من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... (/showthread.php?tid=9866) |
من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - sabaeng - 10-21-2013 11:40 AM سلام دوستای نازنین کارآفرین دلم واسه این سایتو اعضای همراهش تنگ شده بود خیلی وقته کامنتی توی سایت نذاشتم ،درگیربودم . بالاخره تصمیم گرفتم تاکاری روکه دوسش دارم انجام بدم . مدتی بودبه طراحی ومعماری داخلی ساختمان علاقه پیداکرده بودم وبالاخره اواسط تابستون توکلاساش ثبت نام کردم وهنوزم ادامه داره .ازاین تصمیمم خیلی احساس خوبی دارم ، عاشق این کارم ، همه چیزش واسم هیجان انگیزه ![]() تاحالا دوره نقشه کشی عمومی روگذروندم ،الان دوره اتوکدم شروع شده بعدش 3D MAX و طراحی مبلمان ورنگ شناسی و... خیلی دوست دارم چیزای زیادی تواین رشته یادبگیرم ،حتی بفکرش افتادم اگه خواستم ادامه تحصیل بدم برم سراغ شاخه های رشته معماری و خصوصا طراحی داخلی واسه کارخیلی هنوزبابازارش آشنایی ندارم ولی داداشم شرکت ساختمانی داره وشاید بتونم کارمو کناراون شروع کنم . راستی هم ازکیمیا خانوم عزیز (خانم شریفی) وهم آقای بابایی بزرگوار تشکرمیکنم ![]() دوستای خوبم اگه آشنایی با کارتوی این رشته یا شرایط ادامه تحصیلش دارین یا هرنظروپیشنهادی دارین مطرح کنین خوشحال میشم RE: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - sabaeng - 10-22-2013 01:22 PM فکرمیکنم این رشته باوجود زیباییش خیلی غریب مونده حتی اینجا بین شما بچه های کارآفرین !! دیروز واسه ادامه تحصیلش نگاه می کردم دیدم فقط 4 یا 5 تاازدانشگاه های دولتی تهران دارنش کاراین رشته بنظرم محیط زندگی رو خیلی جذاب ترمیکنه ولی نمی دونم چرا طرفدار زیادی نداره ... RE: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - sabaeng - 10-22-2013 01:47 PM عکس های یک برج زیبا ![]() ![]() ![]() RE: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - بابایی - 10-22-2013 03:09 PM دست مریزاد اینا همشون کار خودتونه؟ . . . . دو سه سال بعد در چنین روزی خیلی ها این حرفا رو به شما میزنند... یقین دارم RE: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - sabaeng - 10-23-2013 10:52 AM خیلی ممنون آقای بابایی،خوشحالم کردین منم خیلی دوست دارم به همچین طراحیهایی برسم RE: من تصمیم گرفتم وعملیش کردم ... - barooni10 - 10-23-2013 12:44 PM منم طراحی داخلی رو خیلی دوست دارم و الان ترم 6 معماری هستم.... امیدوارم بازار خوبی داشته باشه و منم به زودی اطلاعاتمو جمع میکنم برا ورد به این شغل نرم افزارها رو هم یاد میگیرم |