سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه (/showthread.php?tid=9689)

شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - yaghoobi71 - 09-27-2013 08:17 PM

سلام خدمت دوستان و اساتید دوست داشتنی

یه مدتی میشه می خواهیم دو نفری با یکی از آشناها کار چاپ روی اجسام ( چاپ روی لیوان یکبار مصرف - خودکار - پازل و....) رو شروع کنیم و قرار هست چنتا دستگاه هم بیاریم دستگاه های حرارتی 8 کاره و دستگاه 3 بعدی که هزینه تجهیزات 7-8 میلیون میشه
لطفا دوستان منو راهنمایی کنند
ممنون
راستی من از استان همدان شهرستان اسدآباد هستم

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - Delta.H - 09-27-2013 08:26 PM

کار فعلیتون چی هست؟
برای بازاریابی از همین الان به فکر باشین اگه الان تو کار چاپ و تبلیغات هسین خیلی عالیه اگه هم نیستین از الان شروع کنین به بازارسنجی و بازاریابی
موفق باشید

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - zahra_r - 09-27-2013 08:42 PM

(09-27-2013 08:17 PM)yaghoobi71 نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان و اساتید دوست داشتنی

یه مدتی میشه می خواهیم دو نفری با یکی از آشناها کار چاپ روی اجسام ( چاپ روی لیوان یکبار مصرف - خودکار - پازل و....) رو شروع کنیم و قرار هست چنتا دستگاه هم بیاریم دستگاه های حرارتی 8 کاره و دستگاه 3 بعدی که هزینه تجهیزات 7-8 میلیون میشه
لطفا دوستان منو راهنمایی کنند
ممنون
راستی من از استان همدان شهرستان اسدآباد هستم

سلام
موسسه ها و شرکت های خصوصی میتونن بهترین و سودآور ترین مشتری برای شما باشن..فقط کافیه با چند تا نمونه کار و تخفیف برین سراغشون ..البته فکر نکنم تو شهرستانتون موسسه ها و شرکت های خصوصی زیادی باشن برای اینکار میتونین برین به مرکز استان..
با آرزوی موفقیت هرچه بیشتر

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - yaghoobi71 - 09-27-2013 09:05 PM

(09-27-2013 08:26 PM)Delta.H نوشته شده توسط:  کار فعلیتون چی هست؟
برای بازاریابی از همین الان به فکر باشین اگه الان تو کار چاپ و تبلیغات هسین خیلی عالیه اگه هم نیستین از الان شروع کنین به بازارسنجی و بازاریابی
موفق باشید

کار فعلی من در زمینه طراحی سایت و سئو کار می کنم و سایت هایی با موضوع خاص رو راحی می کنم و میارم تو رتبه های برتر و بعد می فروشم

میشه در مورد بازار سنجی و بازاریابی در مورد این کار یکم توضیح بیشتر بدید
این شهرستان ما همینطور که دوستمون اشاره کرد شرکت خصوصی زیادی نداره بیشتر مشاغل آزاد و بازاری ها هستند

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - مهدی 1 - 09-27-2013 09:18 PM

دستگاه حرارتی که به درد چاپ روی یکبار مصرف و خودکار نمی خوره داداش !!

باید دستگاه تامپو بگیری یا همون "پد پرینتر" من دو سال دستگاهش را داشتم هر سوالی داری بپرس .

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - yaghoobi71 - 09-27-2013 10:16 PM

(09-27-2013 09:18 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط:  دستگاه حرارتی که به درد چاپ روی یکبار مصرف و خودکار نمی خوره داداش !!

باید دستگاه تامپو بگیری یا همون "پد پرینتر" من دو سال دستگاهش را داشتم هر سوالی داری بپرس .

شما درست میگید آقا مهدی
+دستگاه حرارتی این دستگاه هم قرار هست بیاریم
اگه میشه یه اطلاعاتی در اختیارمون بزارید
حدودا قیمت دستگاه چنده ؟
امکان دریافت سفارشات بالا هست مثلا 500 تا 1000 تا ؟
سرعتش چطوره برای هر خودکار یا لیوان کاغذی؟
چه چیزهایی میشه چاپ کرد روی لیوان ؟ مثلا عکس رنگی میشه یا فقط نوشته تک رنگ؟

RE: شروع شغل چاپ و تهیه دستگاه - مهدی 1 - 09-27-2013 10:25 PM

قیمت را نمی دونم سال 79 80 من داشتم
دو تا شرکت معروف اون زمان بود تامپیران و سپاس قشم

بله سفارشات حداقلش 500 1000 هست به ندرت 100 تا 200 تا هم سفارش می گیرید
چاپ سطل ماست و درب مربا و عسل و حلوا ارده و ... هم روی 20 هزار چاپ می چرخه

تقریبا هر دو سه ثانیه یک چاپ می زنه ، بستگی به سرعت جایگزینی قطعه کار توسط شما داره ، هر چی سریعتر باشید سرعت دستگاه را هم می برید بالاتر

نه فقط تک رنگ ، البته دستگاه ها حداقل دو رنگ هست ولی به دلیل کیفیت پایین رنگ های مصرفی در ایران نمی شه همزمان دو رنگ را چاپ کرد ، حداقل اون زمان نمی شد.