ایده شما چیست ؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده شما چیست ؟ (/showthread.php?tid=9892) |
ایده شما چیست ؟ - ps2w - 10-23-2013 11:46 PM دوستان نا تو زی زمینمون یه مساحت 100 متری بلا استفاده داریم میخوام بدونم اگه شما بودین چه استفاده و کاری از این فضا میکردین من خودم رشتم الکترونیکه ممنون میشم راهنمایی کنید . ![]() RE: ایده شما چیست ؟ - hamid.h - 10-23-2013 11:56 PM (10-23-2013 11:46 PM)ps2w نوشته شده توسط: دوستان نا تو زی زمینمون یه مساحت 100 متری بلا استفاده داریم میخوام بدونم اگه شما بودین چه استفاده و کاری از این فضا میکردین من خودم رشتم الکترونیکه ممنون میشم راهنمایی کنید . دوست عزیز ظاهرا جدیدا عضو انجمن شدی بهت تبریک میگم اگر قصد راه اندازی کسب و کار و بقول معروف کسب درآمد داری... یه سرچی تو مباحث انجمن بکنی هم اطلاعاتت زیاد میشه هم مطمئن باش جوابتو میگیری خودت موفق باشی |