و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ (/showthread.php?tid=9672) |
و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - zahra_r - 09-23-2013 05:07 PM سلام بر همگی یه چند وقتی بود تو فکر بودم یه خدمات کامپیوتری و اینترنتی راه بندازم.از نظر اساتید بزرگوار در انجمن " مشاوره با اساتید " هم استفاده بسیار مفید کردم و از همشون متشکرم. همه چیز آماده بود و من فقط مشکل مغازه داشتم و در مشورت با خانواده به این نتیجه رسیدیم که مغازه صرف نمیکنه چون روزی دو سه ساعت بیشتر وقت آزاد ندارم (به خاطر دانش آموز بودنم) و همه تو فکر این بودن که منو منصرف کنن اما با توکل بر خدا آگهی های تبلیغاتیم رو به مدیر دو مدرسه آشنا دادم. با دو سه تا مدرسه دیگه هم حرف بزنم برام کافیه و امیدوارم تجربه های نابی رو کسب کنم. ممنون از همه دوستانی که منو دلگرم کردن برای شروع ![]() RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - Divar - 09-23-2013 06:00 PM بهتون تبریک میگم منتظر خبرای خوش بیشتر هم از شما هستیم RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - HadiMahmoodi - 09-23-2013 06:27 PM مطمئنم موفق میشید... از هوش و روحیه و پشتکارتون معلومه مطمئنم موفق میشید... از هوش و روحیه و پشتکارتون معلومه RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - poldar - 09-23-2013 06:32 PM امیدوارم در راه موفقیت همیشه قدم بردارید RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - sir-mahyar - 09-23-2013 08:02 PM افرین به شما و روحیه عالیتون موفق هستید موفق تر باشید RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - Fela.Want - 09-23-2013 10:11 PM باریکلا به شما امیدوارم روز به روز شاهد موفقیتت باشیم من و تمام دوستان آرزوی بهترین ها رو برات می کنیم RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - ms7ir - 09-23-2013 10:30 PM با آرزوی موفقیت برای شما ، تجهیزات هم خریداری کردی مثل کامپیوتر پرینتر اسکنر اشتراک اینترنت و غیره RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - Elixir - 09-23-2013 10:43 PM آفرین.. از صمیم قلب برات آرزوی موفقیت میکنم.. RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - zahra_r - 09-24-2013 05:40 PM (09-23-2013 06:00 PM)Divar نوشته شده توسط: بهتون تبریک میگمبسیار ممنون... انشالله . برای شما هم آرزوی موفقیت دارم ![]() (09-23-2013 06:27 PM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط: مطمئنم موفق میشید...من همه روحیه و پشتکارم رو از دوستان سایت بدست آوردم... از شما هم خیلی ممنونم که در موضوع "منم میخوام شروع کنم " کمکم کردید و بهم روحیه دادید... دنیایی از تشکر تقدیم همه دوستان ![]() RE: و منم یکی از شروع کننده ها شدم............ - zahra_r - 09-24-2013 05:48 PM (09-23-2013 10:30 PM)ms7ir نوشته شده توسط: با آرزوی موفقیت برای شما ، تجهیزات هم خریداری کردی مثل کامپیوتر پرینتر اسکنر اشتراک اینترنت و غیرهممنون..تجهیزات که داشتم فقط مونده بود یه ذره روحیه که تو این سایت از طرف شما دوستان بدست آوردم...لپ تاپ ، کامپیوتر ، اسکنر ، پرینتر ،دو سه تا هم بسته نرم افزاری و ... دستگاه فتوکپی فعلا تصمیم جدی ندارم اما اگه بتونم یکی دسته دوم و ارزونشو بگیرم دیگه عالی میشه... دوستان هم اگه اطلاعی از قیمت دستگاه فتوکپی داشته باشن خوشحال میشم از اطلاعاتشون استفاده کنم.. منم برای شما آرزوی موفقیت توی کل دوران زندگیتون رو دارم ![]() |