ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
زمان کنونی: 04-19-2024, 11:30 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: iranboy
آخرین ارسال: odise
پاسخ: 8
بازدید: 2322

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امیتازات : 2.46
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
06-18-2014, 05:07 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2014 04:10 PM، توسط iranboy.)
ارسال: #1
صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد

لیلا لطفی: این گزارش را شمایی بخوانید که درآمد خانواده تان ماهانه یک میلیون و 500 هزار و یا کمی بیشتر یا کمتر است؛ این خواسته نویسنده نیست بلکه اقتضای سوژه این گزارش است. ما می خواهیم به شمایی که درآمدی حدود یک میلیون و 500 هزار دارید، پیشنهاد دهیم چطور می توانید 200 هزار تومان ماهانه پس انداز کنید. آرزویی غیر ممکن و یا شاید آرزویی بسیار بزرگ است که شاید بتوان در برخی ماه های سال برآورده کرد. البته اگر ده سال پیش قرار بود چنین گزارشی نوشته شود قطعا به این موضوع می پرداخت که شما با چنین مبلغی در کجا می توانید سرمایه گذاری کنید که سودده باشد. بیست سال پیش این درآمد ماهانه برای هر خانواده می توانست درآمد هنگفتی بشمار آید و آنها می توانستند با درآمد هر ماه خود یک خانه ویلایی بخرند. اما سی سال پیش با این درآمد سرپرست خانواده می توانست گذشته از خانواده خود، کارخانه ای با 20 تا 25 کارگر را به تملک خود درآورد.

از رویا بیایید بیرون؛ امروز با این درآمد حداکثر دو نفر را تامین می شوند. پس نباید برای شما اتفاق های ناخوشایند و یا خوشایندی که عوارض ناخوشایند دارند، بیفتد.

ازدواج و طلاق، تولد و مرگ ، زیارت خانه خدا و بروز بیماری حاد، اتفاق هایی است که هزینه های هنگفتی به اقتصاد ضعیف خانواده شما تحمیل می کند و احتمال دارد آن را از پا بیندازد. البته اگر صاحب خانه باشید اوضاع بهتر است. اما اگر نیستید نیز باید خانه ای بیابید که هزینه های مسکن برای شما، بیش از 50 درصد درآمدتان را در برنگیرد.

1- اگر در خانه 120 متری سکونت دارید و متوسط یک میلیون تا یک میلیون 200 هزار تومان اجاره می دهید. یا در خانه 80 متری سکونت می کنید و متوسط یک میلیون اجاره می دهید، حتما به دنبال خانه ای ارزان تر بگردید. شما با درآمد یک میلیون و 500 هزار تومانی باید در خانه ای حداکثر با متراژ 60 متر زندگی کنید تا با صاحبخانه بر سر اجاره بهایی حدود 700 هزار تومان توافق کنید. زیرا مجبورید به طور متوسط ماهانه 50 هزار تومان نیز شارژ بدهید.

فکر نکیند فراهم کردن پول پیش بیشتر می تواند معجزه ای در هزینه های مسکن ایجاد کند. چون در چنین حالتی نیز مجبورید ماهیانه مبلغی را علاوه بر اجاره خانه کنار بگذارید تا در پایان سال، به مبلغ رهن خانه اضافه کنید. در سال هایی که تورم بالای 36 پیش بینی می شود، پرداخت اجاره بالاتر مقرون به صرفه است و در بقیه سال ها، بالا بردن پول پیش.

اگر شما صاحب خانه نیز باشید، هزینه هایتان به صفر نمی رسد. اگر خانه وام داشته باشد باید ماهانه 240 هزار تومان برای قسط کنار بگذارید . شما برای شارژ ماهانه کماکان باید 50- 60 هزار تومان را کنار بگذارید. اگر خانه وامی ندارد، احتمالا قدیمی است، هزینه تعمیرات و شارژ این خانه نیز خیلی کمتر از وام 240 هزار تومانی نیست.

