سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم (/showthread.php?tid=9764)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مسعود شکرانی - 10-06-2013 01:39 PM

سلام به همه دوستان
قصد دارم توی دانشگاه محل تحصیلم که هنوز اوایل راهشه یه فست فود درست و حسابی بزنم. البته خودم فارغ التحصیل شدم و موافقت دانشگاه را هم گرفتم. روی توجیه اقتصادیش هم کار کردم؛فوق العادس.
در راستای رضایت مشتریان و سود بیش تر راهنماییم کنین لطفا.

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - safari-cht - 10-06-2013 03:08 PM

با سلام و آرزوی موفقیت

اگه بخوام به عنوان یه مشتری نظر بدم، چند نکته مورد انتظاره:

نظافت
فضای متناسب با تعداد افراد
زیبایی و آرامش بخش بودن محیط (مثلا با چندتا گلدان و پوستر و استفاده از رنگ های مناسب)
تنوع غذاها
سرعت در ارائه سفارشات (احتمالا باید موقع ناهار نیروی انسانیتون رو دو برابر کنید.)
سیستم تهویه

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - bmj - 10-06-2013 04:01 PM

سلام
امیدوارم در کارجدید خودموفق و پرپول باشید
به نظر من کیفیت و پرملات بودن ! هم مهمه چون به طور مثال تو دانشگاه خود من همه ترجیح می دادن سر راه که میان یک ساندویچ با خودشون بخرن و بیارن بس که فست فودی نامرد دانشگاه از مواد کم میذاشت !!!! البته مطمئنا برو بچه های این انجمن خیلی با وجدان تر از این حرفان
برای شما ارزوی موفقیت میکنم

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مسعود شکرانی - 10-06-2013 07:55 PM

(10-06-2013 03:08 PM)safari-cht نوشته شده توسط:  با سلام و آرزوی موفقیت

اگه بخوام به عنوان یه مشتری نظر بدم، چند نکته مورد انتظاره:

نظافت
فضای متناسب با تعداد افراد
زیبایی و آرامش بخش بودن محیط (مثلا با چندتا گلدان و پوستر و استفاده از رنگ های مناسب)
تنوع غذاها
سرعت در ارائه سفارشات (احتمالا باید موقع ناهار نیروی انسانیتون رو دو برابر کنید.)
سیستم تهویه

ممنون از راهنمایی های خوبتون
(10-06-2013 04:01 PM)bmj نوشته شده توسط:  سلام
امیدوارم در کارجدید خودموفق و پرپول باشید
به نظر من کیفیت و پرملات بودن ! هم مهمه چون به طور مثال تو دانشگاه خود من همه ترجیح می دادن سر راه که میان یک ساندویچ با خودشون بخرن و بیارن بس که فست فودی نامرد دانشگاه از مواد کم میذاشت !!!! البته مطمئنا برو بچه های این انجمن خیلی با وجدان تر از این حرفان
برای شما ارزوی موفقیت میکنم

از لطفتون بسیار ممنون و مچکرم
تفکر درست در هر کسب وکار رضایتمندی صددرصدی مشتری است. بدون شک ارضای این هدف بقیه چیزها را در پی خواهد داشت

The customer is king
مشتری پادشاه است

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - sir-mahyar - 10-06-2013 08:14 PM

دوست عزیز امیدوارم که موفق بشی و حتما میشی

یه پیشنهاد از نظر یه مشتری

تو غذاهات نو اوری کن
برای نمونه اگه تو ساندویچ هات داگت یا همبرگرت اگه یه مقدار سبزی مثل جعفری علاوه بر بقیه مخلفات بریزی زیاد برات خرج نداره
عوضش همون یه مقدار طعمش که به دهن میاد کلی فکر مشتری رو نسبت به غذات عوض میکنه

و یه پیشنهاد هم از نظر یه نفر که خودش تو کسب و کاره و کافه داره

قرون قرون خرید و فروش و هزینه هات رو یادداشت کن و تا هر شب همشون رو کاملا بررسی و بایگانی نکردی چشمات رو رو هم نزار

اینارو حتما حتما رعایت کن

حالا که دارین این کارو شروع می کنین سعی کنید مرحله به مرحله تو همین تاپیک کارهایی که دارید برا فست فودتون انجام میدین رو بگید

هم بچه ها میزان پیشرفتتون رو میبینن و هم کلی تشویق میشین و روحیه میگیرین

موفق تر باشید Heart

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مسعود شکرانی - 10-06-2013 10:06 PM

(10-06-2013 08:14 PM)sir-mahyar نوشته شده توسط:  دوست عزیز امیدوارم که موفق بشی و حتما میشی

یه پیشنهاد از نظر یه مشتری

تو غذاهات نو اوری کن
برای نمونه اگه تو ساندویچ هات داگت یا همبرگرت اگه یه مقدار سبزی مثل جعفری علاوه بر بقیه مخلفات بریزی زیاد برات خرج نداره
عوضش همون یه مقدار طعمش که به دهن میاد کلی فکر مشتری رو نسبت به غذات عوض میکنه

و یه پیشنهاد هم از نظر یه نفر که خودش تو کسب و کاره و کافه داره

قرون قرون خرید و فروش و هزینه هات رو یادداشت کن و تا هر شب همشون رو کاملا بررسی و بایگانی نکردی چشمات رو رو هم نزار

اینارو حتما حتما رعایت کن

حالا که دارین این کارو شروع می کنین سعی کنید مرحله به مرحله تو همین تاپیک کارهایی که دارید برا فست فودتون انجام میدین رو بگید

هم بچه ها میزان پیشرفتتون رو میبینن و هم کلی تشویق میشین و روحیه میگیرین

موفق تر باشید Heart

دوست عزیز بسیار از راهنماییت ممنونم
حتما به پیشنهادت عمل خواهم کرد
پیروز باشی

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مهدی 1 - 10-06-2013 10:33 PM

والا ما که دانشگاه می رفتیم بهش می گفتیم بوفه ، نه فست فود

صبح ها بساط چایی و کیک و کلوچه و پیراشکی و ... به راه بود
ظهر ها ، از تن ماهی گرم شده گرفته تا کنسرو لوبیا و انواع ساندویچ
چون سلف ما نوشابه و سالاد و غیره سرو نمی کرد ، این بنده خدا آماده می کرد و می گذاشت توی یک سبد خرید و وایمستاد دم در سلف ، هر کسی نوشابه ، دلستر یا سالاد می خواست سوا ازین بنده خدا می خرید

مهمترین چیزی هم که توی بوفه دانشگاه ها دیدم ، اول اینکه قیمت مناسبه و اصطلاحا دانشجویی هست، دوم اینکه معمولا مواد سالم فروخته می شه و تا حد امکان ساندویچ و ... ساده است ، البته بوفه های دانشگاه های آزاد که من چند جا دیدم ،خودش یک فروشگاه زنجیره ای بود دی:

خلاصه کلام اینکه ، پاکیزگی ، اخلاق خوب ، قیمت مناسب ، جنس با کیفیت ، نظم ، اگر تو کارتون باشه ، سرتون قیامت می شه

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - مسعود شکرانی - 10-06-2013 10:46 PM

(10-06-2013 10:33 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  والا ما که دانشگاه می رفتیم بهش می گفتیم بوفه ، نه فست فود

صبح ها بساط چایی و کیک و کلوچه و پیراشکی و ... به راه بود
ظهر ها ، از تن ماهی گرم شده گرفته تا کنسرو لوبیا و انواع ساندویچ
چون سلف ما نوشابه و سالاد و غیره سرو نمی کرد ، این بنده خدا آماده می کرد و می گذاشت توی یک سبد خرید و وایمستاد دم در سلف ، هر کسی نوشابه ، دلستر یا سالاد می خواست سوا ازین بنده خدا می خرید

مهمترین چیزی هم که توی بوفه دانشگاه ها دیدم ، اول اینکه قیمت مناسبه و اصطلاحا دانشجویی هست، دوم اینکه معمولا مواد سالم فروخته می شه و تا حد امکان ساندویچ و ... ساده است ، البته بوفه های دانشگاه های آزاد که من چند جا دیدم ،خودش یک فروشگاه زنجیره ای بود دی:

خلاصه کلام اینکه ، پاکیزگی ، اخلاق خوب ، قیمت مناسب ، جنس با کیفیت ، نظم ، اگر تو کارتون باشه ، سرتون قیامت می شه

سلام مهدی جان
بابت نظرت ممنونم
ولی من واقعا قصدم این نیست. دوست دارم یه فست فود واقعی با در نظرگرفتن همه مسائل باشه که بچه ها با تمایل تمام به جای رفتن به فست فودهای سطح شهر به فست فود من پناه بیارن؛تکرار می کنم با تمایل تمام
بازم ممنون

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - jahanagahi - 10-06-2013 10:49 PM

با آرزوی موفقیت برای شما.
دانشگاه در مورد اجاره رقمی را مشخص کرده است؟

RE: یک فرصت فوق العاده مرتبط با شکم - sir-mahyar - 10-06-2013 11:23 PM

راستی یه چیز خیلی مهم در مورد فست فود های دانشگاه

سعی کن فست فودت فست فود باشه

اکثر فست فود های دانشگاه سرعتشون خیلی پایینه و این خیلی مشتری پرونه

خیلی ها تو وقت استراحت بین کلاس میان بیرون و به خاطر این سرعت کم چیزی نمیگیرن