مجله تبلیغاتی اینترنتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: مجله تبلیغاتی اینترنتی (/showthread.php?tid=9865) |
مجله تبلیغاتی اینترنتی - karaj - 10-21-2013 10:43 AM با سلام به شما میلیاردر های عزیز من تو فکر این هستم که مشاغل کرج را در مجله ای اینترنتی بیارم امروزه بیشتر مردم در اینترنت بیشتر می گردند تا مجله های چاپی که جلوی در می اندازند. و دارم طراحی های لازم را برای شروع انجام می دم. دو سه تا مجله اول طبلیغاتی رایگان می زارم تا وقتی رشدکردبا قیمتی پایین تبلیغات را ثبت خواهم کرد. لطفا اسمی برای این مجله بگید؟ اگر طراح کسی هست که بخواهد در این مجله کار کند اطلاع دهد. RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - mehdi62 - 10-22-2013 02:07 AM به نظر من چنین کاری نیاز به سرمایه گذاری داره. اگر قصد دارید که به رایگان یا با هزینه اندک چنین کاری انجام دهید به نظر من کمی در موردش بیشتر فکر کنی بهتره تا خدای نکرده وقتت رو روی چیزی بیخودی نذاشته باشی. RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - karaj - 10-22-2013 10:12 AM درست ولی چون اینترنتی هست و فایل pdf هست.یه سری هزینه ها مند چاپ کم می شه و دوسه نسخه اول رایگان و بعدش برای تبلیغات پول همگرفته می شه! RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - م.ع - 10-24-2013 11:24 PM دوست عزیز می خواهی مجله اینترنتی بزنی روی املا کلمات بیشتر کار کن موفق باشید RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - karaj - 10-24-2013 11:38 PM (10-24-2013 11:24 PM)م.ع نوشته شده توسط: دوست عزیز می خواهی مجله اینترنتی بزنی روی املا کلمات بیشتر کار کن موفق باشید به نکته باحالی اشاره کردی نفهمیده بودم ![]() RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - سیدمهدی هاشمی - 10-25-2013 11:42 AM چرا پی دی اف دوست عزیز؟ سفارش یک اپلیکیشن اندروید بدید و هرکی میخواد در ازای پرداخت وجه تبلیغاتش رو توی نرم افزار قرار بده. RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - marjijak - 11-05-2013 05:24 PM ایده جالبیه ! تو دراز مدت میتونی نتیجه خوبی بگیری ولی پشتکار میخواد برای طراحی سایتش در خدمتتون هستم RE: مجله تبلیغاتی اینترنتی - karaj - 11-10-2013 04:36 PM (11-05-2013 05:24 PM)marjijak نوشته شده توسط: ایده جالبیه ! تو دراز مدت میتونی نتیجه خوبی بگیری ولی پشتکار میخواد اگه نمونه کار دارید برام بفرستید. اپلیکیشنآندروید هم طراحی می کنید؟ |