اما اگر در خانه ای نو ساز زندگی می کنید، می توانید با قدرت بیشتری نسبت به سایر کسانی که درآمد ماهانه مشابه دارند با تورم بیش از 30 درصد زندگی کنید.

2- با سرمایه ماهانه یک میلیون و 500 هزار تومان به شما زوج های جدید و قدیمی توصیه می شود به ضرب المثل قدیمی «هر آن کس که دندان دهد، نان دهد» توجه نکنید؛ چون تا کنون مبنایی دینی برای این ضرب المثل پیدا نشده است.

حال اگر وسوسه بچه دار شدن به سراغتان می آید، ابتدا به جیب ها و کارت بانکی خالیتان نگاه کنید و سپس مروری سرانگشتی بر هزینه های این اتفاق خوشایند بیندازید. بدون شک این وسوهه چه صاحب خانه باشید و چه نداشته باشید می خوابد. زیرا در شرایط نرمال هزینه های پیش از تولد یک نوزاد، زمان تولد و پس از آن تا یک سالگیش با بیمه خدمات درمانی یا تامین اجتماعی بیش از 5 میلیون خواهد بود. اگر بیمه به یاری شما نیاید، ممکن است تولد هر فرزند تا 4 برابر این هزینه را به همراه داشته باشد.

3- اگر در خانواده چهار نفر هستید بعید است، دخل و خرجتان به هم بخورد. با این حال ما به شما توصیه می کنیم با شکمتان شوخی نکنید. در آشپزخانه از موادغذایی مناسب استفاده کنید و مواد فاسد شدنی را تجربه نکنید. چون در این صورت هزینه دکتر و دارو شما حتی اگر بیمه باشید بیش از یک شام چهار نفره خواهد بود. شما می توانید به جای برنج ایرانی پارساله، برنج امسال را خریداری کنید که حدود هزار تومان ارزان تر است. در ضمن بهتر است چند نوع برنج را انتخاب کنید. در بین برنج های ایرانی خزر یک و دو که حدودا کیلویی 2 هزار تومان و در واقع قیمت مناسب تری نسبت به بقیه دارند را می توانید برای غذاهایی مثل لوبیاپلو، عدس پلو که کیفیت پایین برنج در انها خیلی مشخص نمی شود، استفاده کنید.

در مقابل برای تهیه برنج سفید، حجم کمی هاشمی یا طارم درجه دو استفاده کنید که حدود 3500 تومان هستند. در ضمن بر برای سوپ و شله زرد از برنج های شکسته استفاده کنید که حدود هزار و 500 تا 2000 تومان هستند. ما برنج خارجی را توصیه نمی کنیم چون در آنها درصدی سم آرسنیک وجود دارد که برای انسان مضر است؛ موضوعی که همواره دولتی ها پنهان کردند. البته حتی اگر این موضوع را هم در نظر نگیرید بهتر است برنج خارجی نخرید چون با افزایش قیمت دلار برنج هند و پاکستانی گرانتر از برنج ایرانی است. اما برای خرید گوشت قرمز به شما توصیه می شود، از سازمان میادین شهرداری خریداری کنید که قیمت محصولاتش نسبت به مغازه اغلب 5 درصد ارزان تر است. اما اگر می خواهید 20 درصد سود کنید بهتر است با خرید گوسفند زنده از میادین شهرداری یکبار هزینه هنگفتی را به خانواده تحمیل کنید. در این صورت شما هم صاحب گوشت برای تمام سال خواهید بود و هم از آلایش گوسفند نظیر کله و پاچه ، جگر و سیرابی بهره خواهید برد. با این درآمد خرید سوسیس ، کالباس و همبرگر را که بعد از مدتی شما را بیمار می کند را فراموش کنید. برای خرید سبزیجات و انواع میوه ترجیحا مغازه نزدیک خانه را انتخاب نکنید. اگر شما هزینه رفت و آمد و معطلی در سازمان میادین را به جان بخرید کماکان از خرید محدود و یا انبوه مواد غذایی خود ضرر نخواهید کرد.

البته با این درآمد بهتر است شما هفتگی خرید کنید تا گذشته از کاهش هزینه حمل و نقل و انتظار در صف های میادین تهران، میوه وسبزی کمتری را روانه زباله خانه می کنید. برای خرید حبوبات اگر می خواهید به توصیه ما خرید کنید، به بازار بروید؛ البته اگر در محله شما مراکز عمده فروشی حبوبات وجود ندارد. در این بخش از خرید شما حدود 50 درصد سود خواهید کرد، هرچند مجبور هستید ساعت ها برای پاک کردن آنها وقت بگذارید.

اما اگر خانواده را بسیج کنید حداقل ظرف 4 ساعت خرید انبوه سامان دهی خواهد شد. ما توصیه می کنیم برای خرید لبنیات نیز به میادین مراجعه کنید چون حداقل محصول را با قیمت ثبت شده عرضه می کنند. درضمن اغلب شیر در کیسه های پلاستیکی را که ارزان تر از سایر انواع شیر است را میادین توزیع می کنند. شیر در کیسه های پلاستیکی هزار تومان، در ظرف های پلاستیکی هزار و 850 است و در ظرف های مقوایی 2 هزار و 300 به بالا است. انواع مارک های پنیر و کره تقریبا قیمتی یکسان دارند، اما اگر شما مصرف بالایی دارید از بسته های بزرگ پنیر و کره استفاده کنید تا هزینه های ماهانه خرید پنیر و خامه شما بیش از ده هزار تومان کاهش می یابد. قیمت سایر لبنیات نیز تابع شیوه بسته بندی آنها است.

در ماه های اخیر با توجه به افزایش قیمت روغن، توصیه ما تهیه غذاهای کم روغن و یا آب پز است. مصرف روغن در حجم زیاد برای شما از دوجنبه توصیه نمی شود یکی گرفتگی عروق از باب مصرف روغن زیاد و دیگری گرفتگی قلب از باب هزینه آن. اکنون روغن لیتری 4هزار و 800 تا 4 هزار و 900 تومان است، شما برای خرید روغن هزار و 350 گرمی باید حداقل 5 هزار تومان هزینه کنید. البته روغن کم کیفیت 3 هزار تومانی نیز در بازار هست. اما مصرف آن نیز احتمال بروز بیماری دارد. در نتیجه سعی کنید خرید روغن را دوماه یکبار کنید. با این درآمد هزینه ای بیش از 30 هزار تومان برای تهیه نوشابه ، سس ، شیرینی و تنقلات هزینه نکنید.

تعاونی های مصرف، بازارهای روز شهرداری و فروشگاه های اتکا نیز مکان های مناسبی برای تهیه این اقلام و سایر موادغذایی و ضروری خانواده هستند. با سرمایه موجود شما ترجیحا از فروشگاه های زنجیره ای شهروند، رفاه ، سوپر استار و پروما خرید نکنید.

ما توصیه می کنیم برای خرید انواع میان وعده های شیرین به فروشگاه های شیرین اصل سر بزنید. تولید ترشیجات خانگی هم راهی برای کاهش هزینه های خرید آن است؛ خوردن آن به همراه غذا در زمستان می تواند شما را از پرداخت هزینه انتی بیوتویک تا تزریق پنی سیلین معاف کند.

4- در خانواده چهار نفره هزینه آموزش فرزندان چاهی عمیق است که با درآمد ماهانه یک میلیون و 500 هزار به سختی می توان آن را پر کرد؛ این گذشته از هزینه احتمالی تحصیل پدر و مادر خانواده است.

با توجه به شرایط کنونی به فکر فرستادن فرزند یا فرزندتان خردسالتان به مهد کودک نباشید؛ بلکه او را به نوبت به دست مادربزرگانش بسپارید.

