راه اندازی آتلیه خانگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: راه اندازی آتلیه خانگی (/showthread.php?tid=9983) |
راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 11-07-2013 04:53 PM سلام دوستان.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. من در یک شهرستان کوچک زندگی میکنم(نزدیکیای مشهد)،به کارهای هنری هم علاقه زیادی دارم،و در حال حاضر برای دوست و آشنابا قیمت خیلی پایین،عکس ها شونو ویرایش میکنم (تقریبا مثل کارهای آتلیه) به نظر شما میشه تو یکی از اتاق های خونه ام یه آتلیه خونگی راه بندازم؟الان یه دوربین نیمه حرفه ای دارم(فوجی فیلم اچ اس 20)میخوام یه فون بک گراند بخرم با فلاش و چتر و شاید هم سافت باکس و یه سه پایه برا دوربین(اگه باز هم چیزی لازمه واسه یه آتلیه خونگی بگین،اما خرجش زیاد نشه) الان خیلی کم مشتری دارم،شاید ماهی،2-3 نفر!!! واسه بازاریابی میخوام به 10-15 تا آرایشگاه یه اطلاعیه بدم که هر کی مثلا از خدمات این آرایشگاه استفاده کرد، میتونه از تخفیف 30 درصدی آتلیه من برخوردار بشه. و میخوام تو خونه ام یه مهمونی به صرف چای و شیرینی بدم و به دوست و آشنا ها بگم که هر کسی رو میشناسن بیارن این جا که بتونن کارهامو ببینن و این جوری بتونم سفارش بگیرم. به نظرتون خوبه؟مشتریام زیاد میشن؟واسه مجوز بهم گیر نمیدن؟ قیمت هارو چه طوری تعیین کنم؟(با توجه به هزینه هایی که میخوام بکنم)اینجا در آتلیه ها یه عکس16*21 قیمتش 10000 تومنه...مسلما من باید کمتر بگم تا بیان اینجا.در ضمن سرسری هم کار نمیکنم و سعی میکنم بیشترین تلاشمو روی عکس بزارم. برای چاپ عکس ها چه کار کنم؟بفرستم مشهد واسه چاپ؟جایی رو میشناسین؟ ممنون از توصیه های ارزشمندتون RE: راه اندازی آتلیه خانگی - hesaab - 11-07-2013 06:56 PM سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم تو خونه بهت مجوز نمیدن اگه بخوای مغازه بزنی نزدیک به 30 ملیون خرج داره! ( اگه همه وسایلت و نو بخوای بخری) باید رشته تحصیلیت دیجیتال باشه یا یه دوره 3 ماهه رو بگذرونی که قیمت دوره نزدیک به 600 هزار هست مدرکش و که گرفتی بعد بهت مجوز میدن! اینا مشکلاتش بود خوبیاش هم اگه جای خوب بزنی نزدیک مدارس و دانشگاه و پلیس 10+ که خیلی سود داره! سود خالص هر عکس هم 92% هست یعنی فقط 8% پول چاپ هست بازم سوالی داشتی در خدمتم! RE: راه اندازی آتلیه خانگی - mehdi62 - 11-07-2013 10:39 PM یک نفر تهران همین کارو کرده بود البته شمال شهر بود تو خونه آتلیه زده بود می گفت یک تا یک و نیم درآمدمه. مجوز هم که من فکر نمی کنم خیلی ها برا کارشون مجوز داشته باشن. RE: راه اندازی آتلیه خانگی - مهدی 1 - 11-07-2013 10:43 PM به نظر من فعلا برید برای یک آتلیه یا عکاسی به عنوان عکاس بانو همکاری کنید ، هم حقوق و درصد و پورسانت می گیرید ، هم تجربه تون می ره بالا همچنین مشتری هایی هم که خودتون می گیرید را می برید همونجایی که کار می کنید و عکس را می گیرید و یک درصدی به صاحب عکاسی می دید RE: راه اندازی آتلیه خانگی - sir-mahyar - 11-08-2013 12:35 AM (11-07-2013 04:53 PM)shamsa نوشته شده توسط: سلام دوستان.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. سلام شما راحت می تونین یه هوم استودیو راه بندازین و کم کم کلی مشتری جمع کنین اگر تو چند تا فروم عکاسی عضو شید خیلی میتونین کمک بگیرید فروم های خارجیش رو بخونین بعضیا هستن با چند تا دونه لامپ و پروژکتور بجای فلش استودیو راه انداختن شما می تونین با هزینه ی کم استودیو تون رو راه بندازین و کم کم پیشرفتش بدین ولی هدفتون باید اول یادگیری باشه و بعد درامد من 2تا دوست دارم که هوم استودیو دارن و واسه هر 3تا دونه عکس 100هزار تومن میگیرن از g12 canon شروع کردن و الان 60D و کلی لنز و فلش دارن شما هم زودتر شروع کنید و فعلا ایده های بازاریابیتون خوبه ولی باید خیلی بازار یابی کنین و رو قابلیت های فوتوشاپتون خیلی کار کنین یه پیج تو فیض بوک هم خیلی میتونه مشتریاتون رو بیشتر کنه... کافیه عکاسیتون عالی باشه تا همه بیان پیشتون موفق میشید حتما موفق باشن RE: راه اندازی آتلیه خانگی - محسن قلي زاده - 11-09-2013 10:02 AM سلام تا اون جاييكه من ميدونم اگه بخواي بدون مجوز كار كني، انقدر حسود هست كه تو ايكي ثانيه بفروشدت و معمولاً فروشندگان از بين آشنايان هستن!!! بعدش اگه بخواي شمال شهري كار كني و اينا هم، آخ اگه اماكن بفهمه هرجور تهمتي رو بهت ميزنن، مدلينگ كار ميكنيي و دخترارو فريب ميدي و اينا! به نظر من سفارش از آدماي پولدار دور و برت بگير و هرجور اونا ميخوان واسشون دربيار تا يه پول دستت بياد و بري سراغ مجوز. RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 11-09-2013 10:49 AM (11-07-2013 06:56 PM)zajr نوشته شده توسط: سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز خوشحالم که جوابم رو دادین.من میخوام با سرمایه خیلی کم شروع کنم و نمیتونم ان قدر که شما گفتین سرمایه بزارم.واسه مدرک هم میخوام برم فنی حرفه مشهد که گفتن دوره اش 1.5 ماهه است وهزینه اش هم 80000 تومنه!!! و گفتن که با این مدرک میشه آتلیه زد.اما تا برم و بگیرم میخوام تو خونه کار کنم.میشه ابتئایی ترین وسایلی که باید تو خونه داشته باشمو باهاشون بشه یک عکس معقول گرفت رو برام لیست کنین و اگه تو مشهد محل فروش اینها رو میدونین آدرس بدین.باز هم سپاس RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 11-09-2013 11:03 AM (11-08-2013 12:35 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط:سلام ممنون از پاسخ دلگرم کننده تون.اول به من بگین هوم استدیو چی هست؟چون من تقریبا 3-4 ماه هستش که افتادم تو کار عکاسی و زیاد از این جور اصطلاحات یاد ندارم.ممنون میشم اگه بگین حداقل امکانات برای همین هوم استدیو چی هست و در کجا عضو شم؟فروم؟(ببخشید که این چیزها رو نمیدونم)(11-07-2013 04:53 PM)shamsa نوشته شده توسط: سلام دوستان.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین. در مورد فیض بوگ هم میخوام عضو شم اما اینجا انقدر سرعت اینترنت پایینه که به زور وارد صفحه کاربری خودم میتونم بشم. در مورد فتوشاپ هم میشه بگین بیشتر رو یاد گیری کدوم قسمتهاش زوم کنم؟الان روتوش پوست و درست کردن فون وبک گراند و ف/ی/ل/ت/ر ها و بالا بردن کیفیت و روشنایی و چند تا چیز دیگه رو یاد دارم . باز هم ممنون و باز هم منتظر نظرات ارزشمندتون هستم RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 11-09-2013 11:22 AM سلام به همه دوستان .ممنون از پیشنهادات و راهنمایی های خوبتون.الان مطمئن شدم که باید شروع کنم به بازاریابی . چون الان موقعیت رفتن به مشهد برام جور نیست،میشه واسه فون بک گراند از پارچه های ضخیم استفاده کنم؟واسه نور چه کار کنم؟این لامپ هایی که گفتین و باید از کجا بخرم؟عکاسی ها دارن؟سه پایه هم اینجا دارن.میرم میخرم. به نظرتون واسه اولش خوبه همینا؟ راستی لامپ ها رو باید چه طوری نصب کنم؟اونا هم سه پایه میخواد یا از سقف آویزون کنم؟ ببخشید من خیلی مبتدی هستم و تازه کار و نیازمند راهنمایی های شما استادان واقعا خوشحالم که میتونم از راهنمایی هاتون استفاده کنم.ممنون از همه تون RE: راه اندازی آتلیه خانگی - shamsa - 11-09-2013 01:31 PM (11-07-2013 10:43 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: به نظر من فعلا برید برای یک آتلیه یا عکاسی به عنوان عکاس بانو همکاری کنید ، هم حقوق و درصد و پورسانت می گیرید ، هم تجربه تون می ره بالا متاسفانه یا خوشبختانه،اینجا نمیشه واسه یه آدم غریبه کار کرد چون اولا اگه بخوان کسیو بیارن از فامیل و دوست آشنا خودشون میارن بعدشم اگه من اونجا کار کنم و بعد بخوام یه آتلیه مجزا واسه خودم بزنم،همون آتلیه ای که پیشش کار کردم،همه جا پخش میکنه که این شاگرد من بوده و فلان و بهمان اینجا شرایط این طوریه باید از همون اول خودم شروع کنم باز هم ممنون |