سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30)
+--- موضوع: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر (/showthread.php?tid=9989)

صفحه ها: 1 2

سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - MARYAR - 11-08-2013 01:04 PM

سلام دوستان انجمن میلیاردرها
سه سال پیش یعنی 2 آذر سال 89 انجمن با تفکر چندین ساله توسط آقای کاظمی شکل گرفت و در بین هزاران انجمن و سایت های دیگر اینترنتی آپلود شد و آدرس milyarderha.ir ثبت شد.
سال 90 اولین سالگرد تولد انجمن را به طور شایسته ای با حضور خبرنگاران و اعضای با وفای سایت برگزار کردیم که شما می تونید خاطراتش را در تاپیک های سایت بخونید.

پارسال به دلیل مقارن شدن تولد انجمن با تاسوعا و عاشورای حسینی متاسفانه جشنی برگزار نکردیم.

امسال بر آن هستیم که سومین تولد انجمن را با حضور اعضای بیشتر و در شهر بسیار زیبای شیراز برگزار کنیم.
به همین منظور از دوستان صاحب ایده و فکور دعوت می کنیم تا در زمینه های زیر ایده های خود را ارسال نمایند و به بهترین ایده ها جوایزی به رسم یادبود داده خواهد شد.
1- شعر یا متن زیبا در وصف انجمن
2- یک برنامه جذاب متفاوت
3- کلیپ یا انیمیشن کوتاه
4- اسلایدهای جذاب از موضوعات انجمن
5- گرافیک و طرح زیبا
6- بهترین خاطره و مطلب انجمنی

منتظر ایده ها و نوشته های شما دوستان عزیز هستیم.
می توانید مطالب خود را برای بنده یا مدیریت پیغام خصوصی نمائید یا به آدرس زیر ایمیل کنید:
unc.iran@yahoo.com

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - MARYAR - 11-08-2013 05:33 PM

اینم تولد یک سالگی انجمن و گزارش کوتاهی از آن (برای اینکه روال اصلی برنامه های تولد دستتون بیاد):

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1200

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=1227

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - mardin-b - 11-08-2013 06:45 PM

سومین سالگرد تولد انجمن را به تمام دوستان عضو و مدیران لایق آن تبریک عرض میکنم.
از استادان بزرگ آقای کاظمی و شخص گرانقدر انجمن استاد قربانیان خانم معاون و گروه کولاک مشهد
استاد رضایی عزیز ،سیدی زاده ،سیدی و...مهدی گل محمدی ،سبحان ( با آن عکسهای انرزی بخششان)،حمزه ،مهیار خوش تیپ ،میر عباس خالدی
و دیگر دوستان که حضور ذهن ندارم بی نهایت سپاسگذارم.این انجمن جای وقت تلف کردن نیست هر کجای آن بگردی آثاری از صداقت ،درستی انرژی مثبت
درسهایی که کمتر جایی بشود پیدا کرد (انهم بدون هیچگونه هزینه ای)نحوه موفق شدن در کسب و کار و.... وجود دارد. به خود میبالم که عضو این انجمن هستم و خوشحالم از استفاده مطالب با ارزش آن.تولد انجمن را هم مثل تولد یکی از نزدیکان خود میدانم.
من خودم 20 سال مطالعه و تحقیق داشتم بدنبال راههای موفقیت در امور مالی و موفقیت شغلی بودم
که بواسطه آشنایی با این انجمن و اعضای آن تونستم بر ترس های چندین ساله ام غلبه کنم.
و به موفقیتهای دلخواهم برسم.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همگی

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - محسن قلي زاده - 11-09-2013 09:44 AM

من فك ميكردم چند سال داريد كار مي كنيد
دمتون گرم تو سه سال انقدر پيشرفت داشتيد
سالگرد معمولاً براي تسليت و غم و غصه به كار ميره، به نظرم سالروز قشنگ تره.
سالروز شكوفايي تون رو تبريك ميگم .
كليپ و اسلايد رو هم درست مي كنم ميذارم واستونSmile

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - MARYAR - 11-15-2013 12:47 AM

اولین برنامه بر شمردن موفقیت های اعضا و انحمن در طول یک سال اخیر
و دادن لوح تقدیر به استاد برتر، مدیر برتر، ناظم برتز، ایده برتر،و... است

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - MARYAR - 11-15-2013 01:17 PM

دومین برنامه ای که می خوایم برگزار کنیم البته در انتهای جشن خواندن بهترین خاطرات انجمنی در طول یک سال اخیر یا دو سال اخیر.
برای این برنامه پیشنهاد می دم همین جا شروع کنید به گفتن خاطرات خوب و شیرینتون در انجمن

کی خاطره داره؟؟؟؟

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - MARYAR - 11-15-2013 01:29 PM

بهترین خاطره من مربوط به سفر به بندرانزلی و چم خاله بود.
یادش بخیر
رفه بودیم دریا همه با هم تو آب بودیم بعد با یکی از مدیران همراه که دیگه حالا همراه نیست نقشه می کشیدیم برای خانوم های جدیدی که تازه با ما اومده بودند سفر و دفعه اولشون بود بعدش می رفتیم زیر آب و فقط یه دستمونو شبیه کوسه بیرون می ذاشتیم و به سمت نفری که براش نقشه کشیده بودیم می رفتیم و می کردیمش زیر آب و غرقش می کردیممممم خانومای عباسی هم هی داد می زدند بکشیدششششش Yosef.gif
یادش بخیر
یه شب هم با آقا نسیم و شهرزاد جون و بقیه رفتیم لب ساحل کلی حرف زدیم و آقا نسیم هم یه دهن برامون خوندن.

از خوابیدنمون که نگوووووو اصلا جا نبود تو ویلا کنار هم کنار هم اندازه یه مداد جا بودااااا. صدای خرو پوف عمو هوشنگ هم فضای شب را حسابی معنوی کرده بود Yosef.gif من و شهرزاد جون و مریم جون تو آشپرخونه خوابیدیم Yosef.gif

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - صدفی - 11-15-2013 04:44 PM

تو سفر مشهدمون با مهدی و مریم رفتیم یه شب حرم مهدی واسمون دعا میخوند بعد یه جا رو دوبار میخوند یه بار یه دفعه میخوند مارو گیج کرده بود حسابی
بعدم ۲۵نفر آدم تو قطار توی یه کوپه جمع شده بودیم خیلی عالی بود
جشن اولین سالگرد تولد هم من هنوز عضو نشده بودم و همراه نسیم رفتم تولد با کلی غر و انرژی منفی اونجا مریمم رو دیدم و باهاش آشنا شدم وقلب مهربونشو کشف کردم

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - 3ObHaN - 11-15-2013 06:12 PM

اینا هم شد خاطره ؟

اینا منو سالم بردن پارک ارم دیووووونه برگردوندن !
یه تاپ زنجیری بود بالای دو کیلومتر ارتفاع داشت با سرعت نور میچرخید .
منو ممد شموسی رو نشوندن روی یه تاپ که با یه نخ خیلی شل مستحکم شده بود .
نیم ساعت ما رو توی ارتفاع 2 کیلومتری اون بالا میچرخوندن :|

پ.ن : این ها مشاهدات و دیده های من تو این لحظه هستن و گاها با واقعیت منافات دارند Yosef.gif

RE: سومین سالگرد تولد انجمن 2آذر - sir-mahyar - 11-15-2013 06:24 PM

ابجی من یه پیشنهادی واسه این سفر دارم

هر کس از خودش از زمانی که شروع کرد بگه

شروع کار شروع مطالعات چیزایی که یه اینجا رسوندش

یعنی کلا هر کی داستان خودش رو از اول تا اینجا بگه

به نظرم اگه همچین چیزی رو ثبت و ضبط کنیم به خیلیا میتونه کمک کنه