اگر به مهد می رود؛ راهی برای فرار از هزینه های هنگفت مهد پیدا کنید. اگر فرزندتان به مدرسه خصوصی یا دولتی می روند؛ آنها را با وسایل نقلیه عمومی آشنا کنید تا هزینه 150 تا 300 هزار تومانی سرویس مدرسه فرزندتان به سبد منابع خانواده بازگردد.

اگر خودتان قصد تحصیل دارید، در شرایط کنونی فقط به دانشگاه های غیر پولی فکر کنید. از فرزندانتان نیز بخواهید خود را برای شرکت در کنکور دولتی آماده کنند و هزینه ای بابت خرید فرم دانشگاه آزاد نپردازید. با این درآمد به فکر کلاس خصوصی و حتی عمومی کنکور نباشید. هزینه ارزان ترین معلم خصوصی ساعتی 35 هزار تومان و ارزان ترین کلاس کنکور 200 هزار تومان است. در شرایط فعلی ترجیحا کتاب های گاج را نیز از سبد خرید خانواده خارج کنید. هزینه یک کتاب گاج 25 هزار تومان است.

درنتیجه باید خودتان به تنهایی آماده کنکورشوید. با این درآمد اگر خواستید دانشگاه پولی بروید، ترجیحا رشته های علوم انسانی را انتخاب کنید که هزینه کمتری نسبت به رشته های فنی، پزشکی و هنر دارد. اکنون در دانشگاه ها شهریه هر ترم دانشجویان فنی و پزشکی حدود 3 میلیون تومان است و شهریه دانشجویان علوم انسانی حدود یک میلیون و 800 هزار تومان است. هزینه تحصیل در این دانشگاه ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب یک تا دو برابر بیشتر است.

5- با این درآمد، بهتر است به جای سوار شدن تاکسی، با اتوبوس یا مترو در سطح شهر یا شهرهای همجوار تردد کنید. زیرا در این صورت شما می توانید 50 درصد از هزینه های حمل و نقل تان را کاهش دهید. هر چند با این کاهش، خستگی تردد به تن تان می ماند و شما را از فعالیت های بیشتر باز می دارد. هزینه تردد با اتوبوس برای هر خط دست کم 250 تا 350 تومان است. هزینه سفر با مترو نیز 300 تا 400 تومان برای هر سفر است. شما با خرید کارت تردد مترو، هزینه های رفت و آمدتان را تا 50 درصد کاهش می دهید.

اگر مجبور شدید در شرایط خاص سوار تاکسی شوید، حتما پول خرد به همراه داشته باشید. زیرا این روزها، بسیاری از رانندگان تاکسی، علاقه چندانی به پس دادن باقی پول مسافران نشان نمی دهند. همین باقیمانده پول تاکسی، برای کسی که روزانه یکی دو مسیر را از این وسیله استفاده می کند، ماهیانه حدود 20 هزار تومان می شود.

استفاده از خودروهای ون، هرگز به شما توصیه نمی شود. اگر چه هزینه کرایه ون 100 تا 200 تومان ارزان تر از سواری است، اما توجه داشته باشید که به مرور زمان، هزینه عمل جراحی 4 میلیونی دیسک کمر را برای شما به ارمغان می آورد.

به یاد داشته باشید در روزهای آفتابی دست کم دو ساعت زودتر راه بیافتید تا بتوانید با در نظر گرفتن مدت انتظار در ایستگاه های اتوبوس و مترو مسیرتان در زمان دلخواه به مقصد برسید. در مسیرهای طولانی شما مجبور هستید حداقل یک ربع ساعت تا 45 دقیقه در ایستگاه اتوبوس یا مترو منتظر بمانید. اگر دیر راه بیفتید، ناچارید وسایل نقلیه گران قیمت را انتخاب کنید. در غیر این صورت به موقع به محل کار خود نمی رسید و در پایان ماه، با جریمه و کسری حقوق مواجه می شوید. دانشجوها و دانش آموزهایی هم که دیر به محل تحصیل خود برسند، ناچارند به استاد یا ناظم، جواب پس بدهند.

در شرایط کنونی به شما توصیه می کنیم. برخی از مسیرهایتان را پیاده حرکت کنید. البته آنقدر پیاده روی نکنید که مجبور شوید هر دو سه ماه یکبار، کفش جدیدی بخرید. در ضمن در روزهای بارانی و برفی آینده نیز دو سه ساعت زودتر از زمان مورد نظر حرکت کنید چون اگر مجبور شوید دربستی بگیرید، با مسافرکش هایی مواجه می شوید که پول خون پدرشان را از شما مطالبه می کنند.

6- سفر در روزهای شلوغ و تعطیلی های به هم پیوسته، گزینه خوبی نیست. چون در چنین مواقعی، قیمت سفر به شدت افزایش می یابد. افزایش قیمت بلیت هواپیما، قطار و استهلاک اتومبیل، بالا رفتن مصرف بنزین در ترافیک جاده ای، گران تر شدن هتل ها و سایر اقامتگاه ها و حتی بالارفتن هزینه خورد و خوراک و اماکن تفریحی، نمونه هایی از عوامل افزایش هزینه سفر در چنین روزهایی است.

به شما پیشنهاد می کنیم حداکثر یک بار در سال به سفر بروید. در این سفر نیز ترجیحا در منزل اقوام مستقر نشوید، چون احتمال دارد آنها برای بازدید، بیش از یک هفته به منزل شما بیایند.

سفر با قطار درجه یک، پیشنهاد خوبی است چون نسبت به ماشین شخصی یا هواپیما، راحتی بیشتر و هزینه کمتری برای شما دارد. برای این سفر، به سراغ اتوبوس هم نروید، چون شما خواهان ارامش هستید.

برای اقامت استفاده از چادر سفری، بهترین گزینه اقامتی در همه شهرهای ایران به حساب نمی آید.

می توانید به سراغ سوئیت های اجاره ای در نقاط پیرامونی شهر بروید که هزینه کمتری دارند. در غیر این صورت به بهانه نزدیک بودن به نقاط مذهبی یا گردشگری، باید هزینه اجاره چند برابری را پرداخت کنید.

توصیه می شود برای سفر یکی دو وعده غذای فاسد نشدنی را به همراه داشته باشید. اگر با ماشین خود به سفر می روید، ترجیحا مواد غذایی بیشتری را همراه داشته باشید تا کمتر به رستوران احتیاج پیدا کنید.

قبل از حرکت، حتما ماشین خود را به جهت ایمنی و سلامت چک کنید چون هزینه حمل ماشین تا تعمیرگاه های بین راهی و هزینه تعمیر آن در جاده ها یا شهرهای توریستی، مبلغ مضاعفی از سبد سفر شما را می بلعد. اگر یکبار گرفتار بکسل کردن ماشین خود شوید، باید دست کم 100 تا 150 هزار تومان پیاده شوید. گذشته از آن که برای تعمیر هر قطعه کوچک از ماشین تان، دو سه برابر بیشتر از تعمیرگاه های شهر مبدأ می پردازید. البته اینها گذشته از مصدومیت احتمالی است که با سهل انگاریتان ممکن است در سفر گریبانگیر شما شود و سفر را به کام تان تلخ کند.

7- برای خرید پوشاک و کیف و کفش و اقلامی از این دست، بهترین گزینه، پیدا کردن راسته ارزان فروشان در منطقه نزدیک محل سکونت خودتان است.

خرید از مغازه های لوکس توصیه نمی شود چون شما خواهان خرید جنس هستید نه مغازه. خرید از بازارهای جنوب شهر که شما با آن فاصله زیادی دارید، راه خوبی نیست چون در آنجا، غیر از هزینه خرید، هزینه حمل و نقل و خوراکی سرپایی هم به شما تحمیل می شود. البته خرید از بازار بزرگ تهران، می تواند یک گردش درون شهری باشد که گاهی برای تنوع، بد نیست. ولی فراموش نکنید که در بسیاری از مواقع، بازار تهران و بازارهایی از این دست، قیمت هایی همچون مغازه های بالای شهر دارند. پس لطفا تبلیغات فریبنده آنها را باور نکنید.

8- چند سالی است که شهروندان، در محاصره قبض های مختلفی همچون آب، برق، تلفن و موبایل هستند. در این میان، قبض موبایل بیشترین رقم را به خود اختصاص می دهد، پس مراقب پیام های شرکت های تبلیغاتی و مخابرات که هر از چندی خبر از برگزاری مسابقه پیامکی می دهند، باشید که این پیام های فریبنده بیش از 10 هزار تا 20 هزار تومان برای شما آب می خورد. در ضمن از انتقال خط خود به خط های دیگر جلوگیری کنید تا هزینه هنگفت انتقال نیز به هزینه های شما اضافه نشود. تلفن خانه را نیز مجهز به سیستم های پشتیبان مخابرات نکنید. اگرچه هزینه اینترنت کند مخابرات کمتر از سایر خدمات دهندگان اینترنتی است.

برای کاهش هزینه برق ترجیحا در زمان پیک مصرف از وسایل برقی که هزینه برق را دوبرابر می کند استفاده نکنید. برای کاهش هزینه آب نیز بهتر است در هنگام استحمام بدون وقفه شیر آب را باز نگذارید. در هنگام شستن وسیله نقلیه خود نیز از شلنگ استفاده نکنید.
منبع

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-18-2014, 11:02 PM
ارسال: #2
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
معذرت می خواهم دوست عزیز!
این سایت سایت میلیاردر ها است نه سایت کسانی که می خواهند مانند ....زندگی کنند!
برخی نکات مطلبی که آورده اید در نوع خود جالب و قابل استفاده است لکن:
معلوم است که درآمد یک میلیون و پانصد هزار تومان کفاف زندگی را نمی دهد. اما آیا باید این قدر خست به خرج داد و از همه چیز (حتی بچه دار شدن دانشگاه رفتن و زیارت خانه خدا) ترسید؟
ما پیرو مکتب رابرت کیوساکی هستیم. این طرز فکر که در بالا آوردید طرز فکر پدر بی پول است. اما پدر پولدار هیچ گاه چنین رفتاری ندارد. او همیشه خرج می کند و هرکز چیزی برای خود و خانواده اش کم نمی گذارد. در عوض سعی می کند تا می تواند درامد خود را افزایش دهد.
غالب موضوعاتی که درسایت مطرح شده برای نیل به این مقصود است: به جای این که هزینه های خود را کاهش دهیم سعی کنیم بردرآمد خود بیافزاییم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: iranboy , مهدی 1 , maral 777
06-19-2014, 09:57 AM
ارسال: #3
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
من هم اصلا موافقه برنامه ریزی برای دو ریال کم کردن هزینه ها نیستم . به نظر من به جای تلف کردن وقت برای این کار بهتره به فکره افزایش درامد باشیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: s.david.s
06-19-2014, 10:07 AM
ارسال: #4
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
این مقاله بیشتر برای افرادی که درآمد ثابت دارند نوشته شده ولی بقول آقای رحیم پور ازغدی نگاه سکولاری توش جولان میده
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
06-19-2014, 04:13 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 06-19-2014 05:36 PM، توسط iranboy.)
ارسال: #5
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
کاهش هزینه های زندگی
روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی
اگر اسم تاپیک / راه های پس انداز با صرفه جویی در هزینه های زندگی / بود نظر شما همین بود؟

ندیدم شهی در دل آرایی تو!/ علی فانی

در هر کاری حکمتی و در حکمتی دنیایی از خیر.

Life Is Good
Feeling Good

Mobile:
09374475969
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-18-2015, 12:12 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 07-18-2015 12:12 AM، توسط مهدی نجیب زادگان.)
ارسال: #6
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
انسان در موارد سختی ایده نو به سرش خطور میکنه.ولی کو تا عمل
انسان در موارد سختی ایده نو به سرش خطور میکنه.ولی کو تا عمل
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-18-2015, 09:31 PM
ارسال: #7
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
به نظر شما این روش درست هست ؟ من به این روش معتقد هستم :

صرفه جویی در هزینه های زندگی
افزایش درآمد
مصرف بهینه و مفید از سود درآمد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
07-18-2015, 09:36 PM
ارسال: #8
RE: صرفه جویی برای زندگی با ماهیانه 400 هزار تومان کسر درآمد
(06-18-2014 11:02 PM)abdolhossein نوشته شده توسط:  معذرت می خواهم دوست عزیز!
این سایت سایت میلیاردر ها است نه سایت کسانی که می خواهند مانند ....زندگی کنند!
برخی نکات مطلبی که آورده اید در نوع خود جالب و قابل استفاده است لکن:
معلوم است که درآمد یک میلیون و پانصد هزار تومان کفاف زندگی را نمی دهد. اما آیا باید این قدر خست به خرج داد و از همه چیز (حتی بچه دار شدن دانشگاه رفتن و زیارت خانه خدا) ترسید؟
ما پیرو مکتب رابرت کیوساکی هستیم. این طرز فکر که در بالا آوردید طرز فکر پدر بی پول است. اما پدر پولدار هیچ گاه چنین رفتاری ندارد. او همیشه خرج می کند و هرکز چیزی برای خود و خانواده اش کم نمی گذارد. در عوض سعی می کند تا می تواند درامد خود را افزایش دهد.
غالب موضوعاتی که درسایت مطرح شده برای نیل به این مقصود است: به جای این که هزینه های خود را کاهش دهیم سعی کنیم بردرآمد خود بیافزاییم.

ما پیروان کتب رابرت کیوساکی هستیم رو خوب اومدی!

یه مثال میزنم!
من تو دوران دانشجویی خوابگاه بودم ماهانه دقیقا صد هزارتومان خرج میکردم چپو راست هم از زندگیم میزدم تا کمتر خرج کنم.
سال چهارم رفتم خونه گرفتم ماهی فقط 130 تومن داشتم کرایه میدادم!
نتیجه اش این شد که شاغل شدم و الان تو فکر خرید خودرو و ... هستم!!!
بزرگ فکر کنید تا بزرگ شوید
شاد باشید و سربلند

حداکثر یک سال تا شروع حرکت اسانسوری!
-------------------
امضای بالا امضای اولم بود که موقع ثبت نام تو سایت گذاشتم، متاسفانه آسانسوری برای رسیدن به موفقیت وجود نداره دارم از پله ها بالا میرم!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile خرید گوشی آیفون به صرفه fafa063 1 219 07-02-2021 08:58 PM
آخرین ارسال: zf.64
  هزینه های زندگی 123456 9 3,561 07-18-2015 12:09 AM
آخرین ارسال: مهدی نجیب زادگان
  کاهش هزینه های زندگی بر اساس تجارب اعضای محترم mamo 7 2,007 11-15-2014 06:34 PM
آخرین ارسال: maral 777
  روشهایی مفید جهت کاهش هزینه های زندگی کامیار کاظمی 211 17,425 05-26-2013 04:18 PM
آخرین ارسال: صدفی
  « چند توصیه برای تلفن‌های همراهی که در آب می‌افتند » soltan_sal 0 942 01-21-2013 09:04 AM
آخرین ارسال: soltan_sal
  روش‌های مناسب برای شستن شلوار جین mallarme 1 1,945 12-03-2012 09:57 PM
آخرین ارسال: Peanut
  ایده برای کاهش هزینه در جشن با تفکر خلاق sherafati 9 2,720 06-25-2012 06:58 PM
آخرین ارسال: sherafati

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS