ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
زمان کنونی: 04-24-2024, 10:59 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: tan-graphic
پاسخ:
بازدید: 6788

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
11-05-2012, 01:09 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-05-2012 01:17 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #1
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان
در فصل سرما، ایمنی را به خانه آورید

این روزها با نزدیک شدن به فصل زمستان هوا نیز به سمت سرما پیش می رود و بسیاری از خانواده ها به فکر تدارکاتی برای مقابله با سرما هستند.
مقابله با فصل سرما یکی از واجبات است چرا که این فصل می تواند حتی جان انسان ها را نیز به خطر بیاندازد. با استفاده از وسایل گرمایشی و همچنین رعایت چند نکته شما می توانید خانه خود را گرم کنید اما مهمترین نکته این است که ایمنی را در استفاده از وسایل گرمایشی زعایت کنید تا در طول فصل سرما خطری شما را تهدید نکند.

*یکی از نکات اساسی این است که همیشه اجازه بدهید هوای کافی برای تنفس شما و جهت سوختن بخاری گازسوز به اتاق برسد . وجود روزنه های زیر دربها برای این منظور مفید می باشند. بنابراین روزنه های زیر دربها را با اشیاعی همچون پارچه ، پتو و ... مسدود ننمایید .



*از صحیح سوختن گاز و سلامت بخاری بوسیله افراد ذیصلاح مطمئن شوید. تنها کافی است تا با شرکت تولید کننده محصول تماس بگیرید و از آن ها برای این کار راهنمایی بخواهید.

*از سلامت دودکش مربوط به بخاری اطمینان حاصل نمایید. این امر یکی از مهمترین نکاتی است که باید همیشه در نظر داشته باشیم چرا که اشکالات دودکش می تواند باعث بروز اتفاقاتی غیر قابل بازگشت شود.

*نصب دودکش در داخل راهرو، پاسیو و فضاهای بسته ساختمان که جریان طبیعی هوا وجود ندارد ممنوع است و هر وسیله گازسوز باید دارای یک دودکش مجزا و مجهز به کلاهک اچ (H) باشد.

*چنانچه دودکش سرد باشد نشاندهنده عدم عبور گازهای سمی است و بایستی سریعا نسبت به رفع مشکل اقدام نمود، استفاده از شعله شمع یا کبریت در محل دریچه و مبدا دودکش، چنانچه شعله به سمت داخل دودکش کشیده شد بیانگر این است که مکش دودکش مناسب است و اگر تغییری در شعله ایجاد شود نشانگر عدم مکش مناسب دودکش است.

*راه های متفاوتی برای باز کردن راه دودکش ها وجود دارد که بهترین آن ها استفاده از یک وزنه و طناب محکم است. وزنه را از بالای دودکش به پایین بی اندازید تا در میان راه تمام مسدود کننده ها را از بین ببرد.

*از تبدیل بخاری و سایر وسایلی که با سوختهای دیگر مورد استفاده قرار می گیرند به وسایل گازسوز جدا خودداری نمایید. برای اینکار البته می توانید از متخصصان مجرب استفاده کنید اما بازهم این کار توصیه نمی شود.

* یکی از نکات بسیار ساده این است که قرار گرفتن پرده ، لباس ، رختخواب ، ظروف پلاستیکی و سایر اشیاء قابل اشتعال در مجاورت بخاری می تواند سبب وقوع آتش سوزی در منزل گردد.



*درصورتیکه احساس کردید سوخت بخاری ناقص بوده و یا باشعله آبی نمی سوزد به آن بی‌تفاوت نمانید، ممکن است این نقص ناشی از نرسیدن هوای کافی به بخاری باشد. توجه داشته باشید که شعله بخاری همیشه باید آبی بسوزد.

*اگر به تازگی از سفر بازگشته اید و قصد دارید تا شیر اصلی گاز را باز کنید، در ابتدا لازم است اطمینان حاصل نمایید که کلیه شیرهای مصرف وسایل گازسوز بسته باشد.

*یکی از نکات بسیار مهم در سلامت فصل زمستان استفاده از شلنگ های سالم و فشار قوی است. به غیر از این شلنگ ها از رابط دیگری برای وصل کردن وسایل به گاز استفاده نکنید.

*بدون استفاده از بست برای محکم کردن شیلنگ گاز هرگز از وسیله گازسوز استفاده نکنید و آبگرمکن و وسایل گاز سوز را هرگز در حمام نصب نکنید.



*طول شیلنگ گاز نباید حداکثر از 120 سانتی متر بیشتر باشد، استفاده از شیلنگ‌های بلند برای رساندن گاز به نقاط مختلف منزل بسیار خطرناک است و باید از این کار خودداری کرد.

*استفاده از بخاری‌های بدون نیاز به دودکش بر اساس رعایت محدودیت‌های محل نصب آن که در استانداردها به آن اشاره و تعریف شده، بلامانع است و بر اساس این استاندارد دامنه کاربرد این دستگاه محدود به اماکن پر رفت آمد است که اکسیژن کافی برای محیط را تامین می‌کند. البته استفاده از این دستگاه بر اساس استاندارد ایران در اتاق خواب، حمام و محیط‌های بسته و کوچک ممنوع است.

*علائم مسمومیت با منواکسید کربن می‌تواند طیف وسیعی از علائم را شامل شود که در بیماری‌های مختلف دیده می‌شود. متاسفانه بسیاری از این علائم شبیه به علائم سرماخوردگی است و اکثر افراد فکر می‌کنند به دلیل سردی هوا دچار سرماخوردگی شده‌اند و تمایل به استراحت و خوابیدن پیدا می‌کنند. ابتلای تمام افراد خانواده به علایمی شبیه به آنفلوآنزا، بروز مسمومیت در افراد را نشان می‌دهد.

*سردرد، ضعف جسمانی، سرگیجه و بی قراری، تهوع و استفراغ، خمیازه کشیدن بیش از حد.، کاهش دید از علایم عمومی مسمومیت‌ها است. حالت خواب آلودگی شدید، کسلی، خستگی و کاهش قدرت عضلانی از جمله علایم اولیه مسمومیت در افراد به شمار می‌رود. چنانچه افراد در این مرحله متوجه چنین علایمی شدند، با خارج شدن از فضای آلوده می‌توانند از پیشرفت مسمومیت پیشگیری کنند.

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: yu3f , مــجــیــנ , بهداد , jahanagahi , ناصر صادقی , mahdi77 , Elixir
ارسال پاسخ 


پیام های داخل این موضوع
دانستنیهای روزهای سرد پاییز و زمستان - صدفی - 11-05-2012 01:09 PM

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دانستنیهای روزهای زیبای بهار و تابستان صدفی 31 4,963 06-09-2014 10:27 AM
آخرین ارسال: صدفی
  دانستنیهای مفید سلامتی zoofanoon 15 1,638 05-10-2012 11:51 AM
آخرین ارسال: zoofanoon

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS