن به بانک است!!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]


مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: faramarz , sajjad.ghorbani , mardin-b , جوادي
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  بهترین وام بانکی sara 51 19,888 05-05-2016 10:29 AM
آخرین ارسال: bitumen
  کسب درآمد جهت پرداخت وامهای بانکی sahhosseiny 9 2,103 09-28-2013 01:14 AM
آخرین ارسال: شهريار
Smile لطفاموسسه یا شرکت معتبر برای نقد کردن ضمانت نامه های بانکی معرفی کنید ؟ wanted 2 1,691 08-02-2013 12:02 AM
آخرین ارسال: رهپیک
  بهره 5 ساله بانکی بسیار بالا mahan_mehr_1389 17 4,376 12-24-2012 03:38 AM
آخرین ارسال: mehrdad20
  10روش برای جلوگیری از جعل چک بانکی کامیار کاظمی 6 2,517 11-22-2011 12:29 AM
آخرین ارسال: مهتاب

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS