سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایده فراوری و ضبط پسته.. - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114)
+--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117)
+--- موضوع: ایده فراوری و ضبط پسته.. (/showthread.php?tid=9697)

صفحه ها: 1 2


ایده فراوری و ضبط پسته.. - abnilboy - 09-28-2013 09:08 PM

سلام
ایده فراوری و ضبط پسته واقعا سود خوبی داره بچه ها..
در روستای ما یه نفر دو سال پیش ترمینال ضبط پسته درست کرد که همون سال هزینه ای که کرده بود در اورد بماند همون قد هم سود کرد..
اگه کسی بتونه ترمینال بزنه با هزینه بین 50 تا 100 میلیون همون سال سرمایش برگشته.
شما میتونین یه ماه قبل از پسته چینی ترمینالتون رو راه اندازی کنید که بعد از گذشت 3 ماه پولتون برمیگرده..سال های بعدی هم فقط سود خالص دارین( البته هزینه کارگر-برق و اب ازش کم میشه)..


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - مهدی 1 - 09-28-2013 09:59 PM

برای دوستانی که مثل من نمی دونستند ترمینال پسته چیه

[تصویر: 25.jpg]
[تصویر: 26.jpg]
[تصویر: 27.jpg]
[تصویر: 28.jpg]


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - محسن قلي زاده - 09-29-2013 11:19 AM

خب يه خورده از روند كار توضيح بدين و بگين پسته چيني كي مياد؟
هزينه هاش شامل چيا ميشه؟
و خودتون تاحالا تو اين كار وارد شدين؟
كار اين ترمينال پسته چي هست؟


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - abnilboy - 09-29-2013 02:01 PM

سلام
در کرمان فصل برداشت پسته از اوایل شهریور هست تا اواخر مهر..
هزینه هاش شامل:کارگر,آب , برق همین..
ما هم خودمون از قدیم ترمینال داریم در حد کوچک برای پسته های خودمون..
ترمینال ضبط پسته جایی هست که ما لکان باغ های پسته ای که جایی برای فراوری پسته ندارند میان پسته رو برداشت میکنن از باغ و میدن به ترمینال تا براشون با دستگاه هایی که هست پوست پسته رو جدا کنه بعد ضایعات اون رو پاک کنه بعد با خشک کن کمی پشته رو خشک کنه بعد پسته رو میریزن رو میدون تا چند روزی زیر آفتاب خشک بشه بعد اونو جم میکنن توی گونی میکنن و به صاحبش تحویل میدن و یه مبلغی رو بعنوان کارمزد از صاحب پسته ها میگیرن..
مثلا یکی میاد 10 تن پسته با پوست تحویل ترمینال میده از این 10 تن حدود 3 الی 4 تن پسته خشک تحویل میگیره ..
صاحب ترمینال هم به ازای هر کیلوپسته خشک 700 تومن ازش میگیره :
ینی 4 تن پسته (4000 کیلو)ضرب در 700 میشه
4000*700=2800000 تومان صاحب ترمینال میگیره که از این مبلغ حدود 200 تا 300 هزار هزینه کارگر و برق و آب میشه..
حالا سود خالص صاحب ترمینال 2500000 تومن میشه.(توجه کنید این حداقل سودی هست که در یک روز نصیب صاحب ترمینال شده که به جرات میتونم بگم سود روزانش بالاتر از اینه)

ببخشید که سرتون رو درد اوردم ..


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - kinger - 09-29-2013 02:14 PM

من 2 سال رفسنجان بودم بعضی خونه هام دستگاه ها کوچیک این کارم دارن و بعضی سنتی این کارو میکنن
اما واقعا جا کار داره اگه آدم سرمایه کارو داشته باشه و حتی به صورت تعاونی بتونه جواب میده وامه خوبیم میدن برا این کارا
حجم کار تو رفسنجان واقعا بالا بود و کاملا انحصاری شده بود
اما تکنولوژی پایین و علمی کار نشده


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - محسن قلي زاده - 09-29-2013 04:07 PM

خب آقاي abnilboy دستگاهش چنده و چقدر جا ميخواد؟
در مورد خود پسته هم اطلاعات داريد؟
چون من ديدم تو شهريار هم پسته مي كارن، و در كمال تعجب يكي از دوستانمون ميگه تو مرند (يكي از شهراي تبريز) هم مي كارن، چجوري قضيش؟
چقدر خرج داره؟


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - abnilboy - 09-29-2013 10:32 PM

یه چیزایی از پسته حالیم هست..
دستگاه هاش روی هم 50 تا 100 میلیون میشه..
اون جاها تازه شروع به پسته کاری کردن فک نکنم صرف داشته باشه..


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - babak bp - 03-14-2014 10:53 PM

با سلام
من قبلا تو کار گرافیک و طراحی بو د ولی مدتیه تقریبا 2 ماه میش ه شروع کردم دارم اجیل میفروشم میخواستم از دوستان هر چی اطلاعاته راجع به اجیل هر نوعش دارن لطف کنن تو این تایپیک بزارن شرایط نگهداری و......


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - ali diana - 03-15-2014 12:02 PM

نظرتون در مورد خرید پسته چیه که پست تر رو از باغدار خریداری کنی و بعد فراوردی کنی...امسال قیمت پسته تر روی درخت کیلویی 5000 تومن بود...البته اگر نوع پسته احمد اقایی یا اکبری باشه حدود 25-30 تومن میشه فروخت هر کیلو رو ...به نظرتون این کار سودش چطوره؟؟
واسه خشک کردن این دستگاه ها توان واسه چه مقدار تناژی رو دارن روزانه؟؟ چند روز واسه خشک کردن زیر افتاب کافیه؟؟


RE: ایده فراوری و ضبط پسته.. - abnilboy - 06-30-2014 11:27 AM

سلام
بچه ها وقتش شده هرکی سرمایه داره بیاد جلو تا فرصت از دست نرفته .ضبط و فراوری پسته رو میگم..